Kosjan Willavić Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 19 hours ago, delgado said: Odlican povratak na teren za Matea, posle osvojenog Stuttgarta, uspeo je da odbrani titulu u Queensu i zaradio/odbranio vazne ATP poene. Znaci nakon poraza od Keca u 1/8 Indian Wellsa i 3.5 meseca pauze, redom su padali : Albot, Sonego, Ote, Murray(finale) & Evans, Kudla, Paul, Van de Zandshulp i Krajinovic. Protiv Paula u QF je gubio 1-4 u 1S i onda je dodao gas i smrvio ga, u finalu protiv Krajinovica prilicno siguran iako mu je dopustio da se vrati u prvi set. Njegov slajs na travi je svakako bolji, a servisi i forhendi jos ubitacniji. Mislim da moze opet dosta daleko na W i bitno mu je samo da izbegne Djokovica na njegovoj strani zreba i moguce je i da odbrani proslogodisnji rezultat. Bukvalno sve ostale moze da pobedu, ukljucujuci i Rafu, Hurkaca (koji je tu takodje medju najjacim W contenderima) ... Fica 5 finale i bez titule jos, ali moze se pohvaliti sa 2 veoma jaka finala -> Paris '17 i sada ova 500-ica na Kvinsu. Beretini ga je dobio i u finalu Budimpeste pre par godina na sljaci u finalu + u BG prosle godine... Fricko mucenik prijavio i trecu nedelju trave da proba da dobije neki mec pred Wimbledon, a protivnik ce mu biti Monteiro-Humbert. Veoma zeznuto i potencijalnih 0-3 i nula samopouzdanja pred W... Igrao je Filip i finale Hamburga, isto 500 serija. Onomad kad se rasplakao na kraju meca protiv Buste 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Steta za tri brejk lopte, iscupao se Nik na servis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Fricko konacno probio led nakon 2 poraza, nalupao Monteira i Bublika lagano u 2 seta. Nisam ocekivao pobedu nad Bublikom od 6-3 6-2 jer je izgubio sva 3 prethodna meca. U polufinalu na DeMinaur-Paul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Ovaj Antoine Bellier kad god uhvatim dio njegovog meča odigra neki sjajan poen, premda je 303. na rang listi ATP-a imam feeling da će okrenuti Bautistu (6-7, 2-1 trenutno) i da će onda u finalu dobiti i Tsitsipasa 😁 Igra servis&volej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Hahaha, gotov meč za 10 minuta. Bravo ja 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Fricko u 3 seta savladao i DeMinaura i u finalu Kresija. Gledao sam mec protiv Kresija, Maksim je izvukao maksimum iz meca i dogurao do samog kraja, iako je samo jednom u Frickovim SG dosao do 15-30. Fricko je igrao sigurno, strpljivo u razmenama, nije dozvolio Kresiju ni da pomisli da mu oduzme servis. Uspeo je da bude bolji u odlucujucem TB (iako je bio dosta bolji tokom meca nego sto krajnji rezultat kazuje) i osvoji trecu titulu u karijeri, drugu ovde u Istburnu posle 2019. koja mu je bila prvenac i pored ta 2 Istburna ima samo ovogodisnji IW. Na W startuje protiv Musetija. Pobedom je pretekao Djokovica na rejsu i sada je 10ti tu 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 ATP 250 Bastad Tim u zrebu 👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 6 hours ago, Милица said: ATP 250 Bastad Tim u zrebu 👍 Igrao je mucenik celendzer u Salcburgu, ispao u drugom kolu vec 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 (edited) Đere dobio Muzetija u dva seta Vavrinka izgubio od Buste. Edited July 11, 2022 by alcesta 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Tim je tragičan povremeno nešto i pogodi da se čovek ponada i onda te opet razuveri. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 ^ Nešto se mislim, koliko se čovjek mogao obogatiti samo da je tebe slušao, a kamoli još Meka i Grofa 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Izgleda da je proigrao čim sam izašla ajde jednom nekom i da pomognem, vreme je bilo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Tim prva pobeda posle vise od godinu dana na ATP turu, protiv Rusovorija u Bastadu. Sledeci je BAgut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Đere pobedio Hislera, sad igra s Korijom ili Rubljovim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Tim dobio i Aguta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Ajde neka mu je jednom krenulo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 https://sportklub.rs/tenis/atp/bubliku-tesko-pao-poraz-imao-si-srece-stavi-sve-na-crveno/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) Zna li neko slučajno koji je rekord u broju uzastopno izgubljenih TB-a? Edit: nađoh na Tennis Abstract, ne znam koliko je pouzdano, da rekord za ATP mečeve drži Hase sa 17. Đere samo što ga nije pretekao, eto mu prilike da bude u nečemu poseban Edited July 19, 2022 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Da, izjednacio je rekord 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Filipu bas odgovara Hamburg. Steta sto sad ide na Alcaraza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Tim dobio još jedan meč Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 (edited) Molčan izbacio Bustu, svaka čast Rekli su da je danas u Hamburgu bilo 44 stepena Edited July 20, 2022 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 ja sam odgledala tb treceg seta, molcana je bas mucila visoka temp. ja sam mislila da ce mukica da kolabira ili da preda mec . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts