Dragan Posted October 4 Share Posted October 4 Jadni patrioti. Navijanje za stabilnu budalu se mnogima obilo o glavu. Trump election conspiracist Tina Peters sentenced to 9 years in prison by Colorado judge Tina Peters, a former Colorado Republican county clerk who espoused the false conspiracy theory that former President Donald Trump lost the 2020 election due to ballot fraud, was sentenced Thursday to nine years in prison for crimes related to a breach of her county’s voting system. “You are no hero,” state District Court Judge Matthew Barrett told Peters. “You’re a charlatan who used and is still using your prior position in office to peddle a snake oil that’s been proven to be junk time and time again.” “Your lies are well documented, and these convictions are serious. I’m convinced you’d do it all over again if you could,” Barrett told the 68-year-old former Mesa County clerk, who was accused of using another person’s security badge to allow someone else to gain access to her county’s election system. ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted October 4 Share Posted October 4 Nije bitno sto nikoga nije briga koga podrzava Liz Cheney ipak ona podrzava ovu za koju kazete da je `pre-lepa zena` a sto nikakve veze nema sa time ni da je ruzna jer je Kamala, lepa ili ne, najvise nalik perutnini. Naravno da cemo se sloziti da na politicire ne gledamo prema njihovom spoljasnjem izgledu, tako da ovo sto kazem `perutnina ptuj` ili slicno, se ne odnosi na to da ova kandidatkinja za buducu predsednicu lici na zivinu vec da svoje znanje i talente prikazuje kao kakva curka a ne kao neko vredan paznje zbog svog izgleda. Koga briga za izgled ako si ret. E sad, ovaj iskreni Trump je takodje alergican na perje svake perutnine "Liz Cheney lost her Congressional Seat by the largest margin in the history of Congress for a sitting Representative. The people of Wyoming are really smart! She is a low IQ War Hawk that, as a member of the J6 Unselect Committee of Political Hacks and Thugs, ILLEGALLY DESTROYED & DELETED all documents, information, and evidence. Her father, Dick, was a leader of our ridiculous journey into the Middle East, where Trillions of Dollars were spent, millions of people were killed - and for what? NOTHING!" he wrote. "Well, today, these two fools, because the Republican Party no longer wants them, endorsed the most Liberal Senator in the U.S. Senate, further Left than even Pocahontas or Crazy Bernie Sanders - Lyin’ Kamala Harris. What a pathetic couple that is, both suffering gravely from Trump Derangement Syndrome. 'Good Luck to them both!!!" ...da ne objasnjavam cemu se smejem? Mislim da u ovom slucaju preispoljena iskrenost uz sjajnu dozu preterivanja mora da izazove reakciju da i ako si samrtno ozbiljna ili zivotom prestravljena osoba, ipak moras da se nasmejes.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonick Posted October 4 Share Posted October 4 6 hours ago, McLeod said: Tramp je "specijalan", plus je usao u politiku u pravom momentu, pa je delom i jasno zasto ima pristalice, ali kako je ovaj lik uspeo da se progura kroz rankove mi je potpuno nepojmljivo. Na stranu to sto je mnogo glup, on nije ni prijemciv u bilo kom smislu, harizma mu je nula, prica i ponasa se na krajnje neprijatan nacin. Ne znam kako iko moze Haris da napada za vestacki smeh i ponasanje a da mu se ovaj lik svidja Puno amerikanaca vole snake-oil salesman, zapanjeni su. Mada iskreno, svaka drzava ih ima, ako ne na vlasti onda na rezervi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted October 4 Share Posted October 4 To je i najmanji problem, naisao sam ja na dovoljno delulu likova pocev od lajt antivaksera do full retard mode on ravnozemljasa, ali ovaj ne ispunjava uslove ni da bude predsednik odeljenjske zajednice u specijalnoj skoli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted October 4 Share Posted October 4 Spoiler Trampova kampanja nastavlja da dobija poklone ni kriva ni dužna. Darovi im padaju u naručje u sving državama, a da ni prstom nisu maknuli. https://www.dailymail.co.uk/news/article-13925109/FEMA-whistleblowers-waste-taxpayer-funds-staff-waiting-hotels-Hurricane-Helene.