ranzo Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 ma da, to je bilo posle one emisije koju je radulovic imao sa saletom pa je posle nesto onako izvlaceno iz konteksta u medijima ali bukvalno par dana posle emisije kao po necijoj direktivi, no bilo je i pre price o nekim trzavicama izmedju saleta i uprave (duguje mu se ozbiljna lova?!) i radul bas kaze u jednom trenutku u vezi te situacije " maaa ja znam svasta ali ajde" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Da, da, pričao je Sale još prošlog proleća da se raspravljao sa svim upravama i komentarisao svaku od njih. Ko zna šta je tu sve. Ozbiljno je nenormalna ta priča koju si preneo da jedva držimo glavu iznad vode, zahvaljujući LE (i prodajama) a da planiramo ozbiljne kupovine na leto. A ako nam škola ode u k. onda možemo i klub da zatvorimo za par godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 On 2/16/2020 at 4:46 PM, Sir Alex Ferguson said: Koliki je amater ovaj Sadik. Ili se lopta odbije od njega, ili padne ili je 10m u ofsajdu. Tacno se vidi da pojma nema. On 2/16/2020 at 4:55 PM, Sir Alex Ferguson said: Umem. Natho je najbolji fudbaler koji je ikada trcao po nasim pasnjacima. Steta sto igra pozadi. Daj da ga stavimo umesto Sadika na fora. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Asano je povređen, bez njega danas. Zdjelar se verovatno vraća. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Za one poput mene koji nemaju Arene, danas prenosi i O2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Quote – Долази нам најбољи српски тим, зато очекујем лепу и квалитетну утакмицу. Партизан је добро стартовао у пролећном делу, победио Радник, а ми освојили бод у Инђији. За нас је и бод велики успех, разлог за славље – каже Золтан Сабо, шеф стручног штаба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Odvratna utakmica za gledanje. Svidja mi se kako se TSC brani, visoko i grubo. Takticki je Sabo sabio Milosevica. Ali to nije tesko jer je trenerska karijera Save Milosevica ista kao i fudbalska. Jako mucna za gledanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Ovaj pomocnik je evropskog kalibra, dize zastavicu brzinom munje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Just now, Alek The Great said: Ovaj pomocnik je evropskog kalibra, dize zastavicu brzinom munje. Ocajni su i jedan I drugi linijski sudija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted February 22, 2020 Author Share Posted February 22, 2020 Linijske sudije su kriminalne danas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Ono kad četvrto pivo ne može da ispere odvratan ukus Partizanove igre... Što je najgore, Natho se sve više uklapa u ovu žabokrečinu. A čovek u malom prstu noge ima fudbala koliko ostalih 21 na terenu zna na gomili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted February 22, 2020 Author Share Posted February 22, 2020 (edited) Bas je razocaravajuce sta prikazujemo na pocetku drugog dela sezone. Ekipa je skoro nepromenjena, imala vremena za dodatno uigravanje, a igra uzasna. Edited February 22, 2020 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 28 minutes ago, Xpert said: Linijske sudije su kriminalne danas. Ne samo danas... Generalno su očajni, sto zbog fizičke spreme, sto zbog praćenja i uticaja na igru ( samim tim donesena odluka) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted February 22, 2020 Author Share Posted February 22, 2020 Takodje, ne vidim taj vanserijski talenat Pavlovica. Cesto je van pozicije, igraci mu protrcavaju iza ledja, ne previse brz, nesiguran je sa loptom... bas puno nedostataka ima u svojoj igri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted February 22, 2020 Author Share Posted February 22, 2020 Ovakvih situacija ima na desetine u svakom mecu... Nastavlja se farsa u ovoj ligi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Zašto je svirao penal, ja ne znam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted February 22, 2020 Author Share Posted February 22, 2020 Guranje, povlacenje, otkud znam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Ova utakmica potvrđuje onaj stari vic da utakmice Partizana (Zvezde, reprezentacije) povećavaju broj vernika u Srbiji. Ko god ih gleda, krsti se i levom i desnom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 je*o vas penal da vas je*o igrao si nista, nista ces i kuci da poneses sramota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Bod kao kuća.Dobar TSC.Odlično organizovan i vođen klub. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Hvala Bogu pa sam se odlučio za basket derbi juniora, ali vjerujem da je bilo bruka na neviđeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Zašto je svirao penal, ja ne znam? Čist, lakat nad Pavlovićem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.L.T.I Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 (edited) 4 hours ago, Cooper said: Bod kao kuća. Dobar TSC. Odlično organizovan i vođen klub. Dodaj i to da je liga retardirana i da je treba ukinuti. Sramotan penal, bas onakav kakav se svira Terzicevim Mapetovcima, redovno. Katar, Turska, avioni, kamioni a nadigraju te Vladimir Siladji i Djuro Zec. Cartoons world. Lakrdija je ovo i nema veze sa fudbalom. Edited February 22, 2020 by T.L.T.I Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Ko su "Terzicevi mapetovci" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Bas losa igra. Nije ni TSC odigrao nista spektakularno, ali bili su hrabri, nisu se povukli. A to bi nama kao trebalo da odgovara jer stalno kukamo kako nam ekipe igraju bunker. Da vise se ne pominjem oko bekova, posebno desnog. Ali jedna stvar je ocigledna - kad Suma nije na nivou nasa igra je sr...!Penal? Bilo guranja, ali takvih duela ima kod svakog prekida. Najveca bruka je Savo koji na kraju utakmice prilazi sudijama pored kojih je bio Lukic Nenad i pocinje da urla na njega (pretpostavljam zbog onog lezanja zbog navodnih grceva). Momak se samo udaljio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts