Boxy Posted April 21, 2021 Share Posted April 21, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ace Rimmer Posted April 21, 2021 Share Posted April 21, 2021 Ako Đoković dobije danas ovog Korejca onda je sa svim državama u plusu u pobjedama. Sreo se samo sa Chungom iz Koreje s kojim ima 1-1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 21, 2021 Share Posted April 21, 2021 (edited) Felix ipak pobedio. Doduse, Museti imao problema s ledjima (imam utisak da on malo previse landara rukama dok udara, mislim da bi trebalo da udarce napravi malo "kompaktnijim", ekonomicnijim; ovako mi se cini da ce biti skloniji povredama) Edited April 21, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 21, 2021 Share Posted April 21, 2021 Šta je ovo bilo, Rubljov zaboravio rekete ili nisu stigli na vreme sa španovanja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted April 21, 2021 Share Posted April 21, 2021 1 hour ago, wwww said: Felix ipak pobedio. Doduse, Museti imao problema s ledjima (imam utisak da on malo previse landara rukama dok udara, mislim da bi trebalo da udarce napravi malo "kompaktnijim", ekonomicnijim; ovako mi se cini da ce biti skloniji povredama) Muzeti igra bekend kao da je stonoteniser, ima izbacaj iz rucnog zglova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 21, 2021 Share Posted April 21, 2021 (edited) Evans i Moutet ako se ne pobiju do kraja meca - nista nisu uradili. Edited April 21, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 21, 2021 Share Posted April 21, 2021 A oko čega su se zakačili? Očigledno nije ni Mute mutav Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 21, 2021 Share Posted April 21, 2021 (edited) obojica su usijane glave, a vec su imali neki sukob ranije. Ja se secam jednog meca Mouteta (ne znam tacno protiv koga), kad je bas bilo usijano. sad su imali jedan mnogo dobar i zabavan poen (u teniskom smislu). Edited April 21, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 21, 2021 Share Posted April 21, 2021 (edited) Fabio ce izgleda na biciklu nazad kuci. Fonjini diskvalifikovan?!?!? Edited April 21, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 21, 2021 Share Posted April 21, 2021 Sad sam i ja videla na ls da je diskvalifikovan, ali ne znam sto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 21, 2021 Share Posted April 21, 2021 nisam videla nikakvu frku. na twiteru neko kaze da je valjda rekao nesto neprimereno linijskom sudiji, koji se onda zalio glavnom a ovaj pozvao supervizora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 21, 2021 Share Posted April 21, 2021 Sigurno ce se pojaviti i video Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 21, 2021 Share Posted April 21, 2021 Nadal ocajan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted April 21, 2021 Share Posted April 21, 2021 Nisam gledala Fonjinija, italijani pisu da se u prvom setu, koji je izgubio sa 6 0 (osvojio 14/43 poena) zalio da zbog vetra ne oseca dobro lopticu. U drugom se malo pribrao ali mu je cesto sudjen ff i onda je pobesneo i izderao se na linijskog. Ne pisu sta mu je rekao. Bice sigurno neki video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 21, 2021 Share Posted April 21, 2021 10 minutes ago, Boxy said: Nadal ocajan. Upucao sam ga načisto izgleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 21, 2021 Share Posted April 21, 2021 (edited) Vidim sad da je u drugom setu bilo 4:4, znači oporavio se Fonjini posle onih nula. Rafa izgubio set od Ilje Ivaške. Na šljaci. Edited April 21, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 21, 2021 Share Posted April 21, 2021 Fonjini je imao 4:3 i brejk prednosti u 2. setu, pa je bio brejknut i valjda je tu nesto rekao linijskom sudiji, sto je dovelo do diskvalifikacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 21, 2021 Share Posted April 21, 2021 (edited) naravno da su morali da "diskutuju" i na kraju meca... Edited April 21, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 21, 2021 Share Posted April 21, 2021 https://tennisbuzz.net/fabio-fognini-defaulted-barcelona-open-claims-innocent-racket-smash/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted April 22, 2021 Share Posted April 22, 2021 (edited) + napravio sepuku u trećem setu.... Edited April 22, 2021 by Andrej Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted April 22, 2021 Share Posted April 22, 2021 Nisam mu pratio mečeve, ali reklo bi se da Nadal škripi na šljaci 2021. Štrpkaju mu setove svi redom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted April 22, 2021 Share Posted April 22, 2021 Šta se desilo Gofanu? Da nije opet naletio na neku mušemu... ne predaje se pri onom rezultatu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 22, 2021 Share Posted April 22, 2021 prepone, imao MTO, nije hteo da rizikuje dalje jer je pocetak sezone sljake. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted April 23, 2021 Share Posted April 23, 2021 Siner stize do polufinala Barselone bez izgubljenog seta 💪 Ceka pobednika meca Cicipas Aliasim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 23, 2021 Share Posted April 23, 2021 Sinner malcice brljao (ali nista strasno, i iskusniji i bolje rangirani igraci znaju da brljaju), ali sve u svemu fin poslic obavio. Rubljov sad malo da odmori jednu sedmicu (sve WC vec podeljene za Estoril i Minhen, pa ne moze da trazi neku ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts