Jump to content

[USA] SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE - unutrašnja politika i uticaj na svetska kretanja

Recommended Posts

Posted (edited)
4 hours ago, Angelia said:

Kad I politicki ultra levo skontaju sta se desava:

Dugacko, ali veoma poucno

Ti si u nekom MAGA alternativnom uneverzumu zato podrzavas fasite. Ne mogu da nadjem drugo objasnjenje.

Evo sta kaze MAGA Tata na ovo tvoje, mora se pogledati od pocetka do kraja da, sustina je kod 1:26 

pa onda ovo:

https://www.instagram.com/reel/DOt82T1j77z/?hl=en

Sto se Charlija tice, jbg, bio je luzer koji je skrivao svoj rasizam iza DEI nepravde. Lako je smejati se i reci "stupid Muslim" kad ti je cela publika kao ovi idioti iz clipa sto si postavila, koji se raduju smrcu coveka, samo sa druge strane politickog spektra.

Edited by nonick
Posted
54 minutes ago, nonick said:

Ti si u nekom MAGA alternativnom uneverzumu zato podrzavas fasite. Ne mogu da nadjem drugo objasnjenje.

Evo sta kaze MAGA Tata na ovo tvoje, mora se pogledati od pocetka do kraja da, sustina je kod 1:26 

pa onda ovo:

https://www.instagram.com/reel/DOt82T1j77z/?hl=en

Sto se Charlija tice, jbg, bio je luzer koji je skrivao svoj rasizam iza DEI nepravde. Lako je smejati se i reci "stupid Muslim" kad ti je cela publika kao ovi idioti iz clipa sto si postavila, koji se raduju smrcu coveka, samo sa druge strane politickog spektra.

Kad protimacis salu na najgori moguci nacin. Tramp je nasmejao publiku jer je rekao da je Charlie bio bolja osoba od njega. Ali da njegova udovica i prijatelji mogu da ga ubede da postane bolji.

A drugi klip, da cela prica gay's for Palestine ili queers for Palestine, je oxymoron.

Mislim, pazi, mozda si ti u pravu, ali nesto mi govori da sam ja u pravu. Jer Dems masovno napustaju stranku zbog ovoga. I TPUSA se masovno siri.

Ne zato sto je CK bio svetac, ne zato sto je uvek rekao pravu stvar, ili nije imao pogresne stavove po nekim pitanjima, nego zato sto je ubijen neko ko je samo davao svoje misljenje, I sto su ludaci slavili njegovu smrt. Kad se to desi sa desne strane, verovatno ces imati isti efekat. I nemoj sad da povlacis Pelosi slucaj, tu niko nije umro. I nije "stupid Muslims" slucaj jer ocigledno prica o onima koji hoce da ubijaju Jevreje. 

I btw ne mozes da pobedis istrazivanja, da na ultra levoj strani 24% misli da je politicko nasilje prihvatljivo, dok na ultra desnoj to misli 3%. 

Namerno sam stavila video devojke koja je Bernie supporter. Jer pratim obe strane sto vise mogu. Odgovori na njene argumente, ne zamisljene moje.

Posted

Btw interesatno da su ovde mnogi rekli da nemaju pojma ko je CK, a da je tolika reakcija kod levicara na njegovu smrt? A u isto vreme ste kvotovali Guardian? Ne znate ko je, ali znate da je Natzi...funny. Kako znate da je Natzi, jer vam je neko rekao. Pogledaj video devojke koja je Bernie supporter, znam da je dugacak, ali mozda te natera da razmislis.

Posted
1 hour ago, Angelia said:

Pogledaj video devojke koja je Bernie supporter, znam da je dugacak, ali mozda te natera da razmislis.

Ako mislis na mene, ja sam pogledao, zato sam I odgovorio. 

Posted (edited)
9 hours ago, Angelia said:

Kad I politicki ultra levo skontaju sta se desava:

Dugacko, ali veoma poucno

Odgledacu kad nađem vremena ume dobre yt da snimi ALI ona nikako nije ultra levo nije čak ni levo,  ona je da kažemo desno i populistkinja je, dakle zalaže se za običnog građanina pa je bila za Bernija.

Edited by MeanMachine