Jump to content

Novak Djokovic

wwww

Recommended Posts

2 hours ago, Molina23 said:

Čestitke Noksi na statusu neprijatelja države njega 🎻 Ništa zdravije za unutrašnju auru nego da te toaletni mediji bojkotuju. Lekovitije od Manuke meda, osvojiće sve. 

Kad je AV ukapirao pre aktivista za borbu protiv Novaka zločinca:roflmao:.Aktivisti spočitavaju Novaku da je neobrazovan, nemoralan, zatucan

, seljanja, prevarant , kakve mu sve etikete nisu lepili tokom godina  (da li i drugim sportistima , pretpostavljam ,ako /kada im nisu po volji iz bilo kog razloga),bez saznanja  da formalno i suštinsko obrazovanje nisu nužno ekvivalent. Ima nešto izmedju što Novak poseduje u izobilju a pomenuti aktivisti u tragovima.

Diplomatski napisana (kako se i očekuje od Novakovog ranga )poruka objave je bila jasna . Traženje igle u plastu sena je samo izgovor...

53 minutes ago, alcesta said:

Biće zanimljivo videti hoće li na njegovim konferencijama u Melburnu uopšte biti novinara drugih srpskih medija osim SK.

Jadni Monfis, izgubila sam već račun koliki je skor. 19, 20?

20 0, mada i do ovog meča je njihov rivalitet bio rekordan po jednosmernosti.Mentalno kako god da igraju i jedan i drugi Gael ne može protiv Novaka

Eto ima Gael jednu pobedu na nekom fjučersu u Italiji pre 21 godinu

Jako je brza podloga u Brisbaneu , sad igra protiv servera Opelke, pa eventualno protiv unapredjenje iteracije Isnera.Prilika da vežba return i radi i na svom servisu

koji dosta fluktuira u poslednje vreme

Ne bi valjalo da ako ne krene dobro, nešto previše zapinje.

Valjalo bi da zdrav dočeka AO, za promenu

• Like 1
  • Thanks 1

Jeste, i ja sam se setio da ga je Le Monf pobedio na nekom celindzeru. Tako da ce ipak imati sta da prica unucima/ unukama 😉.

Protiv Opelke mislim da nece biti nekih problema, ali protiv ovog Perikar(d)a bi moglo svasta da bude posto se igra u dva dobijena ........................

Ipak, sve u svemu, vidi se da je Novak nastelovan i da lagano podize formu za ono najvaznije sto sledi. Naravno, morace mnogo vise da zapinje, posto ga i pre polufinala mogu ukrstiti sa Alkarazom/Sinerom.

Edited by jevrem69