Patriota iz kauca Posted December 7, 2019 Share Posted December 7, 2019 Nije do igrača, pokazali su u Evropi da mogu da igraju fudbal. Za ping pong ligu nemaju motiv jer je nameštena titula Zvezdi naočigled cele zemlje i niko ništa. Ni Murinjo ih ne bi motivisao u ovakvom lopovluku iz kola u kolo. Mene brine Evropa što tri pacera uništavaju rezultate jedne od boljih igara u poslednjih par godina. Miletić, Urošević, Šćekić a sada i Stojković. Sent from my Mi 9T using Tapatalk 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 7, 2019 Share Posted December 7, 2019 Jes' vala, sjajan izgovor za sve što sam naveo u prethodnom postu. A onda vidiš da smo četvrti zbog te "demotivisanosti". Kako Natho uvek ima motiv? Kako oni koji manje dobijaju šansu nemaju motiv da se nametnu nego prave gluposti. Da se razumemo, naravno da su sposobnost držanja koncentracije i motivacije elementi koji čine kvalitet igrača, a on je tanak kod nas, naravno da ima krivice i Save i njegovih saradnika, a o upravi tek neću, ja jednostavno ne prihvatam to guranje kao izgovor za nemotivisanost i povremeno lelemudanje u LLSL. Izgini za dres pa ćemo lako da lajemo na sve ostalo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Prvi centaršut beka za gol na pola sezone.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 On 12/7/2019 at 8:37 AM, 21Barkley said: A onda vidiš da smo četvrti zbog te "demotivisanosti". Kako Natho uvek ima motiv? Kako oni koji manje dobijaju šansu nemaju motiv da se nametnu nego prave gluposti. Hoćeš da kažeš da su Šehović ili Lutovac nemotivisani, ne bore se i zato prave greške? Pa ne bih rekao. Lelemudaju upravo oni najbolji, koje niko ne proziva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Ne kažem da su demotivisani, to je Patriota napisao. Ali bi valjda oni prvi trebalo da pokidaju da zasluže mesto u 11. Mene zanima koji je razlog da na gluposti gubimo bodove/utakmice ko zna koliko puta ove godine. Slažem se da pojedini ''zaslužni'' biraju utakmice i to me isto toliko nervira. Nego, nešto hoću da te pitam, ali stalno zaboravim. Šta misliš, da li bismo se malo bolje pokazali u Mančesteru da smo izašli u sastavu i formaciji iz meča protiv Alkmara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starešina Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Sejo jos tri godine u Partizanu - odlican posao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Odlično, zaista. Samo da ostane na ovom nivou. Po portalima, večeras počinjemo sa Lazarom i Lutovcem. Skači, igraj, napadaj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 uf tesko da je odlican igrac bez kontinuiteta, ponekad nekako nestabilan, ume da bude i sebican, na brdo utakmica se nije video a daleko od toga da igra za neku sicu kad hoce da igra vidi se da ima fudbal u nogama, pokazao je to vise puta u zadnje vreme ali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 slaviće se mjesec dana transfer Sume iz Slovana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 najbolji igrač lige ubedljivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted December 12, 2019 Author Share Posted December 12, 2019 E sad je jebeno. Opet 2:0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 2:0 je najopasniji rezultat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 SuSa tandem dominira Prelepo fudbalsko veče Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted December 12, 2019 Author Share Posted December 12, 2019 Sad mi još teže pada ono od pre dve nedelje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Ne daju mi u wc da odem, moram da čekam poluvreme. Sve šansa za šansom. Plešemo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mvasic Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Sad mi još teže pada ono od pre dve nedelje. Upravo sam istu stvar pomislio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Mnogo znači kad imaš nekog ko ume da probije, centrira, ne plaši se da primi loptu na desnom beku a onda pogledaš levo i vidiš tugu i očaj i napred i nazad. Kad bi privoleli Obradovića da se vrati. Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted December 12, 2019 Author Share Posted December 12, 2019 Šćekić nema ništa fudbalski u sebi. Neverovatno je da on igra u profesionalnom klubu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Do q, povredi se Stojke.Imao je sjajno veče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Ozbiljno sivilo u drugom poluvremenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Srećom kraj polusezone. Do februara će valjda da se oporavi. Ceo tim, a ne samo Stojke, u drugom poluvremenu ima ozbiljne bolove u predelu prepona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Srećni praznici... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Otrese ga k’o slinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Bravo Sadiče, kako je ovo školski bilo... svaka čast 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts