McLeod Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Just now, Issey said: Evo odmah kontra jinx... Tim dobija 3-1 (dobija 1 ili 2 tie breaka)… Novaku nikako ne leži Dominic... kvota koje su dale kladionice - easy money… Ovo nije nikakav jinx vec realnost. Dominic ne lezi apsolutno nikome u vakuumu. Steta za njega sto taj vakuum najcesce nadjemo u njegovoj lobanji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 (edited) Imao bi Novak fine sanse protiv Zvereva, ovako mrka kapa jbg. Mada i finale je dobar rezultat, zadovoljan sam. Edited January 31, 2020 by Sector Link to comment Share on other sites More sharing options...
djordjem Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Nije Djoković bez šansi u finalu. Čak mislim da možda može da pobedi ako dobro servira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 2 hours ago, Crni Bombarder said: Nazalost,Thiem. Bice cupavo u nedelju. Ovaj ima nekih slicnosti u igri sa Vavrinkom + ima tu pobedu sa RG pa nece biti zaplasen ni Novakom ni impresioniran atmosferom.. Joker vs Joker it is. A sa ovim stajlingom vise na Willy Wonka-u lici. 🤣 Neka je Tim..jebo tenis i titulu ako racunas na raspad Zvereva (da je prosao). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 19 minutes ago, wrecktangle said: 2 hours ago, Crni Bombarder said: A sa ovim stajlingom vise na Willy Wonka-u lici. Da. Meni je ostala u secanju njegova slika nakon jednog meca iz O2 Arene prosle godine,sa ATP Finala..tada mu je frizura bila potpuno razbarusena..crte lica me veoma asociraju na "Jokerove"..da je imao zelenu boju kose i malo sminke na licu - pljunuti negativac iz DC Comicsa.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Kladionice kažu oko 25% šanse za Tima. Slažem se, od 4 moguća scenarija on dobija samo u jednom, da Đoković izađe sa svojom B igrom (safe mode, finala protiv Vavrinke), a da Dominik odigra na nivou svojih najboljih mečeva u poslednjih godinu dana. U ostala tri slučaja , na lakši ili teži način, dobija Nole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Kenin pukla prvi set ali i dalje mnogo agresivnija od Muguruze i donosi joj to brejk u drugom setu Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Ajmo Gabi nemoj da ova bezveznjakovicka osvoji slem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Napisano na 4-2, uz servis Kenin, 30-30 u gemu. Dva minuta kasnije - 6-2. Necu da navijam, nek pobedi ko oce. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Gabi maksimalno pasivna, samo vraća, nema neki cilj u igri...a ova mala šamara pa šta uđe...moraće Gabi da nađe neku igru inače će i treći set da pukne kao i drugi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Ove reakcije Kenin posle dobijenih poena su priceless 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Strašna tri poena na BL je odigrala Kenin...Vavrinka style Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 (edited) Tri BL, tri vinera, kakve paralele Auu je li moguće da se ovako raspadne Muguruza koja ima dva slema na kontu. Da vidimo hoće li sad Kenin da vrati poklon. Edited February 1, 2020 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Mala je apsolutno zaslužila da uzme slem i bila bezveznjakovićka ili ne oduvala je igrom Muguruzu. Da vidimo može li da privede ovo kraju 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Bravo, pomogla je Muguruza sa ovim duplim greskama ali je Kenin od polovine drugog seta igrala kao u transu. Svaka cast! Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 meh Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Odavno me nije neko ovako podsetio na Anu kao Muguruza danas Ali bravo za Sofiju, apsolutno zasluženo, nadigrala je potpuno protivnicu u poslednja dva seta. Da je neko gledao samo njene reakcije bio bi ubeđen da gubi s nulom 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Kakav raspad Muguruze Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Just now, McLeod said: meh Nemoj zezati..bila bezveznjaković ili ne...razvalila je Muguruzu...perfektni udarci i maltene dva seta sa 2-3 UE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Ova Muguruza je po pitanju glave bila gora čak i od najgoreg izdanja Ane Ivanović! Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 1 minute ago, NMX said: Nemoj zezati..bila bezveznjaković ili ne...razvalila je Muguruzu...perfektni udarci i maltene dva seta sa 2-3 UE Raspala se Muguruza nacisto, i to posle osvojenog prvog seta. mada sam ja kriv, nikad necu nauciti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
x|o Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Um caruje, al' snaga vise ni klade ne valja. 😑 Mocno izgleda Muguruza kad pogadja, al' ovo sto je odigrala nakon prvog seta je bas na nivou onoga sto igra vec neko vrijeme. Uzasan tenis u konacnom zbiru. Kenin samo nastavila sa sjajnim igrama iz prosle sezone. K'o nekad Hingis, hirurski precizni i kontrolisani udarci. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Rekao bih da je Kenin podigla nivo igre na nivo transa u drugom i trećem setu na šta se nastavio i Muguruzin raspad. Nije Kenin dobila samo jer se Muguruza raspala, ne zezajte. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Meni je Kenin bila dobra i u prvom setu, samo je Muguruza mnogo bolje servirala tada. Onda je zapeo servis pa se raspala i igra, a Kenin je smanjila broj grešaka maksimalno i povećala pritisak. Svaka čast, uprkos greškama odigrale su pregršt sjajnih poena. Muguruza me je iznenadila koliko je popravila defanzivu, sad što je zaribala u ofanzivi to je drugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Neverovatno kako je Kenin odigrala celi turnir...negde sam napisao da je prosle godine na hc gubila maltene iskljucivo od top 10 igracica,ali ko je mogao pretpostaviti da ce ovako da se razgoropadi?! U svakom slucaju - naklon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts