Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne postoji druga reč osim idioti. Dva puta protiv iste ekipe ne možeš da sačuvaš vodstvo i igrača više. Vrapci na grani su znači da primamo drugi, odmah posle prvog. Da je trajalo još 5 min, primili bi i treći.

Posted
2 minutes ago, Radalek said:

Iskreno ne znam sta je gore, onih 0-6 u utorak ili na ovaj nacin sa igracem vise ispustiti prolece u Evropi...

Napisao sam na zvezdinoj temi na 0:2. Jbg, htenje i volja se Partizanu ne može osporiti i pored ove katastrofe na kraju. Mi nismo imali ništa od toga. Ništa. 

Al ovo povlačenje Stojketu u krilo na 0:2 i igrač više...jebeni luzerski mentalitet našeg fudbala koji nikada neće nestati, nikada. 

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Jonnhy Clash said:

Osvojio k...evu medalju. A ne 7 bodova. Jebem ti štopere i povlačenje.

Чекај ти си оно на ЦЗВ теми образлагао како наши клубови не могу другачије него бункер.:classic_laugh:

Комшије искрено не бих да стајем на муку али само још наше екипе кад чувају резултат избаце 2 најбоља играча а убаце 2 балвана...

• Like 1
Posted
Just now, Константин said:

Чекај ти си оно на ЦЗВ теми образлагао како наши клубови не могу другачије него бункер.:classic_laugh:

Комшије искрено не бих да стајем на муку али само још наше екипе кад чувају резултат избаце 2 најбоља играча а убаце 2 балвана...

Protiv Bajerna i Totenhema ne mogu ali protiv ovih mogu.

Posted

Dabogda imao pa nemao... Ko nas je kleo nije dangubio.

Sad će se raspasti i svačionica, pogotovo prema Sumi. Što nisi dodao tada i tada... Otići će svi stranci na zimu, plus svako za kog stigne šaka pirinča kao ponuda. Opet jembada po srpskim livadama, 100 ljudi po utakmici i sve u tri lepe do sledeće sezone kupanja.

Posted

Inace, vidim da i Strajnic proziva Sumu za sebicnost, mada nisam stekao takav utisak. Vise mislim da je u svakoj kontri jednostavno cekao savrsen momenat za pas, ali da su na kraju ovi iz AZ-a stigli da zatvore sve lepo. Nije hteo da se proslavi tako sto ce da resava sam.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, John Terry said:

Makar ste igrali fudbal. Ne zezam vas. Mi smo silovani od prvog minuta na svom terenu.

Hvala, buraz, ali nije neka uteha. Žena i deca pobegoše od mene u spavaću sobu, matorog ne smem ni da zovem da li je živ, pa zar sam stvarno toliko grešan da mi je ovo kazna...

Posted
Just now, dekifisher said:

Poniziš fudbalski ekipu koja je za klasu jača i u top formi, napraviš logične izmene i na kraju te svi pljuju.

Ima smisla zameniti umorne igrace, narocito ako nisu dobri u defanzivi. Medjutim, ostati na terenu bez igraca koji ume da zadrzi i dobaci loptu je uzasna odluka. Nista drugo osim potpunog guranja u 16 metara nije moglo da se desi kad su izasli Tosic, Suma i Natko.

Do tog momenta AZ nije uradio nista a mi smo imali gomilu sansi i polusansi iz kontri. Cim je izvrsio izmene, nismo loptu preneli preko centra kako valja.

Posted
2 minutes ago, dekifisher said:

Poniziš fudbalski ekipu koja je za klasu jača i u top formi, napraviš logične izmene i na kraju te svi pljuju.

Sve 5 sem ovih izmena. Zato ga i pljuju, pretpostavljam. 

Jebeni luzerski mentalitet našeg fudbala. Svi u krilo golmanu i čuvaj. Ako te usere, uđeš u LŠ i postaneš Miloje a u stvari si Sisoje. Ako te ne usere onda kao Savo večeras. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...