Jump to content

Recommended Posts

Posted

Auuu, nisam znala da je opet servirao za meč i u trećem setu...

I Cicipas se namučio danas.

Inače Brkić i Ćaćić prošli dalje u Buenos Airesu

Posted (edited)

Tuga. Kad bi mogao da ne mora da trči, bila bi druga priča.

Da l' je realno da nas ništa neće pustiti da vidimo s terena posle kraja meča :ajme:

:cry: :cry: :cry:

Edited by alcesta
  • Tuzno 2
Posted

A negde sam procitala da ljudi nisu bili bas odusevljeni sto je on dobio WC, a ne neki mladi argentinski igraci, plus je igrao protiv Argentinca.

Posted

Po meni,Filip igra ipak slabije nego u Monpeljeu prosle sedmice. I u prvom setu je promasivao ono sto je tamo prolazilo,a inace mu je adut u igri. Ocajan na volejima,promasio par loptica sa sredine terena..prvi set mu je Marton dao tacni. Kad je Madjar prestao da gresi i stabilizovao se,Filip je potonuo.

Inace,zanimljivo da ovde opet nosi Nike patike..prosle sedmice je igrao u Lacoste..pojma nemam sta je u pitanju :smiley33:

Posted
1 hour ago, Boxy said:

Ipak ponovo odmah pravi brejk, bas dobro deluje, da li je resio konacno ozbiljno da igra tenis?

Da sam ja ovo napisala, sad bi bilo :default_sofa:

• Ha-ha 1
Posted

Feliks ce izgleda da se pridruzi svom zemljaku, a mislila sam da ce da iskoristi jucerasnje ispadanje nosilaca i da ce doci do finala, a onda mozda i set da osvoji.

Posted (edited)

Osvestio se ipak na vreme.

1 hour ago, Boxy said:

i da ce doci do finala, a onda mozda i set da osvoji.

Ok, ovo je bilo surovo :classic_cool:

Edit: da li samo meni ova nova grafika za statistiku izgleda još gore od stare? :smiley5:

Edited by alcesta