Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jeste, predao je meč Dimtrovu pre nešto više od tri nedelje. 

Ali nekako ni Marton ne izgleda dobro, loše je  servirao u ovom meču , a mislim da se on i dosta potrošio mentalno u Roterdamu. Ipak je on u grupi igrača koji nisu navikli na takve napore  u kontinuitetu.

Videćemo uostalom, meni bi svakako bilo draže da Fučović prodje dalje. Igra lep tenis, naročito na ovako brzim terenima

Posted

Korda dobio Cilica 2:0, jeste da je Cilic bas propao, ali lepa je ovo pobeda za Kordu i ja nekako ocekujem da ce on da eksplodira ove sezone.

Posted (edited)

Počeću da navijam za njega :classic_biggrin: sviđa mi se i kako odgovara novinarima :classic_biggrin:

Edit: šteta, sad ovo već miriše na 3. set.

Tek sad vidim da je Đere sinoć dobio Džonsona :thumbsup:

Edited by alcesta
  • Like 2
Posted (edited)

Sve je dobro što se dobro svrši :classic_smile:

Ne bi smeo Lajović da dozvoljava Džaziriju da diktira poene.

Edited by alcesta
Posted (edited)

Zbunio si me .. 

Lajovic /Fučovic  1/16 Dubai

šala je bila za specijalistu...

da pojasnim, sinoč smo diskutovali i ja izrazila sumnju da Fučovič može proči Karena , a on na isti način preokrenuo meč kao i protiv Pospisila , pa na red dolazi meč protiv Dušana  ..

Sry

Edited by Keira
Posted

Plafon za Basilashvilia dostignut, dovoljno za sezonu a možda i dve sudeči kako inače igra

Ne treba zaboraviti da je u Dohi RBA sa suprotne strane bio taj koji je očistio zreb izbacivši 2 top 10 igrača 

Posted

Kakav je živac Fokina..

Filip ako dobije ovaj meč, možda se uobrazi , treninga glede.:87:

A što je grozan ugao kamere na ovim manjim terenima. Koliko puta mi se učinio ogroman aut:classic_rolleyes: