Милица Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Bravo za Sinera, kakav zadnji gem je odigrao a komentator na Supertennisu u transu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Stvarno fantastičan zadnji gem. Na MP je gadjao liniju ,prevario Aguta koji se nadao autu i nije ni krenuo da brani. Ma ceo set je Jannik bio fenomenalan , visio u prvim gemovima, a opet prvi došao do brejka, uzvratio RBA ali to mu je samo povečalo odlučnost. I kako se videlo da u zadnjem ide na pobedu . Novakovski 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Karacev prolupao u ovom gemu, koliko neiznudjenih a Sonego sa zvucnim efektima AAAA UUU EEEE u zavisnosti od udarca koji izvodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Fucsovics skoluje Ducija. Prebrzi su ovo uslovi za njega,nema cime da odgovori Martonu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Madjar ispaljuje ko iz pracke obzirom na gradju nije ni cudo Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Op,op..izjednacenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Dobro je, ne bi valjalo nikako da se došlo do TB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Uze Duci set od kad sam sela pred tv on zablistao sad ne mrdam dok ne pobedi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Možda malo da prošetaš ipak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Steta..jer je Madjar malo pao energetski..delovalo je da ce produzetak meca ici Lajovicu u korist,odnosno trebalo je tako da bude,ali Fucsovics se onda oporavio, proigrao i to je bilo to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Meni se čini da onaj poen u zadnjem gemu nije trebalo da se ponavlja i da Fučovič nije bio ni blizu te lopte, ali ne bi napravilo neku razliku svakako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Iscupa Filip ovaj gem nekako Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Ne znam baš koliko ima kondicije za ovakav meč trenutno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Hahahaha kakav user Krajinovic, ali nije uspeo da iskoristi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Ja nisam ni videla šta je bilo s loptom, ali džabe, ni to nije pomoglo Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Alcesta, vrijeme je da kažeš da Filip gubi ovaj meč... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 1 minute ago, alcesta said: Ja nisam ni videla šta je bilo s loptom, ali džabe, ni to nije pomoglo Udario je ramom, lopta otisla nebu pod oblake, ali pala u teren i Haris najverovatnije omasio smec, posto nije prikazano jer se i reditelj zbunio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 11 minutes ago, bistru vodu mutim said: Alcesta, vrijeme je da kažeš da Filip gubi ovaj meč... Prejak je Viško za mene, bojim se. Mada mi Filipova perspektiva stvarno ne izgleda ružičasto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 Ал је Миша пропо. Лагано губи чак и од Грише 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 Lacika dva puta gubio brejk prednosti u I setu protiv Bokijevog pulena Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 Svidja mi se kako igra Norvezanin. Ne bi me cudilo da postane GS osvajac kad velika trojka konacno okaci "tenisice" o klin. Inace, ne znam da li je do frizure, ili neceg' drugog, ali neverovatno mi zvuci podatak da je 98' godiste. Ovaj lik je 10 godina mladji od mene? Sta da vam kazem mladjarijo, lazu vas nutricionisti, lajf gurui, kozmeticari i ini koji propovedaju kojesta za nekakav mladalacki izgled kao rezultat zdravog zivota. Pusite 30 cigara dnevno, svaki dan fast duf, pakovanje medenog srca (ili 200g nutela), koka kola, sto vise stresa i fizicka aktivnost ni u kom slucaju. To je eliksir mladosti. Ja sam vam ziv primer. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 Sta bi juce sa ex selektorom? Vidim da su on i Pospisil predali prvi mec u dublu. Ko je povredjen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 Muzeti posle Svarcmana dobio i Tiafoa, u tri seta za 2 sata i 40min. Obzirom da je igrao i kvalifikacije dal ce imati snage sutra za Dimitrova.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 11 hours ago, RatzenStadt said: Svidja mi se kako igra Norvezanin. Ne bi me cudilo da postane GS osvajac kad velika trojka konacno okaci "tenisice" o klin. Inace, ne znam da li je do frizure, ili neceg' drugog, ali neverovatno mi zvuci podatak da je 98' godiste. Ovaj lik je 10 godina mladji od mene? Sta da vam kazem mladjarijo, lazu vas nutricionisti, lajf gurui, kozmeticari i ini koji propovedaju kojesta za nekakav mladalacki izgled kao rezultat zdravog zivota. Pusite 30 cigara dnevno, svaki dan fast duf, pakovanje medenog srca (ili 200g nutela), koka kola, sto vise stresa i fizicka aktivnost ni u kom slucaju. To je eliksir mladosti. Ja sam vam ziv primer. Genetika igra veliku ulogu, kada se nasmeje izgleda kao da ima 35. godina. Kada hoces da vidis ko je koliko star, samo pogledas celo, celo nikad ne laze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 Dobar fajt Karaceva i Sinera. (izgleda da samo ja gledam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts