Besni lala Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 (edited) Op ... op Dobro, ode set - ali ipak, nekako kao da mu se igra ili mi se čini. Edited July 16, 2021 by Andrej Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 (edited) Šta radi Cicipas ovoliko? Još kasni a on došao i seo Gledaj Filipe opet da pustiš da te iznervira po običaju Edited July 16, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Iznerviro se Grk ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Ja sam mislila da se Cicipas malo smirio, a on jos gori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Žešće odvratan lik, ovaj Cicipas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 I Filip svaki put nasedne. Ajde nemoj opet kad te molim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Lepo sam ja procenila njegov karakter, jos kad, ali dosta njih nije verovalo jer su mislili da je to zato sto je Fed izgubio od njega 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Ma ja sam uvek spremna da poverujem da su se popravili ako prođe neko vreme bez incidenata, ali izgleda nema nade. Pogotovo što ga trenira Muratoglu kome je fer plej poslednja rupa na svirali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Op op Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Bravo, Filipe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Drago mi je kao da je osvojio titulu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Kaze Italijanski komentator, bije Srbin ko iz haubice Bravo za Filipa Cici stize u Tokio poljuljanog samopouzdanja. Ima na toj glavom puno jos da se radi. Nisam gledala ceo mec, sta je to Cicija iznerviralo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Biće kosmička nepravda ako ovaj osvoji medalju u Tokiju. Ali neku medalju će jednom osvojiti sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Hahaha, i ovo je moguci broj jedan kako kaze. A Filip ga skoluje 😛 mada ne lezi on Cicipasu,uvek bude ozbiljna borba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 I Djokovic je do skora ima negativan h2h sa Krajinovicem #samokazem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Je li ono neko kinuo malopre pored terena? Neću ništa pisati o Dušanu, ali fenomenalno je što će Laslo ili Filip biti u finalu. Navijala bih tu za Filipa kad bih bila sigurna da neće uprskati još jedno finale, ovako ne mogu da se odlučim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Svim srcem uz Djerea, od kad je Krajinovic bio drugi put kod Viskovica i Govedarice, bas imam lose misljenje o njemu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Ovaj što prenosi Lajovića ladno nešto jede i mljacka u mikrofon između rečenica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 1 hour ago, Boxy said: Svim srcem uz Djerea, od kad je Krajinovic bio drugi put kod Viskovica i Govedarice, bas imam lose misljenje o njemu. Nisam gledao drugo gostovanje, šta je bilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 29 minutes ago, Green23 said: Nisam gledao drugo gostovanje, šta je bilo? Nekako mi je bio bas arogantan, razmazen, uobrazen onda je rekao kako zene ne zasluzuju da zaradjuju kao muskarci i da niko ne kupuje kartu da gleda zenski tenis, kao pa da neko specijalno kupuje kartu da gleda njega 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 47 minutes ago, Milica said: Mislim da je pre toga tresnuo reket o zemlju, verovatno je tu napukao, a nije ga promenio. Podseti me na onu scenu s Radvanjskom Inače ne znam šta je gore, što Lajović nije uzeo ni set ili što sam ja i očekivala da prospe 4:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Možda je mogao, iste sekunde kad je reket otišao, da se zaleti na mrežu i ponada se da će Filip u aut ili mrežu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Nekako mi je bio bas arogantan, razmazen, uobrazen onda je rekao kako zene ne zasluzuju da zaradjuju kao muskarci i da niko ne kupuje kartu da gleda zenski tenis, kao pa da neko specijalno kupuje kartu da gleda njega Nisam ni ja gledala, cccc mada me to ne iznenadjuje mnogo, iskreno. Ali drago mi je sto izbacio Grka, mnogo kvaran, mnogo, sve na sitno, ali fora sto ga to ne prolazi, nego je sa godinama sve gori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 (edited) Quote "I thought he’s a nice guy, but the way he was acting today was, I think, weird. We all saw that. He went to toilet 10 minutes.” -- Filip Krajinovic, after his three-set victory over Stefanos Tsitsipas https://t.co/KGUe4yzDHS?amp=1 Edited July 16, 2021 by vanjabarsa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts