Jump to content

ATP turniri 250&500


zoe Bg

Recommended Posts

Meni je juce bio dobar mec Djokovic - Krajinovic, bilo je lepih poena, a ishod meca ocekivan..

Mislim da na Filipa Novakovi riterni na njegov savrsen servis deluju kao da ga je pogodila indijanska strelica umocena u omamljujuce sredstvo 🥴 krene sa "paralizom" nogu i zavrsi sa blokadom u glavi :lol_2:

Ipak pruzio je solidan otpor u prvom setu. Danas za Bornu Novak mora biti za nijansu bolji nego juce. 

Mislim da mu prija atmosfera u Becu, publika je tu, fina i kulturna, pozdravi aplauzom svaki dobar potez, "roboti" umesto linijskih sudija omogucavaju da se razmase i proklize kud god pozeli bez bojazni da ce naleteti na ogradicu, stolicu ili ne daj boze reketom koga strefiti u nezgodno mesto :lol_2: na klupi za igrace sam videla juce ćirilicom napisano Idemo Nole! :thumbup:Nisam gledala ostale meceve, da li su svima na maternjem jeziku napisali istu stvar? 

Neko je pisao neki dan da skupljaci loptica imaju rekete sa mrezicom, ali ja nisam shvatila o kakvoj mrezici se radi. U toku meca obratim paznju na skupljace i odusevim se, sa kojom lakocom uspevaju da ustopuju lopticu na reketu😮 tek posle sam cula Viska kako kaze da imaju na reketu umesto zica mrezicu za leptire:lol_2:

Edited by Milica
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Viško bi mogao da pripazi malo šta priča, jeste da nije izgovorio ono do kraja kad je Borna prosuo set loptu, ali nije bilo teško zaključiti :classic_tongue:

Ispao Feliks od sunarodnika.

Novak ne igra ništa specijalno, nadam se da će imati dovoljno mečeva pred London da tamo podigne formu. Kretanje mi se ne sviđa uopšte danas.

 

Link to comment
Share on other sites

Ja sam se ukljucila na samom kraju kad je Govedarica rekao da je mozda i publika uticala na ovakav nastup Buste, ali nista dalje nije rekao.

A na tviteru sam procitala da je tankovao 2.set i da bi Tomic bio ponosan na njega :classic_biggrin:

Link to comment
Share on other sites

Pa ja dok sam došla da pogledam šta se događa meč je bio već gotov pa sam pomislila da je neko predao kad su tako brzo završili.

 

Ne znam, meni je Anderson uvek bio simpatičan, nikad nisam primetila da je nešto namerno nekorektan prema protivniku. Osim što je mnogima smetao njegov boks :classic_biggrin:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Mladjani Siner je u Kelnu protiv Zvereva delovao bas umorno, mislila sam da se u Becu nece ni pojaviti, a on, ne samo da se pojavio, vec pobedio nezgodnog Ruda i zakazao za danas u 4 dvoboj sa drugim zlatokosim decakom 😃 Bice to prvi susret njega i Rubljeva, mogao bi biti intetesantan mec :thumbsup:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Novak danas igra protiv Sonega, kvalifikanta, Lajovicevog dzelata ovde u Becu. Nisu se do sad sastajali. Sta mozemo ocekivati? Da li je Novak dosao u Bec po 50 bodova ili ce zapinjati do kraja? Nadam se ovo drugo :18: Pa kako da razocara zemljake koji nisu pitali koliko kosta karta, nego samo daj :classic_biggrin:

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, alcesta said:

Ništa juče nisam mogla da gledam, a danas ću valjda stići na večernje mečeve. Čitam da je juče Cipiripi dobio prvi set u TB posle 0:5 na 7:5, je li gledao neko to?

 

Vidio sam taman tih sedam Cicijevih poena u nizu u tom TB-u. Odigrao ih je bez greške ali i Dimitrov je naravno brljavio, pogotovo kod 5-3 na svom servisu kad je hvatao aut na mreži, to je bio ključni poen nakon kojega je i Grigoru bilo jasno da gubi TB :classic_biggrin: Spremao sam već neki kvalitetan komentar na njegov račun, e, sad, kako se iz toga izvukao ne znam, samo znam da ga je na kraju meča (i to sam uhvatio) komentator hvalio da je izvrsno odigrao i dozvolio jedine break lopte Tsitsipasu u gemu kada je loše servirao, imao dvije duple tada i poklonio praktički te dvije šanse ali Tsitsipas ga ipak nije uspio breaknut.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...