Angelia Posted March 15 Posted March 15 3 hours ago, shonke said: Tebi se prividja? Ja sam jedan, nema dva shonketa na forumu. S kim se ti mačuješ, ne znaš ni sama. Nisi jedini sa tim pitanjima 😀
Helena Posted March 15 Posted March 15 https://rumble.com/v6qli74-my-visit-to-serbia-and-conversation-with-president-vucic-triggered-ep224.html Ja ne znam šta je ovo, prvi put čujem za RUMBLE, ali tranp junior će pričati ili priča o poseti Srbiji
ters Posted March 15 Posted March 15 Potreban "bjelji" ambasador Juzne Afrike u Sjedinjenim Drzavama - Rubio proglasio trenutnog personom non grata, jer je covjek na nekom seminaru u Jhanseburgu rekao ono sto svi u svijetu vide - da je Trump na celu svjetskog bijelo supremacijskog pokreta i da je Trumpova politika prema Juznoj Africi u osnovi rasno orjentisana... 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted March 15 Posted March 15 1 hour ago, ters said: Potreban "bjelji" ambasador Juzne Afrike u Sjedinjenim Drzavama - Rubio proglasio trenutnog personom non grata, jer je covjek na nekom seminaru u Jhanseburgu rekao ono sto svi u svijetu vide - da je Trump na celu svjetskog bijelo supremacijskog pokreta i da je Trumpova politika prema Juznoj Africi u osnovi rasno orjentisana... I tako ce nastaviti dok se ne digne kuka i motika... Nesto sam razmisljala, jeste da sva ta bogata elita zivi u nekom paralelnom univerzumu, ali ovde blizu stanuje Bezos. Dovoljno je pet naoruzanih ludaka da udje u urbanizaciju nema ko da ih spreci, tamo sedi neki nesretnik koji dize rampu i koji sigurno nece ginuti za Bezosa i kompaniju. Skuterima i kanuima mogu da mu dodju u kucu... ni camac im ne treba pa da bude scena kao iz scarface... Ne znam koliko dugo misle da ce moci ovako da rade i da dalje podrzavaju drugi amandman.
ters Posted March 15 Posted March 15 Fact Check: Arlington National Cemetery removed links to webpages about Black, Hispanic and female veterans https://ca.news.yahoo.com/fact-check-arlington-national-cemetery-220100878.html 1 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted March 15 Posted March 15 Ali... zene su previse emotivne da budu predsednice: Quote Trump accuses CNN, MSNBC of being corrupt, acting illegally The US leader criticized the media for coordinating between each other, saying that they influence judges and change law WASHINGTON, March 15. /TASS/. US President Donald Trump has said that the CNN and MSNBC are political instruments used by the Democratic Party, with their actions being illegal, according to him. "I believe that CNN and ‘MSDNC,’ who literally write 97.6% bad about me are political arms of the Democrat Party. And in my opinion, they are really corrupt and they are illegal. What they do is illegal. It makes no difference how big a victory I had, <…> it makes no difference what kind of a failure the other side has, these people are going to go after me," Trump emphasized during his address to the US Department of Justice. The US leader criticized the media for coordinating between each other, saying that they influence judges and change law. "It just cannot be legal. <…> We are restoring law, restoring order and restoring public safety in America. That’s what we want to do. And we are bringing honor and integrity, and accountability back to the highest levels of the FBI, DOJ and throughout our government," he added. Diktatura full speed
Angelia Posted March 15 Posted March 15 1 hour ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Ali... zene su previse emotivne da budu predsednice: Diktatura full speed Sta bi sa objasnjenjem za anti-zionist I pro-palestine protestantima? Sta ti izrazii znace? Nego novi skandal izasao, pitam se ko je snimao ovog HR tipa u FAA koji je ucio ljude kako da varaju na testovima za FAA air-controllers testovima. U vreme Obame, u ime DEI.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted March 15 Posted March 15 55 minutes ago, Angelia said: Sta bi sa objasnjenjem za anti-zionist I pro-palestine protestantima? Sta ti izrazii znace? Nego novi skandal izasao, pitam se ko je snimao ovog HR tipa u FAA koji je ucio ljude kako da varaju na testovima za FAA air-controllers testovima. U vreme Obame, u ime DEI. Znace mi isto kao i svakom drugom sta znace. Jbt ala si dosadna... ne-vi-dje-no Jbt obama Ja sam mislila da si ti ponosna sto si dosla u Obaminu Ameriku, sve si pevusila od srece... sad Obama ne valja. On bar nije rasturio Ameriku, ovaj ce je demolirati do temelja.
Angelia Posted March 16 Posted March 16 On 3/15/2025 at 3:20 AM, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Znace mi isto kao i svakom drugom sta znace. Jbt ala si dosadna... ne-vi-dje-no Nisam htela da zakljucujem sta tebi znaci pa te pitam, jer malo olako koristis izraze koji imaju veoma problematicno znacenje. Zasto je tesko odgovoriti? Rekla si nisu oni pro Hamas nego pro Palestine I anti zionisti, ocigledno ne razumes da je to pro Hamas. To zvuci kao da neko kaze nisam ja rasista samo sam WS. On 3/15/2025 at 3:20 AM, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Jbt obama Ja sam mislila da si ti ponosna sto si dosla u Obaminu Ameriku, sve si pevusila od srece... sad Obama ne valja. On bar nije rasturio Ameriku, ovaj ce je demolirati do temelja. Jesam, bila sam ponosna dok nisam videla rezultate njegove politike. Sad te rezultate kritikujem. Njega kao predsednika, ne Ameriku.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted March 16 Posted March 16 Bice, dok ti Tramp nije rekao rezultate Obamine politike... ali evo, imas Ameriku po tvojoj meri.
Klotzen Posted March 16 Posted March 16 Posle Portugalije i Kanada preispituje svoju narudžbinu od 88 F-35 aviona. Ovo je još više opravdano nego ono Portugalsko odustajanje jer Tramp direktno preti Kanadskom suverenitetu. 3
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted March 16 Posted March 16 Trump moves to close down Voice of America Quote US President Donald Trump has signed an order to strip back the federally-funded news organisation Voice of America, accusing it of being "anti-Trump" and "radical". A White House statement said the order would "ensure taxpayers are no longer on the hook for radical propaganda", and included quotes from politicians and right-wing media railing against the "leftist", "partisan" VOA. VOA, still primarily a radio service, was set up during World War Two to counter Nazi propaganda. It is used by hundreds of millions of people around the world. Mike Abramowitz, the VOA's director, said he and virtually his entire staff of 1,300 people had been put on paid leave. ... VOA and other stations under USAGM serve more than 400,000,000 listeners and are broadly equivalent to the BBC World Service, which is part-funded by the British government. ...
djura.net Posted March 16 Posted March 16 Ukines medij koji gleda/slusa vise stotina miliona ljudi sirom sveta, jer se ne slazes sa uredjivackom politikom. Ako to nije odlika diktature 1/1, ja ne znam sta je. Cela USA postaje jedna opasna diktatura, samo mi nisu jasni ljudi kojima je ovo u redu, a mogli su da se zaklinju u americku demokratiju koliko jutros. Ovakvo 'prevaspitavanje' medija ne bi proslo bez ozbiljnih protesta i potresa ni u jednoj Srbiji, ali sludjeni Amerikanci bogotvore mesiju koji im rastura drustveno uredjenje za koje su hiljede i hiljade ljudi dale svoje zivote. 3
ters Posted March 16 Posted March 16 Evo jos malo napora na izbjeljvanju Sjedinjenih Drzava - ni ne pokusavaju sakriti: I was detained by ICE at the airport in Puerto Rico. I thought it was a TSA agent asking me about my bag given the fact that they were right by TSA. He asked to see my ID which I was confused because I just had my photo scanned & ID verified. He asked me “what's your status in the US” I said “citizen why” he said “I need to verify that. Give me your passport” I’m looking at him like wtf “what are you detaining me for?” He said “You fit the description”. I’m like “what description?” I give him my passport and he said “always carry your passport” so I go to the other ICE AGENT next to him and asked WHAT DESCRIPTION? He said “you fit the description of someone who is NOT documented.” I’m like “so what about the people who look American they don’t get stopped right” he said “no. If you look undocumented you will be detained” so yeah criminal or not they will detain any person of color. This was an awful experience I’m still in disbelief https://www.threads.net/@robertbradford/post/DHPQkAYRddQ?xmt=AQGzCI6_6Xx-YFdwWJfTgp0WxwySIGsEZ2W5o5t6cDU7pA 2
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted March 16 Posted March 16 Tramp mislio da mu je Gorbacov dosao na vrata da se pozdrave 😄 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted March 16 Posted March 16 I, svetlo je ugaseno definitivno. Newsweek je stavio pre dva dana neku sacicu ljudi koja izgleda kao komsiluk na cosku uz napomenu sta je... i abc neki isto takav snimak.