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted October 4 Share Posted October 4 Svakodnevno treba podsjecati o kakvoj se ustvari grupi degenerika ovdje radi. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted October 4 Share Posted October 4 (edited) Spoiler CNN nastavlja da pomera leve i liberalne tekstonske ploče, pa je danas objavio analizu po kojoj nijedna partija nikada nije dobila novi mandat u beloj kući ako manje od 30% Amerikanaca smatra da zemlja ide dobrim pravcem. A da USA ide u dobrom pracu trenutno smatra - 28% Amerikanaca. I sad su levi i liberali na lajni u fazonu: zašto ovaj CNN odmaže našoj Mamali i priča nam istine koje ne želimo da čujemo... Samo što ne organizuju proteste ispred sedišta u Atlanti... Još kad su objavili Polymarket analizu za Pensilvaniju, to je tek bio šok dana. Ali ipak je najveći mindfuck studija Arapsko-američkog instituta u kojoj Tramp vodi ispred Haris među arapskim glasačima??! A u istoj studiji pre četiri godine, Bajden je imao 65:35... https://www.aaiusa.org/library/press-release-new-poll-arab-american-voters-evenly-divided-in-race-for-white-house-f989m Mislio sam da ću sa godinama sticati mehanizme koji će mi pomgati da lakše pronalazim jasne odgovore na razne fenomene... Ali ovo sa Arapima me je razvalilo... Nemam pojma kako sad ovo?! Edited October 4 by Nek grmi jako Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted October 4 Share Posted October 4 1 hour ago, PorodicneVrijednosti said: Svakodnevno treba podsjecati o kakvoj se ustvari grupi degenerika ovdje radi. Po njima ispadne da su demokrate potopile izmedju ostalog i sving drzave, pa onda nisu hteli da se jave na telefon kako ne bi poslali pomoc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted October 4 Share Posted October 4 (edited) Spoiler Čuvena Elisa Slotkin, to je ona kandidatkinja demokrata za Senat što je rekla donatorima da je Kamala Haris potonula u Mičigenu, u novoj reklami se pravda govoreći da ona ne vozi električni automobil niti podržava prekid proizvodnje motora sa unutrašnjim sagorevanjem... Kakva lolčina i flopovanje kandidata stranke koja želi da protera električne automobile Amerikancima kroz nos... Ali šta je briga, kad kandidatkinja demokrata u predsedničkoj trci može da ima gun, može i dobra i poštena Elisa, koja je za zelenu energiju, da cepa dizelaše po drumovima. Kao u narodnoj pesmi, kad oni zelenoenergaši kažu: More Elisa, ne ori drumova; a ona im odgovara: More zelenoenergaši, ne gazte oranje... U međuvremenu, Tramp je apsolutni pobednik anketa u Izraelu, a evo kako to objavljuje liberalni ABC: https://abcnews.go.com/Politics/israel-us-election-poll-trump-harris-vote-preference/story?id=114474257 Mislim, valjda oni u Izraelu najbolje znaju tokom čijeg mandata su prvi put u istoriji počele da im padaju na glavu rakete iz Irana, mada ne sumnjam da ima i onih koji nisu Izraelci i koji bi im objasnili, sa nekoliko hiljada metara bezbedne udaljenosti, da nemaju pojma i da su sve to - sanjali. Mislim, stvarno, kako se usuđuju da se izjašnjavaju za Trampa i da ga veličaju, kad im tako dobro ide u atomskim skloništima za vreme Mamalinog mandata... Jer, dvoje su se u atomskom skloništu i smuvali. Edited October 4 by Nek grmi jako Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted October 4 Share Posted October 4 Quote Mislim, valjda oni u Izraelu najbolje znaju tokom čijeg mandata su prvi put u istoriji počele da im padaju na glavu rakete iz Irana, mada ne sumnjam da ima i onih koji nisu Izraelci i koji bi im objasnili, sa nekoliko hiljada metara bezbedne udaljenosti, da nemaju pojma i da su sve to - sanjali. Mislim, stvarno, kako se usuđuju da se izjašnjavaju za Trampa i da ga veličaju, kad im tako dobro ide u atomskim skloništima za vreme Mamalinog mandata... Da, super su izabrali za sebe (jednog kojeg ne mogu da se rese), red je da nastave da brljave i po drugim drzavama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted October 4 Share Posted October 4 4 hours ago, PorodicneVrijednosti said: Svakodnevno treba podsjecati o kakvoj se ustvari grupi degenerika ovdje radi. Pro life, pro gun I pro trunp stoji na profilu, dovoljno da se ne čita (premda ima 1.200.000 pratilaca). Nego, čiji je telegram, jel to nešto rusko, jer i tamo ima nalog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted October 4 Share Posted October 4 (edited) Spoiler Pitao sam se danas zašto i kako arapski glasači u SAD favorizuju Trampa kad sam objavio studiju Arapsko-američkog instituta (https://www.aaiusa.org/library/press-release-new-poll-arab-american-voters-evenly-divided-in-race-for-white-house-f989m), ali još paradoksalnije od toga je činjenica da su mi Izraelci nešto kasnije otvorili oči sa svojom anketom (https://abcnews.go.com/Politics/israel-us-election-poll-trump-harris-vote-preference/story?id=114474257). Sad mi je, zapravo, sve kristalno jasno, Jednostavno, ljudi čeznu za mirnim vremenima i neće one koji ih šalju u ratnu ludnicu i klanicu, bilo da su Arapi ili Izraelci. Jer mir je univerzalna vrednost i spaja u stavovima i najoprečnije zavađene strane. E zato su i ispitani Arapi i ispitani Izraelci za Trampa... I kad ih pitaju koliko je Tramp pokrenuo ratova i koliko je ratova poput današnjih bilo u vreme njegovog mandata, oni lakonski odgovore: broj je okrugao i lako se pamti - nula. Iz tog razloga su mi danas kroz prizmu ovih anketa mnogo jasniji i jedni i drugi. I dok god na takav način favorizuju mir, ima nade za planetu. Edited October 4 by Nek grmi jako Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted October 5 Share Posted October 5 41 minutes ago, Helena said: Pro life, pro gun I pro trunp stoji na profilu, dovoljno da se ne čita (premda ima 1.200.000 pratilaca). Nego, čiji je telegram, jel to nešto rusko, jer i tamo ima nalog? Telegram je nekog Rusa koji je skoro sad bio uhapsen u Parizu jer su aplikaciju koristili za trafiking ljudi i droge, i svasta jos nesto... To sto ima 1.2 miliona bukvalno nista ne znaci, kupuju pratioce, lajkove, komentare... sve zivo, a gomila je prati zato sto je ne podnosi cisto da mogu da je komentarisu. Kvantitet ne znaci kvalitet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted October 5 Share Posted October 5 11 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Telegram je nekog Rusa koji je skoro sad bio uhapsen u Parizu jer su aplikaciju koristili za trafiking ljudi i droge, i svasta jos nesto... To sto ima 1.2 miliona bukvalno nista ne znaci, kupuju pratioce, lajkove, komentare... sve zivo, a gomila je prati zato sto je ne podnosi cisto da mogu da je komentarisu. Kvantitet ne znaci kvalitet... Telegram ima 900 miliona aktivnih korisnika i ne mislis valjda da se milijarda ljudi bavi drogom i trafikingom. Jeste zanimljivo da se za vlasnika kaze da je neki skot iz Rusije, a kod Rusa ima samo droge i robovlasnistva, preprodaja ljudi., a i narkotika po cemu su Rusi jel prepoznatljivi, ali sa ovim Telegramom nije bas tako. Vlasnik je Francuz, a i Rus, prepametan i prebogat covek, napravio je neki sistem slican Tviteru preko koga cela Ukrajina i Rusija korespondira pa tako samo iz tog Telegrama citamo i slusamo neke i ratnike, oficire, ali i novinare i politicare i iz Rusije i iz Ukrajine, a najvise je korisnika iz Indije jer je telegram i komunikacija tipa mesendzer. Hocu reci da nije sve laz i prevara, prostitucija i droga samo zato sto je vlasnik Rus. What countries use telegram the most? India is ahead in Telegram app downloads with 104 million downloads, way more than any other country Russia comes in second with 34.4 million downloads, which is about a third of India's total Indonesia is the third biggest market with 27.2 million downloads The US is fourth with 26.9 million downloads Egypt leads in the Middle East and North Africa (MENA) region with 14.9 million downloads, showing significant regional use. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted October 5 Share Posted October 5 22 minutes ago, Selina said: Rus, prepametan i prebogat covek Još ako je lep, kako ćete da se odlučite između njega i Vensa, živ nisam... