Jump to content

Liverpool FC

Darth Steva

Recommended Posts

Ne ocekujem od Trenta da bude elitan aka prajm Maldini, vec mu zameram na nemanju zelje i odsustvo koncantracije. Ko da ADHD sindrom, u napadu koncetrisan, a u odbrani odsutan (izuzev sinocnje tekme gde je u obe faze bio odsutan). Sinoc je vaskrsao Bruna, a Bozic je :), sto je velika sramota.

Dakle dovoljno je da u odbrani bude pristojan, i pokaze malo zelje, a ne da se seta po terenu ko kokos, dok saigraci ginu ko na frontu da odbrane gol. O ofanzivnom delu ne treba trositi tastaturu, znamo svi koliko doprinosi 

• Like 1

Ma radi se naravno o elementarnom poznavanju uloge beka u odbrani. zatvaranje prostora, duel igra, pas i slicno mora da bude na nivou klasicnog beka, tu nema bežanja od igre. Ono što je vidjeno u analizi je katastrofa a to svi već odavno znaju.

Imali smo mi takvih bekova ranije...Džonson je tipičan primer dupeglavca koji je pokazivao zavidnu tehniku u napadu šepurio se pred protivničkim šesnaestercem a za razliku od njega Enrike je takvu tehniku pokazivao u svom šesnaestercu i nije bio igrač grube gradje i korpulencije ali u duel igri i uklizavanjima nosio je lopte ko od šale.

Stalna priča o lošim bekovima kod Liverpula.

• Like 1

Odlicna atmosfera na City Ground.

Tekma prava old school PL, fizikalna sa dosta tuce i sudija je nametnuo takav kriterijum da je samo jak kontakt faul. U drugom poluvremenu bas dinamican tempo ko da je hokej u pitanju. Liverpul je mogao dati brda golova da na golu Foresta nije bio veceras nestvarni Sels. I Muriljo je bio odlican kod domacina.

Slot uboo sa izmenama, i odmah posle prvih promena smo dali gol, a jos bitnije od gola zaigrali atomski fudbal. Nije mi jasno Slotova odluka da u poslednje vreme smanji Trentovo izvodjenje prekida, posebno kornera. U prvom poluvremenu Robo izvodi prekide sa obe strane i slobodnjake. Imo kad imas igraca sa takvim talentom za sut kao Trent trebas ga trpeti i kad losije izvodi prekide.

Idemo dalje. YNWA

Napokon Darwin i to u krucijalnom trenutku.

Izuzetno bitna pobeda. Dominacija tokom celog meca, lopta nije htela ubgol, pa bi bila steta da smo ostali bez pobede 3 put u nizu u premijerligaskoj utakmici. Takodje bitna pobeda i sa metalnog aspekta.

• Like 1

Baš mi je bilo drago što je Darwin dao dva gola u nadoknadi i konačno proradio. 

Bilo mi je krivo što ne može i drugi put da skine dres 😃 

Mislim da će ova dva gola dodatno da poguraju njegovo samopouzdanje. 

Vazna pobeda, sredina je sezone ima tu jos dosta da se "gruva", PL je brutalna, dolazi nam Ipsvič da se "vadi". Dosta smo često gledali scenario primanja prvog gola na Enfildu, pobeda ne sme biti dovedena u ? YNWA

• Like 1

Svakako je mogao Pul do pobede i u ovom sastavu, sto je i pokazao na terenu, 2 puta je vodio. No dobro i Psv je kvalitetan, te ih nije ta ko lako dobiti, pogotovu sa rezervnim sastavom. Dve godine nisu izgubili kao domacini.