wwww Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 Muguruza i dalje razbija (da je ne ureknem). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 1 hour ago, wwww said: Muguruza i dalje razbija (da je ne ureknem). Izgubila set A Nina Stojanovic uzela 1.set protiv Djordji sa 6:2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 ma dobila je 1. set kad sam je pohvalila (izgleda da jinx radi s zakasnjenjem ), ali evo sad ima brejk zaostatka u 3. Nina servirala za 6:0 i naravno bila brejknuta. Sad Kamila izgleda vodi glavnu rec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 Nismo prokomentarisali, Tauson prosla 2 kola u Liona, prvo je dobila Alexandrovu, koja je bila 1.nosilac pa sad i Babos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 Kakva šteta za Ninine meč lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 Ipak Muguruza pobedi. Ono sto sam gledala bas su dobro igrale. Bilo bi lepo kad bi obe zadrzale formu, pa da uzivamo i u narednim mecevina/turnirima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 bas mi zao nine sto je izgubila . muguruza silna u 2, 3 kola i posle cvrc . nesto se ne secam kad je poslednji put osvojila neku titulu , osim onih gs titula, toga se secam jedino. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 Ona i nema ukupno nešto mnogo titula čini mi se? Kako god, verujem da bi se mnoge menjale brojem titula za njene slemove. Ali većina igračica danas osvoji slem i tu stane, eventualno još jedan, pa dalje šta bude, ne trude se preterano. Zato mi je Osaka pravo osveženje, konačno neko da ima i potencijal i hoće da ulože sebe da osvaja najveće titule. Šta bi sve mogla recimo Sloun Stivens da ima tako neki pokretač, žali Bože talenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 ima ona gs titule i ocigledno da se nesto ne cima na ostalim turnirima .cilj su joj slemovi a ovo odradjuje a i sad nam je zaljubljena pa vise djuska i snima se nego sto trenira Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 Odgledah na preskok drugi i treći set Kamilu i NInu ali strašno koliko je to teško bilo za gledati uprkos tome što su na terenu bile dve baš atraktivne devojke. Meč je bio potpuno nez ritma, zajednički su napravile preko 20 duplih, svaki treći poen lopta iz čista mira već u drugom ili trećem udarcu završi na pola mreže, delovalo je kao amaterski meč. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 Jesam li ja dobro video da u Dohi ima publike? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 (edited) meni nesto u glavi nekih 20% publike (a kao da ih u regularnoj godini ima vise) Edited March 4, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 1 minute ago, wwww said: meni nesto u glavi nekih 20% publike (a kao da ih u regularnoj godini ima vise) Ma,od wta celje nedelje sam jedino pogledao tb izmedju Djordji i NIne S,ali u prebacivanju kanala kao da videh neku publiku..sad i tih njihovih 20% cini razliku,kad je svuda 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 Ja mislim da u Dohi ima publike, ali da u Dubaiju nece biti Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 sad prikazase tribine, ima nekih 20-tak gledalaca, totalno rastrkanih (na nekih min. 5m medjusobnog rastojanja) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 U Dohi je vakcinacija poodmakla,u Dubaiju nije,jel u tome razlika ili..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 Halep ne igra Dubai, doduse negde sam procitala da joj se termin za revakcinu poklapa sa Dubaijem Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 rastavi pegula pinokia zacas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 Ja sam joj zahvalna sto je eliminisala topa (Ostapenko) , pinokio me ne nervira toliko kao ona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 meni se pinokio zamerila jos kad je bila anu gde i kako je videla 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted March 5, 2021 Share Posted March 5, 2021 Što ne počinju Gabi i Vika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted March 5, 2021 Share Posted March 5, 2021 Azarenka predala zbog ledja 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts