Angelia Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kad I politicki ultra levo skontaju sta se desava: Dugacko, ali veoma poucno 1
nonick Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) 4 hours ago, Angelia said: Kad I politicki ultra levo skontaju sta se desava: Dugacko, ali veoma poucno Ti si u nekom MAGA alternativnom uneverzumu zato podrzavas fasite. Ne mogu da nadjem drugo objasnjenje. Evo sta kaze MAGA Tata na ovo tvoje, mora se pogledati od pocetka do kraja da, sustina je kod 1:26 pa onda ovo: https://www.instagram.com/reel/DOt82T1j77z/?hl=en Sto se Charlija tice, jbg, bio je luzer koji je skrivao svoj rasizam iza DEI nepravde. Lako je smejati se i reci "stupid Muslim" kad ti je cela publika kao ovi idioti iz clipa sto si postavila, koji se raduju smrcu coveka, samo sa druge strane politickog spektra. Edited 19 hours ago by nonick 1
Angelia Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 54 minutes ago, nonick said: Ti si u nekom MAGA alternativnom uneverzumu zato podrzavas fasite. Ne mogu da nadjem drugo objasnjenje. Evo sta kaze MAGA Tata na ovo tvoje, mora se pogledati od pocetka do kraja da, sustina je kod 1:26 pa onda ovo: https://www.instagram.com/reel/DOt82T1j77z/?hl=en Sto se Charlija tice, jbg, bio je luzer koji je skrivao svoj rasizam iza DEI nepravde. Lako je smejati se i reci "stupid Muslim" kad ti je cela publika kao ovi idioti iz clipa sto si postavila, koji se raduju smrcu coveka, samo sa druge strane politickog spektra. Kad protimacis salu na najgori moguci nacin. Tramp je nasmejao publiku jer je rekao da je Charlie bio bolja osoba od njega. Ali da njegova udovica i prijatelji mogu da ga ubede da postane bolji. A drugi klip, da cela prica gay's for Palestine ili queers for Palestine, je oxymoron. Mislim, pazi, mozda si ti u pravu, ali nesto mi govori da sam ja u pravu. Jer Dems masovno napustaju stranku zbog ovoga. I TPUSA se masovno siri. Ne zato sto je CK bio svetac, ne zato sto je uvek rekao pravu stvar, ili nije imao pogresne stavove po nekim pitanjima, nego zato sto je ubijen neko ko je samo davao svoje misljenje, I sto su ludaci slavili njegovu smrt. Kad se to desi sa desne strane, verovatno ces imati isti efekat. I nemoj sad da povlacis Pelosi slucaj, tu niko nije umro. I nije "stupid Muslims" slucaj jer ocigledno prica o onima koji hoce da ubijaju Jevreje. I btw ne mozes da pobedis istrazivanja, da na ultra levoj strani 24% misli da je politicko nasilje prihvatljivo, dok na ultra desnoj to misli 3%. Namerno sam stavila video devojke koja je Bernie supporter. Jer pratim obe strane sto vise mogu. Odgovori na njene argumente, ne zamisljene moje.
Angelia Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Btw interesatno da su ovde mnogi rekli da nemaju pojma ko je CK, a da je tolika reakcija kod levicara na njegovu smrt? A u isto vreme ste kvotovali Guardian? Ne znate ko je, ali znate da je Natzi...funny. Kako znate da je Natzi, jer vam je neko rekao. Pogledaj video devojke koja je Bernie supporter, znam da je dugacak, ali mozda te natera da razmislis.
nonick Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 hour ago, Angelia said: Pogledaj video devojke koja je Bernie supporter, znam da je dugacak, ali mozda te natera da razmislis. Ako mislis na mene, ja sam pogledao, zato sam I odgovorio.
