Klotzen Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Izlaznost do 12h je bitna da motiviše one koji ne izlaze da i oni glasaju. Dosta ljudi ne izlazi jer misli da opozicija ne može pobediti pa se to na ovaj način pokušava promeniti. Ima takvih glasača u svim zemljama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 (edited) 10 minutes ago, Klotzen said: Izlaznost do 12h je bitna da motiviše one koji ne izlaze da i oni glasaju. Dosta ljudi ne izlazi jer misli da opozicija ne može pobediti pa se to na ovaj način pokušava promeniti. Ima takvih glasača u svim zemljama. Za prva 4 sata glasanja je izaslo vise od 1/3. Na izborima 2016 je u tom periodu izaslo 20% To ti jasno govori koliko je velika izlaznost na ovim izborima. U Niksicu je na svakom mogucem mjestu ogromna guzva. Edited August 30, 2020 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 37 minutes ago, SamoFlacko said: Nadam se da URA prelazi lagano. Ja bas mislim da ce URA i Demokrate neocekivano dobro proci na izborima... Glasacko telo DF i DPS je manje vise konstantno i ova velika izlaznost po meni ide u prilog URA i Demokratama.... Ne vidim za koga bi drugog ti glasaci mogli da glasaju.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sreta-steta Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Koliko dobro izgleda ovo sto Dritan prica i koliko mi je krivo sto u Srbiji nema takvog politicara. Nekad davno sam se nadao da ce Rasim biti taj profil, ali avaj. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 DF ce sigurno da ostvari porast. Oni su okupili sve ova manje pretezno srpske partije tako da nece biti rasipanja glasova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 (edited) Izlasnost 45% do 12h. Ukupna izlasnost bi lagano mogla da bude 85%. Edited August 30, 2020 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Od 7 do 12 glasalo 45%. Svaka cast. A evo sam prije par minuta prosao pored nskih birackih, i dalje su ogromni redovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Ajmo Dritane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Jedno glupo pitanje : Jel se u CG odrzavaju i lokalni izbori ili samo republicki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 U nekim mestima i lokalni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Do 13h- 54.1% 4 minutes ago, mare80 said: Jedno glupo pitanje : Jel se u CG odrzavaju i lokalni izbori ili samo republicki ? Budva, Kotor,, Tivat, Andrijevica i Gusinje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 6 minutes ago, mare80 said: Jedno glupo pitanje : Jel se u CG odrzavaju i lokalni izbori ili samo republicki ? Lokalni u Budvi, Kotoru, Tivtu, Andrijevici i Gusinju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Bane Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 2 minutes ago, Valensija said: Do 13h- 54.1% Jeli to dobar znak za Mila ili za one nase? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 4 minutes ago, Darth Bane said: Jeli to dobar znak za Mila ili za one nase? Milu ne odgovara ovako velika izlaznost. Ogroman je ovo problem za SD i SDP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 5 minutes ago, Darth Bane said: Jeli to dobar znak za Mila ili za one nase? Ne znam za koga je dobro,ali znam da nije za partije kojima visi cenzus... Nikada im ne odgovara velika izlaznost,ne samo u CG nego generalno na ovim exYU prostorima.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Bane Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 54% do 13h je zaista fantasticno velika izlaznost pogotovo za ove uslove ( pandemija i sl.). Ipak uzdrzao bih se od komentata dok ne vidimo rezultate. P. S. Ali izgleda da su oni uvek imali veliku izlaznost. Na proslim izborima ona je iznosila 73%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Vidi se zaokruzena devetka. Lebac ti jebem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Ovo umem i ja da napravim 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Ovo je kultna slika, ali preko ociju maska, taman kako jeste. ko je napravio, majstor je :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 5 minutes ago, Sprivel said: Vidi se zaokruzena devetka. Lebac ti jebem fotosop i to vrlo los Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Meda zna. Za majku Rusiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Za koje sve liste navijamo? Ukratko :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 9 6 i 11. Ukoliko one budu imali preko 50% pao je. Pratite desavanja na: https://www.facebook.com/desnarukaAmfilohija https://www.facebook.com/politizovanje/ https://www.facebook.com/МИМистарство-оностраних-послова-1085970928230025 Neka padne pa da osvjezi! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Malo gledam ove partije. Koliko vidim ovde nema dobrih baš? 😄 Milo vs DSS mi izgleda, ili nije tako u stvarnosti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Just now, Nicklord said: Malo gledam ove partije. Koliko vidim ovde nema dobrih baš? 😄 Milo vs DSS mi izgleda, ili nije tako u stvarnosti? Pre ce biti Milo vs SRS ako tako gledas, ali srecom ima I dobrih. Demokrate i URA su skroz ok opcije, prihvatljive za sve. Meni je ok i SDP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts