Jump to content

ATP turniri 250&500


zoe Bg

Recommended Posts

Igrao je dobro u smislu da je bio fokusiran i fizicki spreman i stoga je imao samopouzdanja.

 

Sama njegova igra je bila kao prime Bernard Tomic recimo, bas ekstremno bezlican teniser bez ijednog oruzja u igri. Takvi kad izgube samopouzdanje i fizicku spremu padaju kao kamen, sto se i njemu sada desava.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Leo Borg dobio prvi ATP mec u karijeri u Bastadu i to ni manje ni vise nego Eliasa Imera. Pitam se da li ce kladionice biti pod lupom zbog ovoga.

 

Inace, svaka cast decku na upornosti. Ja sam mislio da ce da batali do 18. rodjendana, a on vec ima 20.

 

Pre ove najvece pobede su mu bile protiv Krstina (doduse Krstin je out top 1000, neverovatno sta se tom decku desilo) i Donskoja.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 

Gledajuci hajlajts, nije da nije sumnjivo. Imer igra plitko i u njega sve vreme. Ovo su toliko teske noge da je to neverovatno, bukvalno sam vidjao na terminu decu i poluprofesionalce ili bivse tenisere koji se bolje krecu.

 

Udarci djene-djene, za top 500 i ne ocekujes nesto bolje, smec horor, tehnika isto rogobatna, ali ok za top 500...

 

Edited by McLeod
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, McLeod said:

Ajde Kacin je sasvim dobar i u naletu, ali od penzosa Ramosa da izgubi... a taman dao neke znake zivota.

 

Ramos je odvalio Kecmana, ali doslovno odvalio. Imao je lik seriju od osam izgubljenih gemova, da se Ramos nije opustio mogao je lagano biti bagel.

Link to comment
Share on other sites

On 7/23/2023 at 12:04 AM, Indig0 said:

 

Ramos je odvalio Kecmana, ali doslovno odvalio. Imao je lik seriju od osam izgubljenih gemova, da se Ramos nije opustio mogao je lagano biti bagel.

Uopšte mi se ne sviđa koliko često gubi setove s nulom. Doduše mnogo mi se toga kod njega ne sviđa u poslednje vreme.

Link to comment
Share on other sites

Zverev dobio DJerea  u 2 seta, ali svaka cast Laciju za ovaj uspeh, savladao je ozbiljne sljakase na putu do finala.. Nadamo se da je to najava nekih konstantnijih igara

 

S druge strane, Fricko nakon kosmarne sezone trave i samo 2r Wimbija ima priliq da otpocne na pravi nacin USA turneju sezonu betona koja mu i najvise lezi - igrace finale Atlante (koju je valjda Isner osvajao 100 puta) protiv Vukica, koji je trenutno na vrhuncu karijere i igra svoje prvo finale. Na putu do njega savladao je u 2 seta Wua, Keija i Wolfa. Gledao sam hajlajtse Vukica, izuzetno je snazan i ima stofa, nadam se da ce Fricko resiti ovo posto je decku prvo finale i definitivno je izraziti favorit jer je znatno iskusniji. Velika prilika za 6tu titulu

 

 Fricko inace uzasan na prva 3 slema u godini, a i rezultat sa proslogodisnjem USO mu je najgori do sad tako da nzm sta reci ako opet kiksne od nekog u prvih par kola. Na AO ga eliminisao u 2r Popirin, koji ovde igra finale sa Wawom u Umagu, na RG je bio solidan i izgubio od odlicnog F. Cerundola, na W nakon vodjstva od 2-0, ali bled je bio na travi ove god bas, ispada od Imera opet u 2r.. Ovaj Holt sto ga je dobio lani na USO, nema decka otad. Nevera.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Gledala sam set i po finala Hamburga, i osim što je rezultat očekivan mogu reći da me Laslo stvarno impresionirao igrom i držanjem na celom turniru, i nadam se da je sad zaslužio da mu Viško više ne postavlja onakva pitanja.

Nosio se sa Zverevom odlično, izdržavao i duge poene a neki su bili stvarno fenomenalni. Vidi se da radi na svom tenisu, popravio se baš dosta i nadam se da će što duže držati makar približan nivo.

Većinu meča sam nevezano za rezultat bila ponosna na njega, nemam pojma zašto, niti mi je rod nit' pomozbog, ali lepo je videti kako neko ko realno nije top talenat daje sve od sebe i ne predaje se protiv boljeg protivnika. :heart: Zverev realno trenutno i nije toliko bolji, još nije što je nekad bio, ali baš se u tom korišćenju prilika kad su na približnom nivou i ogleda razlika između njih. Da ga je Laslo uhvatio u onoj ranijoj minus fazi, mogao je rezultat biti i drugačiji, ali nema za čim da žali, fenomenalna nedelja za njega, fine parice i 300 bodova, a 500 titulu svakako već ima pa nije kao da je ispustio jedinu priliku. Samo neka tako nastavi :thumbsup:

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Fricko je imao na 1-0 i 6-5 2 vezane mec lopte (15:40) - na prvoj je promasio i onda je izgubio i gem i tajbrejk.

Sada na startu 3. seta 3 vezane BL za Fricka, i Vukic spasava. Izuzetnu mentalnu snagu pokazuje Aleksandar, kao stena je ceo turnir.

Link to comment
Share on other sites

Uspeo Fricko da izrudari brejk odlicnom defanzivom i onda pad koncentracije kod Vukica i dobija 3S sa 6-4 i osvaja 6 titulu. Bravo za Fricka, a sada se treba spremiti za Vasington, gde je takodje prvi nosilac, free u 1 kolu i u 2R ceka pobednika Pursel-Svajda.

Edited by delgado
Link to comment
Share on other sites

Najava nedelje

 

Miomir Kecmanović je uzeo slobodno kako bi se pripremio za predstojeće masterse i tvrdu podlogu.

 

Laslo Djere posle dobrih igara u Hamburgu igra u Kicbilu protiv O Konela.

 

Hamad je ponovo prošao kvalifikacije i u prvoj rundi će igrati protiv Baeza gde neće biti bez šansi za plasman u sledeću rundu.

 

Lajović takođe igra Kicbil, u prvoj rundi protiv Zhanga, s obzirom u kakvoj je formi ne znam koliko može.

 

U Liberecu nastupa Zekić a od mladih nada ove nedelje tamo igraju Mensik, Prižmić, Svrcina, Kasnikovski i Campana Lee.

 

Imamo nekolicinu igrača koji su od 500 do 1000 mesta a koji bi uskoro mogli ući u prvih 500.

Pre svega mislim na Popovića.

 

Da ne pišem u wta temu, izuzetno talentovana generacija.

Screenshot-2023-07-31-09-11-07-94-a23b20
 

Plus Lana Vujović i Dušica Popovski.

 

 

Edited by Indig0
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ja sam gledao samo prvi set iz Hamburga. Dobar otpor Lasla,ali se nekako osećalo da će izgubiti tb. Drugi set je očito bio lošiji. Čitam da se Lajaniju ukazivala medicinska intervencija,povredio je članak prilikom silaska sa stolice :lol_2:

Gledao sam finalni set u Umagu. Popirin doživeo povredu butnog mišića,ukazivala mu se pomoć..delovalo je kao da čak razmišlja da preda..međutim,to je tenis..ako si sposoban da bar držiš servis i koliko-toliko vraćaš lopticu,uvek imaš neku šansu..možeš da dočekaš protivnikov raspad itd. Vavrinka kao da je čekao da mu protivnik sve ispoklanja,bio je isuviše pasivan,propustio neke svoje prilike i onda se na 4:4 raspao na svom servisu..poslao neke lagane lopte u aut, napravio duplu,pretrpeo brejk i onda nije uspeo da se vrati.. Malo je izgubio i snagu,ali nije krio razočarenje ovakvim ishodom..bio je vidno iznerviran.

Popirin iznenađujući pobednik Umaga.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Drug Crni said:

Čitam da se Lajaniju ukazivala medicinska intervencija, povredio je članak prilikom silaska sa stolice :lol_2:

Jao da, to sam zaboravila :classic_biggrin: nisam videla kad se to desilo, samo je komentator rekao da Lajani traži pomoć. U životu nisam videla da se sudija povredi na meču, srećom ništa ozbiljno :classic_laugh:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...