ras kass Posted Tuesday at 10:36 AM Posted Tuesday at 10:36 AM Odgledao deo tog gostovanja, cale je gori od Srdjana . Ja, ja, ja....jos kaze uvredili ga iz Wolfsburga jer su stavili madjarsku zastavu a mi smo Srbi....pa care sin ti igra za Madjarsku. Inace mi je jasno da su dobili pare da igraju za Madjarsku...kakva baba kakve gluposti
McLeod Posted Tuesday at 10:39 AM Posted Tuesday at 10:39 AM Pa ako su dobili pare neka postuju svoju novu domovinu. Iskreno sere mi se od tih najvecih patriota iz baustele. 1
deez nuts. Posted yesterday at 07:23 AM Posted yesterday at 07:23 AM Romano javlja da je Wirtzova plata 200k/pw + neki bonusi. Dzabalesku. 1
Drug Crni Posted yesterday at 07:52 AM Posted yesterday at 07:52 AM Takoreći, igraju vam za stipendije. Gde sam to već čuo?!
deez nuts. Posted yesterday at 08:00 AM Posted yesterday at 08:00 AM 7 minutes ago, Drug Crni said: Takoreći, igraju vam za stipendije. Gde sam to već čuo?! Prvo je bilo 150 miliona evra, pa onda plata 400k. Isplaci mi reku.
deez nuts. Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Uvaljali smo Kvansu Leveru za 40 milki. Oprali smo ih ovaj rok.
kojan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 13 hours ago, deez nuts. said: Uvaljali smo Kvansu Leveru za 40 milki. Oprali smo ih ovaj rok. Ne bih rekao da je nerealna cena, 22 godine i dalje potencijal da bude dobar stoper, PL iskustvo... Onu jednu sezonu pod Klopom je stvarno dobro odigrao. Heck, jebeni Nketija je otisao za slicne pare. Doduse ne razumem potez prodaje osim ako on nije isforsirao, tesko je danas naci dobrog stopera za rotaciju a da ne puknes brda para, pritom Lpul je sve tanji sto se tice rotacije (uzimam pretpostavku da je Gomez bivsi i price oko Konatea i odlaska sledece sezone)
deez nuts. Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 47 minutes ago, kojan said: Ne bih rekao da je nerealna cena, 22 godine i dalje potencijal da bude dobar stoper, PL iskustvo... Onu jednu sezonu pod Klopom je stvarno dobro odigrao. Heck, jebeni Nketija je otisao za slicne pare. Doduse ne razumem potez prodaje osim ako on nije isforsirao, tesko je danas naci dobrog stopera za rotaciju a da ne puknes brda para, pritom Lpul je sve tanji sto se tice rotacije (uzimam pretpostavku da je Gomez bivsi i price oko Konatea i odlaska sledece sezone) Gomez ostaje. Stize Guehi.
mr clutch Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Sky Sports DE izvesteva da je Kerkez konacno dogovoren.
Recommended Posts