Jump to content

Dominacija srBskih medija u sezoni 2019/20  

58 members have voted

1. 1. Ali moramo izabrati najvecu

• ŠTА SE TO ČUJE, PRAPORCI IL' ZVONA? TO JOKIĆ TERA ĆEZE, ZGAZIĆE LEBRONA: Odmah je nastala hit pesmica o srpskom asu
    • HRVAT PSOVAO NA SRPSKOM Dok su ga saigrači držali jedva obuzdavao emocije: Nema načina da se to prevede (VIDEO)
    • MAJAMI JE HIT, ALI SU SRBI - HOT! Zbog OVOGA pola NBA lige hoće Bogdanovića, a Bjelica - trojka, trojka, trojka... i na kraju JEDNA MANJE od Bogdana
    • SECITE NOKTE ILI NEKO MOŽE DA NASTRADA! Sudija gledao atentant na Jokića kome šikljala krv, čak mu je i parče mesa sa ruke otkinuto! (VIDEO)
    • Mix naslova (prvi post na temi) NBA ČUDO NA NAŠ NAČIN! U hali su bili Bogdanović, Dončić, Marjanović... ali je ludi šou priredio Bjelica i ŠOKIRAO SVET! /VIDEO/ SRBI ISMEJALI IGRAČE DALASA! Bogdanović ih je poslao po burek, a onda je Bjelica uradio ovo (VIDEO) BJELICA PROFESORSKI SRUŠIO LUKU DONČIĆA! Srbin pokazao zube i izjednačio REKORD KARIJERE! (VIDEO) SRBIN ŠOKIRAO AMERE I UTIŠAO DALAS I DONČIĆA! Maestralni Bjelica ubacio 30 poena i izjednačio rekord karijere (VIDEO/FOTO)

Recommended Posts

Posted (edited)

Vidim da niko neće, pa ću ja....uozbiljimo se i krenimo sa par laganih današnjih naslova

NBA ČUDO NA NAŠ NAČIN! U hali su bili Bogdanović, Dončić, Marjanović... ali je ludi šou priredio Bjelica i ŠOKIRAO SVET! /VIDEO/

SRBI ISMEJALI IGRAČE DALASA! Bogdanović ih je poslao po burek, a onda je Bjelica uradio ovo (VIDEO)

BJELICA PROFESORSKI SRUŠIO LUKU DONČIĆA! Srbin pokazao zube i izjednačio REKORD KARIJERE! (VIDEO)

SRBIN ŠOKIRAO AMERE I UTIŠAO DALAS I DONČIĆA! Maestralni Bjelica ubacio 30 poena i izjednačio rekord karijere (VIDEO/FOTO)

Bjelica sa 30 poena ukrotio Dončića: Sa Bogdanovićem je ponizio Dalas u akciji koja je rešila meč!

Edited by nlavrnja
  • Like 18
  • Thanks 7
  • Ha-ha 2
Posted

Image result for let it burn gif

HARDEN I VESTBRUK SE HVATALI ZA GLAVU: Bjelica skoro sa centra srušio Hjuston u poslednjoj sekundi (VIDEO)

• Like 4
  • Ha-ha 8
Posted

TUGA, NEVERICA, OČAJ...Ameri, kada NALJUTITE PROFESORA Bjelicu desi vam se ovo (VIDEO)

ali....tuga neverica očaj :lol_2:

• Like 3
  • Ha-ha 13
Posted

RAKETNA TROJKA BJELICE ZA POBEDU U POSLEDNJOJ SEKUNDI! Srbin pogodio sa osam metara i ućutkao Hjuston, rivali se samo BESPOMOĆNO gledali! /VIDEO/

• Like 3
  • Thanks 1
Posted (edited)

promenite naziv teme:

1. iz  cikaga  amerike moji znas ti dobro koji

ili 

2. ne daju se srbi moji ne plase ih kauboji

ps nema na cemu

Edited by ranzo
  • Ha-ha 2
Posted
12 minutes ago, Crni Bombarder said:

Jbt,ja tek sad snimio ove "zastavice" sa tekstom ispod imena topica. :roflmao:
Shuqurac..da li si normalan @NMX?:lol_2::Hail::lol_2:

Ja bih samo Klintona izbacio,jer neki smo izgubili neke.

Posted
1 minute ago, MilošVB said:

Ja bih samo Klintona izbacio,jer neki smo izgubili neke.

Zao mi je sto je tako,ali mislim da tekst nije uvredljiv obzirom na celi kontekst i duh teme.

• Thanks 1
Posted
15 hours ago, Grunf said:

VESTBRUK JE ZBOG BJELICE POSTAO SPRDAČINA: Vikao "Gotovo je", a onda ga je Srbin ubio za sekundu!

ubij ubij ubij kornjacu kornjacu kornjacuuu

Posted

Slabi naslovi jutros :thumbdown:

JOKIĆ SE BUDI, ALI ČUO LOŠE VESTI - TEK SAD MORA DA POVUČE! Najveći rival Nikole u NBA mu se poklonio nakon duela Denvera i Filadelfije: Veliki sam njegov navijač!

• Ha-ha 1