freethrow Posted Sunday at 11:02 AM Posted Sunday at 11:02 AM Generalno sam uvek više cenio full radikale nego bele listiće, but that's me...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Sunday at 11:41 AM Posted Sunday at 11:41 AM (edited) 6 hours ago, Angelia said: Sve dok protestuju po zakonu, mirno, bez krsenja, paljenja I pljacke, ne postoji razlog da ih neko dira. Da ne napadaju neduzne prolaznike i vozace, ili blokiraju slobodno kretanje drugima, napadaju privatno vlasnistvo... Slazem se, a ti? Quote na preko 330 miliona, 7 miliona je izaslo u celoj USA? 2% ako je verovati brojkama, ili 4+% glasaca, ako uzmemo da je 7 mil svi bili glasackog godista. Jesam nesto pogresno izracunala? Jesi... Edited Sunday at 11:50 AM by 𝓑𝓪𝓫𝔂 3
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Sunday at 12:07 PM Posted Sunday at 12:07 PM 5 hours ago, freethrow said: Isto je svuda, veruj mi. Italija, USA, Srbija, mnogo više sličnosti nego razlika. Sticajem okolnosti sam prošle nedelje proveo pet dana sa nekoliko US prijatelja na nekoj konferenciji: jedan iz NYC, jedan je u Dalasu, dvojica SF. Identična priča. Uprošćeno: porast populizma i autoritarnosti, vlast koja koristi poluge moći - mešajući stubove vlasti - kapitala i tehnologije kako bi bogate dodatno obogatila, siromašne obespravila i isključila. Jako slično. Ali, ponavljam, bilo je jako utešno čuti ljude iz USA, Nemačke, Brazila, Indije i Evrope koji se slažu, makar to bilo i u strahu. Playbood fasizma je uvek isti, apsulutno nema veze ni broj stanovnika, ni naprednost/nazadnost drzave... a queen tariffa kao da je dobio direktno isporucenu verziju iz srbije 1
nonick Posted Sunday at 12:42 PM Posted Sunday at 12:42 PM 5 hours ago, fancy said: Meanwhile Demokratska partija ima veze sa ovim protestima isto toliko kao I srpska opozicija sa studentskim protestima. 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Sunday at 01:36 PM Posted Sunday at 01:36 PM 50 minutes ago, nonick said: Demokratska partija ima veze sa ovim protestima isto toliko kao I srpska opozicija sa studentskim protestima. Organizator ovog (i onog prvog) protesta je ovaj bracni par 1
Angelia Posted Sunday at 04:05 PM Posted Sunday at 04:05 PM 4 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Slazem se, a ti? Takodje. Sto znaci da svako treba da bude jednako tretiran, za paljenje I pljackanje, par desetina uhapseno, pusteni nakon par dana. Za penjanje po zidovima I nered, 1500, sa prosekom od par godina u zatvoru 4 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Jesi... Sta?
Ludi za Poli Posted Sunday at 04:10 PM Posted Sunday at 04:10 PM Za pokusaj nasilne promjene rezultata izbora i pokusaj drzavnog udara koje je inicirao ovaj sto danas sjedi u WH, ne za “penjanje po zidovima i nerede”.
Angelia Posted Sunday at 04:37 PM Posted Sunday at 04:37 PM 23 minutes ago, Ludi za Poli said: Za pokusaj nasilne promjene rezultata izbora i pokusaj drzavnog udara koje je inicirao ovaj sto danas sjedi u WH, ne za “penjanje po zidovima i nerede”. Drzavnog udara bez ijednog oruzja? U USA? Kako nisu bili optuzeni za pokusaj drzavnog udara I nasilne promene izbora, nego za trasspass I nerede? Ali ajde nebitno. Poenta, protestujes po zakonu, sve ok. 1
Ludi za Poli Posted Sunday at 05:09 PM Posted Sunday at 05:09 PM Ma ja, napali zgadu Capitola na dan kad je Biden trebao biti potvrdjen kao predsjednik i htjeli lincovat sve na koga naidju cisto onako reda radi. Tvoja alternativna stvarnost i bezocno laganje nikad ne razocaraju. 3
freethrow Posted Sunday at 05:22 PM Posted Sunday at 05:22 PM Ranko P fazon... džaba sve, isti su, a mi smo različiti.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Sunday at 09:20 PM Posted Sunday at 09:20 PM 5 hours ago, Angelia said: Takodje. Sto znaci da svako treba da bude jednako tretiran, za paljenje I pljackanje, par desetina uhapseno, pusteni nakon par dana. Za penjanje po zidovima I nered, 1500, sa prosekom od par godina u zatvoru Sta? Mislis, zatvoris ih pa ih predsednik pomilije? Predsednik kojem isto vise iznad glave odlucenje o kazni? My ass law and order... puna usta hriscanstva i reda i zakona kod najvecih krimosa u drzavi, raznih silovatelja, pedofila i varalica...
