Keira Posted Thursday at 11:26 AM Share Posted Thursday at 11:26 AM 2 hours ago, Molina23 said: Čestitke Noksi na statusu neprijatelja države njega 🎻 Ništa zdravije za unutrašnju auru nego da te toaletni mediji bojkotuju. Lekovitije od Manuke meda, osvojiće sve. Kad je AV ukapirao pre aktivista za borbu protiv Novaka zločinca.Aktivisti spočitavaju Novaku da je neobrazovan, nemoralan, zatucan , seljanja, prevarant , kakve mu sve etikete nisu lepili tokom godina (da li i drugim sportistima , pretpostavljam ,ako /kada im nisu po volji iz bilo kog razloga),bez saznanja da formalno i suštinsko obrazovanje nisu nužno ekvivalent. Ima nešto izmedju što Novak poseduje u izobilju a pomenuti aktivisti u tragovima. Diplomatski napisana (kako se i očekuje od Novakovog ranga )poruka objave je bila jasna . Traženje igle u plastu sena je samo izgovor... 53 minutes ago, alcesta said: Biće zanimljivo videti hoće li na njegovim konferencijama u Melburnu uopšte biti novinara drugih srpskih medija osim SK. Jadni Monfis, izgubila sam već račun koliki je skor. 19, 20? 20 0, mada i do ovog meča je njihov rivalitet bio rekordan po jednosmernosti.Mentalno kako god da igraju i jedan i drugi Gael ne može protiv Novaka Eto ima Gael jednu pobedu na nekom fjučersu u Italiji pre 21 godinu Jako je brza podloga u Brisbaneu , sad igra protiv servera Opelke, pa eventualno protiv unapredjenje iteracije Isnera.Prilika da vežba return i radi i na svom servisu koji dosta fluktuira u poslednje vreme Ne bi valjalo da ako ne krene dobro, nešto previše zapinje. Valjalo bi da zdrav dočeka AO, za promenu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted Thursday at 12:20 PM Share Posted Thursday at 12:20 PM (edited) Jeste, i ja sam se setio da ga je Le Monf pobedio na nekom celindzeru. Tako da ce ipak imati sta da prica unucima/ unukama 😉. Protiv Opelke mislim da nece biti nekih problema, ali protiv ovog Perikar(d)a bi moglo svasta da bude posto se igra u dva dobijena ........................ Ipak, sve u svemu, vidi se da je Novak nastelovan i da lagano podize formu za ono najvaznije sto sledi. Naravno, morace mnogo vise da zapinje, posto ga i pre polufinala mogu ukrstiti sa Alkarazom/Sinerom. Edited Thursday at 12:22 PM by jevrem69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted Thursday at 06:50 PM Share Posted Thursday at 06:50 PM 7 hours ago, Keira said: Valjalo bi da zdrav dočeka AO, za promenu Ovo je glavno, kao i kondiciono da bude spreman. Evo Zverev odustao od Junatjed kupa, verujem da nije ništa ozbiljno ali ne treba rizikovati pred AO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts