Jump to content

Recommended Posts

Posted

Odgledao deo tog gostovanja, cale je gori od Srdjana . Ja, ja, ja....jos kaze uvredili ga iz Wolfsburga jer su stavili madjarsku zastavu a mi smo Srbi....pa care sin ti igra za Madjarsku.

Inace mi je jasno da su dobili pare da igraju za Madjarsku...kakva baba kakve gluposti 

Posted
13 hours ago, deez nuts. said:

Uvaljali smo Kvansu Leveru za 40 milki. Oprali smo ih ovaj rok. 

Ne bih rekao da je nerealna cena, 22 godine i dalje potencijal da bude dobar stoper, PL iskustvo... Onu jednu sezonu pod Klopom je stvarno dobro odigrao. Heck, jebeni Nketija je otisao za slicne pare. 
Doduse ne razumem potez prodaje osim ako on nije isforsirao, tesko je danas naci dobrog stopera za rotaciju a da ne puknes brda para, pritom Lpul je sve tanji sto se tice rotacije (uzimam pretpostavku da je Gomez bivsi i price oko Konatea i odlaska sledece sezone)

Posted
47 minutes ago, kojan said:

Ne bih rekao da je nerealna cena, 22 godine i dalje potencijal da bude dobar stoper, PL iskustvo... Onu jednu sezonu pod Klopom je stvarno dobro odigrao. Heck, jebeni Nketija je otisao za slicne pare. 
Doduse ne razumem potez prodaje osim ako on nije isforsirao, tesko je danas naci dobrog stopera za rotaciju a da ne puknes brda para, pritom Lpul je sve tanji sto se tice rotacije (uzimam pretpostavku da je Gomez bivsi i price oko Konatea i odlaska sledece sezone)

Gomez ostaje. Stize Guehi.