Angelia Posted March 17 Posted March 17 10 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Bice, dok ti Tramp nije rekao rezultate Obamine politike... ali evo, imas Ameriku po tvojoj meri. Trebao je Tramp da mi kaze? Projektujes draga. Nego sta bi sa anti-zionist I pro-palestinian nisu pro-hamas 🤔
ters Posted March 17 Posted March 17 Procitas fake post, ali ipak moras otici da provjeris jer znas da je kreten u stanju reci i nesto takvo. Dakle - potpuno je fake, i takodje je potpuno u skladu sa Trampovim nastupima, obrazovanjem i shvatanjem geopolitike i ekonomije... 4
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted March 17 Posted March 17 45 minutes ago, ters said: Procitas fake post, ali ipak moras otici da provjeris jer znas da je kreten u stanju reci i nesto takvo. Dakle - potpuno je fake, i takodje je potpuno u skladu sa Trampovim nastupima, obrazovanjem i shvatanjem geopolitike i ekonomije... Ima i ova dva laznjaka 😄 Tj ko zna dal su laznjaci, mozda samo tv kuce ne smeju to da puste, suvise lice na nesto sto bi on rekao 😄 1
Beonegro Posted March 17 Posted March 17 12 hours ago, ters said: Evo jos malo napora na izbjeljvanju Sjedinjenih Drzava Black Medal of Honor recipient removed from US Department of Defense website Page honoring Charles C Rogers for his Vietnam war service is now defunct with letters ‘DEI’ added to website address Quote The US defense department webpage celebrating an army general who served in the Vietnam war and was awarded the country’s highest military decoration has been removed and the letters “DEI” added to the site’s address. On Saturday, US army Maj Gen Charles Calvin Rogers’s Medal of Honor webpage led to a “404” error message. The URL was also changed, with the word “medal” changed to “deimedal”. Rogers, who was awarded the Medal of Honor by then president Richard Nixon in 1970, served in the Vietnam war, where he was wounded three times while leading the defense of a base. 1
Dragan Posted March 17 Posted March 17 Trump može podići zid protiv uvoza, ali ne i protiv budućnosti. Čak i da privremeno poveća broj radnih mjesta, sva će mu brzo pojesti AI. Sve je krivo: radnicima treba pomoći da se prekvalificiraju, a on gasi ministarstvo obrazovanja. O učinkovitosti carina dovoljno govore podaci iz 2018. kad je Trump ocarinio uvoz čelika i aluminija. U Americi je tad otvoreno 2.500 novih radnih mjesta u primarnoj proizvodnji čelika i aluminija, a zatvoreno 75.000 radnih mjesta u preradi tih metala zbog viših cijena sirovine ...
ters Posted March 17 Posted March 17 5 hours ago, Beonegro said: Black Medal of Honor recipient removed from US Department of Defense website Page honoring Charles C Rogers for his Vietnam war service is now defunct with letters ‘DEI’ added to website address MAGA kreteni nemaju zube da ih izbjeljuju, pa su poceli da izbjeljuju drzavu. 1
Recommended Posts