Xpert Posted November 10, 2019 Author Share Posted November 10, 2019 Dve godine se borio i propatio, al nije vise izdrzao. Nek pociva u miru. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted November 10, 2019 Share Posted November 10, 2019 Uzas. Nek pociva u miru! Pratio sam preko Panticeve emisije kako se odvija Isajiino stanje i bilo je pre 10-15 dana bolje i stabilnije. Tako da me je danas zatekla ova vest u prenosu Partizana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted November 10, 2019 Author Share Posted November 10, 2019 Deluje da su stradali ligamenti kolena Scekicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted November 10, 2019 Share Posted November 10, 2019 Nije ovo s Lutovcem i Brezančićem idealno ali je mnogo lakše gledati Partizan s ovom dvojicom. Čak i sa Pavlovićem na zadnjem veznom. Saučešće porodici. Žao mi je maleckog, bolest ne bira a mi smo usrana država. Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 10, 2019 Share Posted November 10, 2019 (edited) Jbg, na zalost ovo se moglo naslutiti kad je Pantic rekao da su ispucali sve terapije i da sad jedino mogu neku eksperimentalnu. Saucesce Panticu i njegovoj porodici. Edited November 10, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
hummingbird Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 Kako tuzna vest. Jadni roditelji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Nadam se da nam ga nece uzeti na zimu. https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3358195/italijani-se-setili-umara-sadika-napadac-partizana-emotivno-govorio-o-savi-milosevicu-i-prijatelju-koji-se-razboleo-a-evo-sta-je-ispricao-o-vecitom-derbiju-video Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Veliko hvala za Lazio, kad su odustali od Pavlovica rekao sam da cemo dobiti duplo od nekog drugog - i dobili smo. E sad, i lopovi ce uzeti duplo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Po koji put ovako otvaraju utakmicu? Idioti.Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 @Jonnhy Clash plaća turu za svaki Sadikov gol. Ovo je prva 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 1 minute ago, Stiletto said: @Jonnhy Clash plaća turu za svaki Sadikov gol. Ovo je prva 😁 Bogami cu onda da bankrotiram. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Čim je krenuo u onaj sitan korak u zaletu, na keca sam znao da će da maši penal. E da ovako daju golove i protiv AZ-a... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starešina Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Ovima valjda ne igraju dve tri prve opcije na stoperima..zuti i povrede 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted November 22, 2019 Author Share Posted November 22, 2019 Mi ako ne primimo petardu od AZa, ništa nećemo uraditi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Neka ovi naši daju Alkmaru šest golova, pa neka prime i pet 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Savo izrazito nezadovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gile Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3124856-ako-ponavljate-isto-onda-ste-glupi-savo-za-telegraf-objasnio-razloge-besa-pa-citirao-ajnstajna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starešina Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Cini mi se kao predstava da se motivisu igraci pred Alkmar. Ovi su zajebani kao kratko cebe.Igraju odlican fudbal, rame uz rame su sa Ajaksom u Holandiji. Moracemo da odigramo najbolju utakmicu ove sezone da ih dobijemo ali dobro, za to smo se borili i izborili.Neka pokazu sta mogu pa sta bude. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Sa tamnoputim Gerd Milerom u nasim redovima ja se ne brinem za AZ alkmar i rezultat na toj utakmici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Dobro jutro. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Gazda, nadao sam se ovoj rakijici. Dobro jutro, d'izginemo na terenu danas. Po mondu uobičajen sastav - odbrana klasika, Natho uz Zdjelara, Suma ispred njih, Asano i Tošić sa strane, Sadik prvi do gola. Samo da Alkmar ne odigra ''drugi set'' danas. Zajebano igraju ove sezone. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 igramo u 5 do 7? ili primamo 5 do 7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Primamo pet, dajemo sedam 😀 Sto posto grešim, ali par dana mi se javlje neki kamara golova rezultat, s tim da mi dajemo bar jedan više od njih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Sviđa mi se što je tako rano utakmica. Do pola osam pizdim, do osam prihvatam realnost, u devet sam već podnošljiv za okolinu, a do 11 je sve ok i mogu da se pripremam za mirnu noć. 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 (edited) Aj srecno veceras, rivali moji sportski :) @21Barkley Tuzno, ali tako nekako i ja. Edited November 28, 2019 by John Terry 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts