Radalek Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Iskreno ne znam sta je gore, onih 0-6 u utorak ili na ovaj nacin sa igracem vise ispustiti prolece u Evropi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Just now, djole said: Potpuno zasluženo. Slažem se. Prečka, stativa, ceo tim u petercu sa igračem više... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajmo Milivoje Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Luzeri sram vas bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Ponovo jebeni Augsburg, samo sto je ovo neuporedivo vece blamiranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted November 28, 2019 Author Share Posted November 28, 2019 Bukvalnom sam na ivici da pustim kapke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Ne postoji druga reč osim idioti. Dva puta protiv iste ekipe ne možeš da sačuvaš vodstvo i igrača više. Vrapci na grani su znači da primamo drugi, odmah posle prvog. Da je trajalo još 5 min, primili bi i treći. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 2 minutes ago, Radalek said: Iskreno ne znam sta je gore, onih 0-6 u utorak ili na ovaj nacin sa igracem vise ispustiti prolece u Evropi... Napisao sam na zvezdinoj temi na 0:2. Jbg, htenje i volja se Partizanu ne može osporiti i pored ove katastrofe na kraju. Mi nismo imali ništa od toga. Ništa. Al ovo povlačenje Stojketu u krilo na 0:2 i igrač više...jebeni luzerski mentalitet našeg fudbala koji nikada neće nestati, nikada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Utakmica je vec bila resena, AZ nije ni sutnuo na gol, defanzivac ispucava i Stojkovic je pogledom ispraca u mrezu. Opet AZ sa igracem manje izbegava poraz, Partizan ima za cim da zali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Da Bog da se fudbalski klub ugasio, umro. Govnjivom motkom ih sve tuci. Koliko puta sam rekao da visenecu gledati FKP i opet sam se najeo govana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Cim je Savo izveo sve sto ume sa loptom mogao sam da naslutim sta ce da se desi, bukvalno guranje u peterac i cekanje da nam natrpaju koliko god golova treba. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 16 minutes ago, wrecktangle said: Osvojio 6 od 7 koliko ima...a ne od mogucih.. Osvojio k...evu medalju. A ne 7 bodova. Jebem ti štopere i povlačenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Iskljucivi krivac Savo Milosevic sa najpickastijim izmenama koje sam u zivotu video! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Just now, goofy said: Iskljucivi krivac Savo Milosevic sa najpickastijim izmenama koje sam u zivotu video! Definitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 2 minutes ago, Jonnhy Clash said: Osvojio k...evu medalju. A ne 7 bodova. Jebem ti štopere i povlačenje. Чекај ти си оно на ЦЗВ теми образлагао како наши клубови не могу другачије него бункер. Комшије искрено не бих да стајем на муку али само још наше екипе кад чувају резултат избаце 2 најбоља играча а убаце 2 балвана... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted November 28, 2019 Author Share Posted November 28, 2019 Mislim da nakon ovoga, ova tema moze i da se zakljuca. Nema se vise sta pisati. Zatvorili je fudbaleri. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Just now, Константин said: Чекај ти си оно на ЦЗВ теми образлагао како наши клубови не могу другачије него бункер. Комшије искрено не бих да стајем на муку али само још наше екипе кад чувају резултат избаце 2 најбоља играча а убаце 2 балвана... Protiv Bajerna i Totenhema ne mogu ali protiv ovih mogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Dabogda imao pa nemao... Ko nas je kleo nije dangubio. Sad će se raspasti i svačionica, pogotovo prema Sumi. Što nisi dodao tada i tada... Otići će svi stranci na zimu, plus svako za kog stigne šaka pirinča kao ponuda. Opet jembada po srpskim livadama, 100 ljudi po utakmici i sve u tri lepe do sledeće sezone kupanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Makar ste igrali fudbal. Ne zezam vas. Mi smo silovani od prvog minuta na svom terenu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Inace, vidim da i Strajnic proziva Sumu za sebicnost, mada nisam stekao takav utisak. Vise mislim da je u svakoj kontri jednostavno cekao savrsen momenat za pas, ali da su na kraju ovi iz AZ-a stigli da zatvore sve lepo. Nije hteo da se proslavi tako sto ce da resava sam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Poniziš fudbalski ekipu koja je za klasu jača i u top formi, napraviš logične izmene i na kraju te svi pljuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Logicne izmene??? I ti bi isto? Bravo, bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 3 minutes ago, John Terry said: Makar ste igrali fudbal. Ne zezam vas. Mi smo silovani od prvog minuta na svom terenu. Hvala, buraz, ali nije neka uteha. Žena i deca pobegoše od mene u spavaću sobu, matorog ne smem ni da zovem da li je živ, pa zar sam stvarno toliko grešan da mi je ovo kazna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Just now, dekifisher said: Poniziš fudbalski ekipu koja je za klasu jača i u top formi, napraviš logične izmene i na kraju te svi pljuju. Ima smisla zameniti umorne igrace, narocito ako nisu dobri u defanzivi. Medjutim, ostati na terenu bez igraca koji ume da zadrzi i dobaci loptu je uzasna odluka. Nista drugo osim potpunog guranja u 16 metara nije moglo da se desi kad su izasli Tosic, Suma i Natko. Do tog momenta AZ nije uradio nista a mi smo imali gomilu sansi i polusansi iz kontri. Cim je izvrsio izmene, nismo loptu preneli preko centra kako valja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 2 minutes ago, dekifisher said: Poniziš fudbalski ekipu koja je za klasu jača i u top formi, napraviš logične izmene i na kraju te svi pljuju. Sve 5 sem ovih izmena. Zato ga i pljuju, pretpostavljam. Jebeni luzerski mentalitet našeg fudbala. Svi u krilo golmanu i čuvaj. Ako te usere, uđeš u LŠ i postaneš Miloje a u stvari si Sisoje. Ako te ne usere onda kao Savo večeras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Tako je, sve 5 sem izmena. A od Save sam najmanje ocekivao ovo jajarenje i bunkerisanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts