Jump to content

Recommended Posts

Posted
35 minutes ago, Darth Steva said:

Povratak na Wandu.

Iskreno, mislim da nam je ovo najtezi moguci zreb ali ono, nismo mi ti sto treba da budu zabrinuti.

I po meni najteži mogući rival. Ekipa koja zna da igra na rezultat. Mozda nisu isti tim kao prethodnih godina, jer su promenili dosta igrača pred početak ove sezone. Ali nemam sumnju da će ih Colo naspanovati. 

Posted (edited)

Mi smo mozda jedina ekipa koja ne odgovara Atletiku...Mozemo da im pariramo trkom u sredini a oni brzinu nazad nemaju da zaustave one ludake...tacnije imaju Tripijea i Lodija ali tu im je machup TAA i Robertson i upravo je to ono gde ce imati problem...Ocekujem da Simeone odustane od 4-4-2 dijamanta i vrati se u dupli blok upravo iz razloga sto cemo ih pocepati po boku...Simeone ove sezone insistira na intenzitetu i presingu a u tim segmentima ne postoji ekipa na svetu koja moze da parira Klopovoj masineriji...Ne vidim nacin kako mogu da nas ugroze...

Edited by ZiS
  • Like 1
Posted

Da je ovo Atletiko od pre par sezona pa da se ceramo, ovako i ja mislim da smo solidni favoriti. Ali zaista mislim da ce da biju i to mi se ne svidja.

Posted

Atletiko je očajan ove sezone. To vidi bilo ko ko ih je gledao bar utakmicu i po u Španiji. Više od toga ih je nemoguće bilo gledati jer su putpuno negledljivi.

Posted
On 12/15/2019 at 12:52 AM, Baros said:

Mozes je bio solidno pojacanje, Fabinjo sigurno nije GOAT kao ni Alison Beker.  Al Zar, Degen, Lane  i jos poneki su i dalje bez recepta.

Posted
26 minutes ago, Janne240 said:

Mozes je bio solidno pojacanje, Fabinjo sigurno nije GOAT kao ni Alison Beker.  Al Zar, Degen, Lane  i jos poneki su i dalje bez recepta.

Beker je goat, zato sto je u top5 golmana na svetu.

Fabinho je diskutabilan. Ali ako moze Hendo da bude top class, velski Pirlo da bude decent, moze i Fabinho da bude goat. 😁

• Like 2
Posted (edited)
39 minutes ago, mr clutch said:

Beker je goat, zato sto je u top5 golmana na svetu.

Fabinho je diskutabilan. Ali ako moze Hendo da bude top class, velski Pirlo da bude decent, moze i Fabinho da bude goat. 😁

Aha...

Ma naravno koliko je takvih proizvoljnih top lista, no Lukas se jos nije izjasnio. 😉

Edited by Janne240
Posted
4 hours ago, Charlie Foxtrot said:

Atletiko je očajan ove sezone. To vidi bilo ko ko ih je gledao bar utakmicu i po u Španiji. Više od toga ih je nemoguće bilo gledati jer su putpuno negledljivi.

Iskreno, nisam ih gledao ove sezone ali bas zbog toga sto su negledljivi je znak za oprez... taj dvomec nece da se zavrsi nekim 6:4 skorom. Da hoce, bio bih siguran da cemo mi biti ti sto ce dati 6 ali ovo ce biti drzanje gaca i 2:1 za nekoga u 180 minuta igre.

Bitno je da damo gol u prvom mecu.

Posted

Rezultat od sinoc je totalno nerealan... klinci skroz super poceli, imali dve sanse u prvih 10-15 minuta i onda u dva minuta prime dva gola [realno oba golmanova]. Posle toga, mi nastavili da igramo a oni da daju golove 😄 

Posted (edited)

Gledam 15 minuta i ne mogu da nadjem ni stopera ni desnog beka 😁

Izgleda Hendo i Milner 😂 Totalni fudbal, svi u napad...

Edited by ZiS
Posted

Izgleda tako... ovi napred ne mogu da daju a ovi nazad tesko da mogu da sacuvaju gol.

Mada i da izgube to je skroz ok, eto neplaniranog odmora prvotimaca mada bilo bi lepo imati onaj znak na dresu godinu dana 😄 to mi je najveci benefit 😄 

Posted (edited)

Ma nije odmor...igraju za trece mesto svakako a s obzirom da na klupi imamo 5 igraca morace da igra nekolicina startera...ako vec igraju u subotu daj da bude finale...😁

Edited by ZiS
Posted (edited)

To jeste ali racunam da nece igrati Virgil i ova tri ludaka napred ako ne budemo igrali finale.

Inace, ima li ovde produzetaka ili odma penali? Zamisli samo da igramo 120 minuta 😑

edit: Kakav je idiot ovaj Gomez... ovo ga Deki ucio da ispada ovako

Edited by Darth Steva