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted October 5 Share Posted October 5 Just now, Eddard said: Još ako je lep, kako ćete da se odlučite između njega i Vensa, živ nisam... Ja sam uvek za Vensa, tebi se vise ovaj Rus svidja? Nit poznajem Telegram nit Pavela, do pre nekoliko meseci nisam ni taj Telegram poznavala. Nego, sto ti zavidis vitkom, bogatom i lepom Pavelu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted October 5 Share Posted October 5 Vance je u prednosti zbog rasistickih ispada i svjesnog sirenja laznih informacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted October 5 Share Posted October 5 Just now, Selina said: Nego, sto ti zavidis vitkom, bogatom i lepom Pavelu? Pa znaš kako, obično se zavidi na onome što nemaš, a sama si rekla, vitak, bogat i lep. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted October 5 Share Posted October 5 Just now, PorodicneVrijednosti said: Vance je u prednosti zbog rasistickih ispada i svjesnog sirenja laznih informacija. A ne, covek cija je zena Indijka, pravi svadbu u indijskoj odezdi i po hiundu tradiciji, ne moze da b ude rasista. A fake news shiri svako, nije Vance to izmislio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted October 5 Share Posted October 5 1 minute ago, Selina said: A ne, covek cija je zena Indijka, pravi svadbu u indijskoj odezdi i po hiundu tradiciji, ne moze da b ude rasista. A fake news shiri svako, nije Vance to izmislio. Covjek je vrlo svjesno sirio rasisticke lazi o crnim ilegalcima s Haitija (koji zapravo i nisu ilegalci) kako kradu i jedu tudje kucne ljubimce. To je rasizam 1 kroz 1. Sad zasto imas potrebu da takve stvari relativiziras ja doista ne bih znao ali mogu pretpostaviti. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted October 5 Share Posted October 5 (edited) 14 minutes ago, Eddard said: Još ako je lep, kako ćete da se odlučite između njega i Vensa, živ nisam... Bogami ja mu videh sliku vrlo zgodan realtivno mladji covek mora se priznati ! To kada je bio uhapsen u Parizu, isto vece je snimljen u jednom od najskupljih restorana Pariskih u naravno lepom drustvu - btw licno predsednik drzave je bio ukljucen kada je trebalo da mu se doda francusko drzavljanstvo i sl Edited October 5 by ciao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted October 5 Share Posted October 5 3 minutes ago, ciao said: Bogami ja mu videh sliku vrlo zgodan realtivno mladji covek mora se priznati ! To kada je bio uhapsen u Parizu, isto vece je snimljen u jednom od najskupljih restorana Pariskih u naravno lepom drustvu - btw licno Macron je bio ukljucen kada je trebalo da mu se doda francusko drzavljanstvo i sl I Macronu se dopao🧡 Dopada se svakome, stvarno je i izgledan, a ocigledno i pametan. Usput i vitak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 5 Share Posted October 5 Zato i propadamo jer se na vlasti biraju lepi i zgodni. Nema veze sta govore i sta propagiraju. Bitno je biti visok lep i zgodan a jos ako je bogat. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted October 5 Share Posted October 5 (edited) Dobro, Stabilna Budala i nije baš nešto nit zgodan, nit lep. Ali bogat zato. Ovaj naš, ne znam, meni nije lep, vitak možda, a u međuvremenu postao i bogat. Izgleda da je dovoljna jedna od tih osobina, nije narod izbirljiv. Edited October 5 by Eddard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted October 5 Share Posted October 5 12 minutes ago, Don Dusko said: Zato i propadamo jer se na vlasti biraju lepi i zgodni. Nema veze sta govore i sta propagiraju. Bitno je biti visok lep i zgodan a jos ako je bogat. Ovde smo se zapricali o dvojici muskaraca koje narod uopste i ne bira, jedan je kandidat za potpredsednika u USA, a ovaj drugi veze nema sa celom pricom, slucajno je zalutao ovde, Eddard je zapoceo jako cudnu pricu, ali smo je i zavrsili. A inace se jako malo izuzetno pametnih, bogatih i lepih uopste i upusta u neku politiku i izbore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts