MilošVB Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 Meni je gotivniji onaj Rafin i Brendanov Liverpul od ovog,ali ne mogu da kažem da mi je žao što je situacija ovakva jeste,iako su mi 2 od 3 najbolja igrača u ekipi,a i trener,jako antipatični. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 Sto ne pustite malo Sacirija da igra nego ga povredjujete na treninzima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 31, 2020 Author Share Posted January 31, 2020 23 hours ago, Sprivel said: Sve cesce propustas meceve. Ni tebi vise nije interesantno? Razlika je tolika da sam otisao ranije na mid-season break i mi fanovi imamo dusu 10 hours ago, Janne240 said: Tad je dominirao komentarima. Pa kad ima problema, moras da ponudis resenje... sad kad sam ih doveo u red, nema mnogo tu sta da se komentarise, simple as that 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Jos jedan clean sheet(za Stevinu statistiku)...jos jedna ubedljiva pobeda...7 more to go 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Joga bonita u drugom poluvremenu. Uzivanje. Vvd i Gomez dominantni. Steta sto Virgil nije svoju partiju krunisao golom kod one sanse kada je sutnuo stiklom. Alison na nivou. Bobby igrac tekme, iako je gotovo ceo tim odigrao dobro. Kreirao je poput najjacih plejmejkera. Vise voli da asistira nego da postigne gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Bobby je bas "one of a kind"...atipican napadac neverovatne inteligencije...On je mozda i najveci ubod kluba u ovoj generaciji...izuzetno uticajan na igru ekipe... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 4 minutes ago, ZiS said: Bobby je bas "one of a kind"...atipican napadac neverovatne inteligencije...On je mozda i najveci ubod kluba u ovoj generaciji...izuzetno uticajan na igru ekipe... Ofanzivno definitivno da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted February 1, 2020 Author Share Posted February 1, 2020 Ja sam jos tamo u novembru rekao da do 1. februara sigurno ne vadim kalkulator... sad mislim da je doslo vreme da se presabiramo 😄 p.s Pricaju o osvajanju titule na Gudisonu ili na Etihadu... lepo je to, ali nije to to... zelim da to bude na Enfildu gde ce 50k ljudi place od srece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Prvi sam koji ce se popisati po Hendersonu, ali covek igra sezonu karijere. Kljucan igrac poslednjih 2 meseca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Moja zelja je da sto pre overimo titulu, i fokus prebacimo na ostala takmicenja pre svega LS. Nisam Hendov fen. Mislim da je mediokritet i da ne bi igrao za LFC da nije Englez, ali mora se priznati da igra iznad svog standarda sto je svakako odlicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 (edited) Ma ovo je titula zapecacena 22 boda prednosti u odnosu na Siti, ogromnih, to ni u najgorim izdanjima ne moze biti otpisano. Siti nije u formi da to juri a mi i da igramo naopacke necemo izgubiti ni tri tekme do kraja. Ovo sto videh u hajlajtsima protiv Sotona je vise nego izivljavanje. Nemam gde da pratim tekme, nisam ogledao 3-4 poslednje, SK ne prenosi. Vise nego duplo u odnosu na Junajted 38 bodova prednosti. Edited February 1, 2020 by Janne240 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 SK je prenosio Liverpoolove tekme iz PL. Danas je prenos bio na SK HD. Nego i ti si kao i Steva poceo da vatas krivine. 😣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 (edited) Ma kakvi ja gledao sve kanale bio Bajern...nemam pojma kako nisam ukacio. Mada sto jes jes...ove pobede su vec postale ko sampite, zasiti se covek. Edited February 1, 2020 by Janne240 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 8 minutes ago, Janne240 said: Ma kakvi ja gledao sve kanale bio Bajern...nemam pojma kako nisam ukacio. Mada sto jes jes...ove pobede su vec postale ko sampite, zasiti se covek. Pratim Pl, simpatisem Lpool, pa tako i gledam ovu kao i prethodne sezone. Ovo sto Klopov Lpool radi ove sezone vala ne moze da zasiti. 😀 ubitacan fudbal, cak i kad nema redovno dobrog protoka lopte, kretnje igraca, to davljenje protivnika, sigurni u defanzivi, sa puno resenje napred i ofanzivci koji su stvarno posebna sorta, ukomponovani sjajno... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Naravno, igra Liverpul neverovatnu sezonu Klop je sigurno menadzer kakvog je Liverpul samo pozeleti mogao i donosi najvise od svih, ove sezone moguca su i dva trofeja. Igra je bolja nego ikad pre, tim se sklopio a napadaci i odbrana igraju sjajno, uz vezni red...klipavi Alison svakako brani odlicno, nema sta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Ono sto je razlika je sto ovogodisnji Liverpool ima pored plana b i plan c, plan d.....Sta god da pokusas, oni se prilagode kao kameleon... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Seventh Seal Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 još 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Primamo cestitke 😋 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Jebeni Siti. 😕 Sad moramo da izgubimo jednu da bi uzeli titulu u duelu protiv njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 3/21 protiv Palasa znaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted February 2, 2020 Author Share Posted February 2, 2020 Nije bitno kada, samo da bude na Enfildu. Nego sta raditi kada uzmemo titulu 😄 juriti Invinciblese ili se fokusirati na LS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Oba, verujem da je ovaj tim sposoban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted February 2, 2020 Author Share Posted February 2, 2020 Ja bih iskreno uvek odmarao bar 3 igraca u PL utakmici pre LS meca... verujem da i sa takvim pristupom ovaj tim ima mogucnost da ostane neporazen ali da to ne treba da nam bude glavni goal do kraja sezone i juriti ga po svaku cenu... fokus na LS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Ocekujem i da bude odmaranja, kad osvojimo titulu. Ipak mislim da i tako mozemo da dodjemo do 50 bez poraza i da budemo konkurentni u LS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Lako je vama da se zajebavate 😄 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts