Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Felix ipak pobedio. Doduse, Museti imao problema s ledjima (imam utisak da on malo previse landara rukama dok udara, mislim da bi trebalo da udarce napravi malo "kompaktnijim", ekonomicnijim; ovako mi se cini da ce biti skloniji povredama)

Edited by wwww
Posted
1 hour ago, wwww said:

Felix ipak pobedio. Doduse, Museti imao problema s ledjima (imam utisak da on malo previse landara rukama dok udara, mislim da bi trebalo da udarce napravi malo "kompaktnijim", ekonomicnijim; ovako mi se cini da ce biti skloniji povredama)

Muzeti igra bekend kao da je stonoteniser, ima izbacaj iz rucnog zglova. 

Posted (edited)

obojica su usijane glave, a vec su imali neki sukob ranije.

Ja se secam jednog meca Mouteta (ne znam tacno protiv koga),  kad je bas bilo usijano.

sad su imali jedan mnogo dobar i zabavan poen (u teniskom smislu).

Edited by wwww
Posted

nisam videla nikakvu frku. na twiteru neko kaze da je valjda rekao nesto neprimereno linijskom sudiji, koji se onda zalio glavnom a ovaj pozvao supervizora.

Posted

Nisam gledala Fonjinija, italijani pisu da se u prvom setu, koji je izgubio sa 6 0 (osvojio 14/43 poena) zalio da zbog vetra ne oseca dobro lopticu. U drugom se malo pribrao ali mu je cesto sudjen ff i onda je pobesneo i izderao se na linijskog. Ne pisu sta mu je rekao. Bice sigurno neki video. 

Posted (edited)

Vidim sad da je u drugom setu bilo 4:4, znači oporavio se Fonjini posle onih nula. 

Rafa izgubio set od Ilje Ivaške. Na šljaci. :smiley5:

Edited by alcesta
Posted

Fonjini je imao 4:3 i brejk prednosti u 2. setu, pa je bio brejknut i valjda je tu nesto rekao linijskom sudiji, sto je dovelo do diskvalifikacije.

Posted

Sinner malcice brljao (ali nista strasno, i iskusniji i bolje rangirani igraci znaju da brljaju), ali sve u svemu fin poslic obavio.

Rubljov sad malo da odmori jednu sedmicu (sve WC vec podeljene za Estoril i Minhen, pa ne moze da trazi neku :classic_biggrin: )