MeanMachine Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 9 hours ago, Angelia said: Kad I politicki ultra levo skontaju sta se desava: Dugacko, ali veoma poucno Odgledacu kad nađem vremena ume dobre yt da snimi ALI ona nikako nije ultra levo nije čak ni levo, ona je da kažemo desno i populistkinja je, dakle zalaže se za običnog građanina pa je bila za Bernija. Edited 14 hours ago by MeanMachine
Besni lala Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 14 hours ago, Angelia said: Kad I politicki ultra levo ... Samo sa ovim se ne slažem. Ja je jako volim. ... Ed. - Sad primetih da je Nik iznad vašeg nazvao fašistom. Za neke je ultra levičar, za druge fašista ... Zato je i volim. Džun je jedan nezavisan glas ... retka zver.🦁 Edited 8 hours ago by Besni lala
Angelia Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 7 hours ago, MeanMachine said: Odgledacu kad nađem vremena ume dobre yt da snimi ALI ona nikako nije ultra levo nije čak ni levo, ona je da kažemo desno i populistkinja je, dakle zalaže se za običnog građanina pa je bila za Bernija. 1 hour ago, Besni lala said: Samo sa ovim se ne slažem. Ja je jako volim. ... Ed. - Sad primetih da je Nik iznad vašeg nazvao fašistom. Za neke je ultra levičar, za druge fašista ... Zato je i volim. Džun je jedan nezavisan glas ... retka zver.🦁 Mislila sam politicki levo, jer Bernie, zato i ultra levo izjava. Naravno da je vecina i levo i desno, samo zavisi po kom pitanju. Ja je u principu smatram centristom. Ovo joj je odlican post, jer poziva na prestanak etiketiranja na takav nacin. Generalno te etikete su izgubile definicije, jer se svasta naziva fasizmom I far-left/right kad je obicno misljenje. 1
nonick Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 11 hours ago, Angelia said: Kad protimacis salu na najgori moguci nacin. Tramp je nasmejao publiku jer je rekao da je Charlie bio bolja osoba od njega. Ali da njegova udovica i prijatelji mogu da ga ubede da postane bolji. Ne, rekao je da ga ne mogu ubediti. Quote A drugi klip, da cela prica gay's for Palestine ili queers for Palestine, je oxymoron. Charli je rekao, stupid Muslims, publika se smeje, on se kezi i smeje, sta nije jasno? On i oni sto se smeju su ista govna kao ovi sto se smeju kad su ga ubili. Jel se slazes bar u ovom? Centristicki? Quote Mislim, pazi, mozda si ti u pravu, ali nesto mi govori da sam ja u pravu. Jer Dems masovno napustaju stranku zbog ovoga. I TPUSA se masovno siri. Ne brini ti za demokratsku stranku, pola njih je za smetliste a pola nijih jednostavno ne umeju da se suprostave Trampovom soft fasizmu (za sada). Problem Trampu ce bti sta gradjani misle o njegovom vladanju. Latino i Black glasaci su vec priznali zaheb, narocito Latino - negde i 40% preokreta vec sada, demokratsko orijentisani podkasti i youtube kanali preuzimaju vodjstvo od Rogana i slicnih. Quote Ne zato sto je CK bio svetac, ne zato sto je uvek rekao pravu stvar, ili nije imao pogresne stavove po nekim pitanjima, nego zato sto je ubijen neko ko je samo davao svoje misljenje, I sto su ludaci slavili njegovu smrt. Kad se to desi sa desne strane, verovatno ces imati isti efekat. I nemoj sad da povlacis Pelosi slucaj, tu niko nije umro. I nije "stupid Muslims" slucaj jer ocigledno prica o onima koji hoce da ubijaju Jevreje. Ne, njegov ton i kontekst je bio totalno jasan, rekao je da vise nemaju visoke zgrade (zbog bombardovanja), znaci cista paralela izmedju da zrtvujemo decu zbog drugog amandmana u USA (koliko glupo i krvnicki zvuci) i ko hebe sve gradjane ispod stotina srusenih zgrada zbog Hamas. Quote I btw ne mozes da pobedis istrazivanja, da na ultra levoj strani 24% misli da je politicko nasilje prihvatljivo, dok na ultra desnoj to misli 3%. Misli. I daj neki link. link Quote Namerno sam stavila video devojke koja je Bernie supporter. Jer pratim obe strane sto vise mogu. Odgovori na njene argumente, ne zamisljene moje. Mozda pratis, mada ne verujem, ali podrzavas ovu najgoru administraciju i predsednika skoro na svakom koraku.
Angelia Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nadam se da se taoci vracaju, nadam se da ce se ovaj dil odrzati. Interesatno proslave u Gazi, niko gladan.... slave pobedu 🤔 pevaju kako su pobili Jevreje. 250 zlocinaca na dozivotnoj da se oslobodi...koliko dana da prekrse dil?
Recommended Posts