Angelia Posted Sunday at 09:44 PM Posted Sunday at 09:44 PM 1 hour ago, Ludi za Poli said: Ma ja, napali zgadu Capitola na dan kad je Biden trebao biti potvrdjen kao predsjednik i htjeli lincovat sve na koga naidju cisto onako reda radi. Tvoja alternativna stvarnost i bezocno laganje nikad ne razocaraju. Potpuno je besmisleno gubiti vreme na nesto od pre 5 godina, gde sam vec rekla da je bila sramota, I da nasilne proteste treba kaznjavati. Pricamo o trenutnim protestima. Ja sam uvek drzala poziciju da svako moze da protestuje ako to radi po zakonu. 13 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Mislis, zatvoris ih pa ih predsednik pomilije? Predsednik kojem isto vise iznad glave odlucenje o kazni? My ass law and order... puna usta hriscanstva i reda i zakona kod najvecih krimosa u drzavi, raznih silovatelja, pedofila i varalica... Pomilovao nakon 4 godine, one "mostly peaceful" koji su palili, I pljackali, nije ni trebalo pomilovati, jer su ih pustali nakon dan-dva. Koliko je ljudi poginulo u tim protestima, nekih 20-25, January 6, jedna nenaoruzana zena koju je ubio policajac. Naravno, law and order, bez obzira ko ga podrzava. To jeste jedan od stubova USA.
nonick Posted Sunday at 09:49 PM Posted Sunday at 09:49 PM Fasizam: https://www.instagram.com/reel/DPunJF3AWVK/?igsh=djUycGpldGY2anVx https://www.instagram.com/reel/DKYHrnSyhCm/?igsh=NWRwNjQ4bTl5aDBj
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted yesterday at 05:10 PM Posted yesterday at 05:10 PM Interesantan nalog. Sin, mama i cerka, snimaju njihove politicke razgovore. Mama je tipican primer zbunjenosti koje im je queen tariffa uneo u glave. Ako eto nekog interesuje kako razmisljaju, mozda je ovo dobar primer jer se radi o familiji pa su konflikti manji nego kod nepoznatih ljudi... 1
Maharaja Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago On 10/15/2025 at 3:53 AM, Angelia said: Tramp je problem, bully, pokazuje nadmoc, Bidenov plan je uspeo 😀 zombi je zakljucio dil sa celim ME. Bolno je da Hilary mora da izadje i kaze hvala Trampu, Obama je naravno ignorisao. Obecala je cini mi se da ako dovede taoce nazad da ce ga licno kandidovati za Nobela, a onaj debil na The View je obecala da ce nositi MAGA kapu. Bukvalno, da sutra jednom rukom zaustavi kometu koja ce unistiti Zemlju, nikad ne bi dobio priznanje. Bilo bi, pa kometa i nije bila tako velika, da je Biden probao zaustavio bi je prstom, zaustavio je kometu da ne ubije WS, da je kometa isla na manjine ne bi je zaustavljao, mora da je napravio pare jer je zaustavio kometu itd... Jeste Tramp sto bi rekli all over the place, ali da li zastanete da pogledate sebe? Da li ste makar malo, malecno TDS? Ovaj post sam prijavio jer opet vređa sve forumaše. Treba uvek podsećati da termin TDS koriste samo najpoganjje pedofilčine, a neki od njih su i uhapšeni: Evo ga jedan od tih pedofila, koji je hteo i da ozakoni ovaj termin Republican who introduced Trump derangement syndrome bill arrested for soliciting a minor https://www.theguardian.com/us-news/2025/mar/18/minnesota-justin-eichorn-arrested-soliciting-minor?CMP=Share_AndroidApp_Other Nažalost, došli smo do toga da se termini najogavnijih mogućih spodoba primenjuju na forumaše. Kako kaže, makar malo, malecno TDS
Mina D. Harker Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Jedini ko je deranged u ovoj priči je Tramp sam. Lik kao odgovor na proteste širom zemlje kači AI uradak u kome poliva protestante govnima. 1
DJ_Vasa Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 17 minutes ago, Mina D. Harker said: Jedini ko je deranged u ovoj priči je Tramp sam. Lik kao odgovor na proteste širom zemlje kači AI uradak u kome poliva protestante govnima. Da su Vašington, Frenklin, Džeferson i slični znali ko će doći na čelo države koju su stvorili, možda bi se manuli ćorava posla i poklonili se Džordžu III. I taj je imao krunu na glavi i bio lud, ali bar nije bio seljačina i uspevali su da ga malo više drže na uzdi. 3
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 hours ago, Mina D. Harker said: Jedini ko je deranged u ovoj priči je Tramp sam. Lik kao odgovor na proteste širom zemlje kači AI uradak u kome poliva protestante govnima. Pa mislim reci nekom da pati od TDS da bi odbranio onog kome Obama zivi 24/7 vec dve deceni besplatno u glavi je totalno ignorisanje stvarnosti. 2
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Trampa optuzuju da 'america firs' se vise bori za Argentinu nego farmere i evo odgovor Pa, ok, ali kako je argentina u takvoj dubiozi kad je mili tako dobar predsednik koji resava probleme argentine? I nista od 'america first' to vec znamo na xyz primera...
DJORDJE Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Racunam da za Andjeliju ovaj diplomatski recnik i poruka sugradjanima koji protestuju spada pod slobodu izrazavanja...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, DJORDJE said: diplomatski recnik Nije ni cudo da je njime opsednut u toj meri... Nego sta je sa ljudima koji glasaju da im iq opadne do broja cipela (od 5 do 13) cim otvori usta, jos mu tapsu i do besomucnosti ponavljaju i tumace. Sto je najgore, prepuste njihov (a i nas) zivot takvom nekom u ruke Btw htela sam da ti udarim neki emotikon, ali kad sam pogledala svi su u pociji osim srca
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kad smo vec kod diplomatskog recnika, razmena poruka izmedju bullshit barbie i novinara: Radno mesto po zasluzi, ukinuti DEI....
longbowman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago https://spectrumnews1.com/ky/louisville/news/2025/10/20/thomas-massie-ed-gallrein Kakav ce ovo epski fail da bude. Pometlaće ih Sassy Massie samo tako.
DJORDJE Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nego sta bi sa onim doggy ministarstvom? Koliko su triliona do sada ustedeli? 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago Sve te pare idu u kad je bal, nek je tanderbal... btw ruse levo krilo bele kuce da bi napravili party house...
Recommended Posts