Jump to content

Recommended Posts

Posted

Uzas. Nek pociva u miru! Pratio sam preko Panticeve emisije kako se odvija Isajiino stanje i bilo je pre 10-15 dana bolje i stabilnije. Tako da me je danas zatekla ova vest u prenosu Partizana. 

Posted

Nije ovo s Lutovcem i Brezančićem idealno ali je mnogo lakše gledati Partizan s ovom dvojicom. Čak i sa Pavlovićem na zadnjem veznom.

Saučešće porodici. Žao mi je maleckog, bolest ne bira a mi smo usrana država.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Posted (edited)

Jbg, na zalost ovo se moglo naslutiti kad je Pantic rekao da su ispucali sve terapije i da sad jedino mogu neku eksperimentalnu. Saucesce Panticu i njegovoj porodici.

Edited by Zvezdinho
Posted

Veliko hvala za Lazio, kad su odustali od Pavlovica rekao sam da cemo dobiti duplo od nekog drugog - i dobili smo.

E sad, i lopovi ce uzeti duplo...

Posted

Cini mi se kao predstava da se motivisu igraci pred Alkmar.

Ovi su zajebani kao kratko cebe.Igraju odlican fudbal, rame uz rame su sa Ajaksom u Holandiji.

Moracemo da odigramo najbolju utakmicu ove sezone da ih dobijemo ali dobro, za to smo se borili i izborili.Neka pokazu sta mogu pa sta bude.

• Like 1
Posted

Gazda, nadao sam se ovoj rakijici. :classic_smile:

Dobro jutro, d'izginemo na terenu danas. Po mondu uobičajen sastav - odbrana klasika, Natho uz Zdjelara, Suma ispred njih, Asano i Tošić sa strane, Sadik prvi do gola.

Samo da Alkmar ne odigra ''drugi set'' danas. Zajebano igraju ove sezone.

• Like 2
Posted

Sviđa mi se što je tako rano utakmica. Do pola osam pizdim, do osam prihvatam realnost, u devet sam već podnošljiv za okolinu, a do 11 je sve ok i mogu da se pripremam za mirnu noć. :classic_biggrin:

• Like 4
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...