Jump to content

Novak Djokovic

wwww

Recommended Posts

36 minutes ago, Урош19 said:

Tvrda slika

Ovu Srkela drži u novčaniku i dan danas. Kad je u mortus fazi, izvadi, pogleda pomazi i zapomaže. Sve sam ga naučio u životu samo ga nisam oženio kako valja. Teniserka, plavuša pa Ruskinja. Noksa jebem li ti sve ludo šta mi uradi. A ti sam onaj Ljig tvoj rahljavi i ne vredi. Dabogda ih prekopali sve. 

Edited by Molina23
  • Ha-ha 3

Kako bre dobro peva? Ovo što nije falš to se čuje original :classic_laugh:

Isto i kad gledam naše ekipe kako pevaju himnu, deluje mi da ima neko pravilo, što bolji sportista to gore peva ili nema sluha uopšte :classic_biggrin:

Inače nisam sigurna da su on i Grigor trezni i izašli na teren, pazi ovo :classic_biggrin:

• Love 1
  • Ha-ha 2

Pa to sam mislila, da, taj prvi deo. :classic_biggrin:

Aj videćemo Kinu šta će biti, pa da se pozdravljamo.

Jbt, dosadno je bilo bez Rafe sad kad i ovaj ode, koga da gledaš, Sinera? :classic_mellow:

Alkaraz pod hitno da se sastavi.

30 minutes ago, Helena said:

Pa to sam mislila, da, taj prvi deo. :classic_biggrin:

Aj videćemo Kinu šta će biti, pa da se pozdravljamo.

Jbt, dosadno je bilo bez Rafe sad kad i ovaj ode, koga da gledaš, Sinera? :classic_mellow:

Alkaraz pod hitno da se sastavi.

Uvek postoji opcija napuštanja tenisa zajedno sa Nolom

Djokovic izvan terena deluje kao lik kojeg lako ponese atmosfera. Ako je u Bugarskoj kafani peva sve bugarske pesme, ako je na svadbi pokušava da odigra svako kolo, ako je na koncert klasične muzike uzme violinu i pokušava da odglumi neko sviranje, ako je na fudbalskoj utakmici skače na svaki korner ili aut svoje ekipe. Zato ja iskusno izbegavam sva ta slavlja, momente opuštene atmosfere i druge njegove slobodne aktivnosti koje se pojave po socijalnim mrežama. 😀

Ja ne vidim u tome ništa loše, samo dok je legalno i bezopasno :classic_biggrin:

Ne bih baš da mi bude DJ na žurci, ali inače ako je muzika podnošljiva nemam ništa protiv dizanja atmosfere generalno, skoro uvek se u većem društvu nađe neko takav, a bogami ponekad bude i prilično dosadno ako se ne nađe :classic_smile:

Btw, ne čini mi se da je teško pevati bugarske pesme, ako je suditi po ovom snimku nema neke razlike  :classic_biggrin:

Edit: e da, sad sam se setila na šta me podsetio onaj striptiz na terenu :classic_biggrin:

Edited by alcesta
  • Ha-ha 3