𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 30 minutes ago, Angelia said: Sta vozis da ima 30 Galena? Kod nas je cena dolar nize. Pa kad je bila niza cena od ove dramila si... Oh da, bila je Bajdenova 2
DJORDJE Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 40 minutes ago, Angelia said: Sta vozis da ima 30 Galena? Kod nas je cena dolar nize. Ma vukao sam neki krs pa sam morao da iznajmim pickup.
Angelia Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Pa kad je bila niza cena od ove dramila si... Oh da, bila je Bajdenova Ja generalno ne dramim, ali ajde sada, pitanje je i okolnosti kada i zasto je cena kakva je. Bilo je za ocekivati da ce u slucaju ovakvog napada da skoci. To je najverovatnije privremeno. to nije isto kao kad napravis regulativu koja tu cenu pravi vecitom. 6 hours ago, DJORDJE said: Ma vukao sam neki krs pa sam morao da iznajmim pickup. Kod nas oko $3.59. Mozda imate neke poreze koji dodaju na tu cenu?
Smrtokapa Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jeste da je skupo gorivo, ali makar se bombarduje nešto. 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Angelia said: Ja generalno ne dramim, ali ajde sada, pitanje je i okolnosti kada i zasto je cena kakva je. Bilo je za ocekivati da ce u slucaju ovakvog napada da skoci. To je najverovatnije privremeno. to nije isto kao kad napravis regulativu koja tu cenu pravi vecitom. Kod nas oko $3.59. Mozda imate neke poreze koji dodaju na tu cenu? Ne, nego predsednik utice na cenu goriva manje nego na rucak koji danas jedes. Ali klasicna republikanska mantra je da se pravi politika od toga. Uvek se izmisli/napravi problem koji posle resava taj sto ga je napravio... i ispadne car
Angelia Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 32 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Ne, nego predsednik utice na cenu goriva manje nego na rucak koji danas jedes. Ali klasicna republikanska mantra je da se pravi politika od toga. Uvek se izmisli/napravi problem koji posle resava taj sto ga je napravio... i ispadne car Ovo je kontradiktorno, jer ako predsednik ne utice, onda ne moze ni da napravi problem, da bi ga resavao.... Napadne Iran, cene skoce, ukine izdavanje licenci za vadjenje nafte na federalnoj zemlji, cene skoce....
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago 17 minutes ago, Angelia said: Ovo je kontradiktorno, jer ako predsednik ne utice, onda ne moze ni da napravi problem, da bi ga resavao.... Napadne Iran, cene skoce, ukine izdavanje licenci za vadjenje nafte na federalnoj zemlji, cene skoce.... Uopste nije kontradiktorno, nego su upravo potvrdila moju tezu, nema veze sta se radi, nego ko radi... tebi je Tramp mio pa makar bacio atomku na Kaliforniju, ti ces naci neki izgovor vec... Jel znas mozda zasto je cena nafte bila veca posle pandemije, a da nije Bajden i regulative (koje on nije ni donosio)?
Recommended Posts