alcesta Posted July 2 Share Posted July 2 Vidim sad da ima zelen sat za ovaj W, baš je u tonu s belim ostatkom i krokodilom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 2 Share Posted July 2 Morgado dobio temperaturu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted July 4 Share Posted July 4 Kako deluje na terenu naš mladić od 37 leta, ispratio sam samo rezultate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted July 4 Share Posted July 4 (edited) Ovaj dan nije bila njegova noc ( da prafraziram Sabana Trstenu 😀) Za mladje generacije: i sam je rekao da je bio ispod proseka, da je duvao vetar i da ne igra sjajno sa nepoznatim protivnicima. Edited July 4 by Barker Slova 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted July 6 Share Posted July 6 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 6 Share Posted July 6 Stefana su puno puta kadrirali, a ova fotka je ekstra ❤️ 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 7 Share Posted July 7 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 7 Share Posted July 7 (edited) Spoiler Ova je fotka juče bila apsolutno hit i nadam se da nije modifikovana.❤️ Edited July 7 by Helena 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 8 Share Posted July 8 https://www.tennis.com/news/articles/novak-djokovic-reaches-60th-grand-slam-quarterfinal-wimbledon-holger-rune Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted July 9 Share Posted July 9 (edited) Kakav šef, ostalo je još da u nedelju uradi istu stvar kao Binić 91. Edited July 9 by Урош19 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 9 Share Posted July 9 ovo sam bukvalno ja hahahhahhaha ali slika raspalog skota od duleta savica koji peva morem plovi jedna mala barka hahahhaahhaah 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjau5 Posted July 9 Share Posted July 9 iskreno simpatisem ovaj put novaka od zen, meditacija, priroda, korektnost mode-a do najebem vam se mile anglosaksonske majke, najbolji sam mode-a. jelena - srdjan 0:1 8 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 9 Share Posted July 9 39 minutes ago, nemanjau5 said: najebem vam se mile anglosaksonske majke Da, Danci su čuveni anglosaksonci. Smanji doživljaj. Ima on veliki broj navijača među onima koji su deca milih anglosaksonskih majki... i ukazivana mu je čast u Londonu kao retko kome, baš od milih anglosaksonskih majki, baba, očeva i dece.... Primitivizam navijača nema naciju. A ni ovde se neće tolerisati ksenofobični ispadi. 3 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted July 9 Share Posted July 9 https://www.bbc.com/sport/tennis/videos/cz5r8yn60gno I BBC-jev novinar dobio "po njusci" 😀 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted July 10 Share Posted July 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 10 Share Posted July 10 Jest da nikad nije kasno, ali šteta što Novak nije ranije postao ovakav. Odvratnih li faza kad je imitirao, prema svima bio fin...a narocito kad je slao ona srca. Sada se konacno opametio da iznapušava svakog ko je to zaslužio, da ga zabole šta iko misli o njemu. Cim bude zavrsio karijeru, pocece od raznoraznih jebivetara sve jače osporavanje Novaka kao najveceg svih vremena, uz navođenje svakakvih idiotskih argumenata. Ima toga i danas, naravno, ali to ce tek da uzme zamah. Zato, udri danas prema svima koji to zasluzuju svom snagom. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjau5 Posted July 10 Share Posted July 10 On 7/9/2024 at 12:25 PM, fancy said: Da, Danci su čuveni anglosaksonci. Smanji doživljaj. Ima on veliki broj navijača među onima koji su deca milih anglosaksonskih majki... i ukazivana mu je čast u Londonu kao retko kome, baš od milih anglosaksonskih majki, baba, očeva i dece.... Primitivizam navijača nema naciju. A ni ovde se neće tolerisati ksenofobični ispadi. savjetujem da 'zen, meditacija, priroda, korektnost' procitas jeleninim glasom a ovaj drugi dio srdjanovim za puni dozivljaj da. danci su inace taj dan preplavili tribine 🙂 i ne znam cemu ovakav seriozan pristup citavom postu 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted July 10 Share Posted July 10 De Minaur predao, danas odraditi jak trening, nije dobra ni tolika pauza između mečeva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted July 10 Share Posted July 10 Malo sam gledao trening danas, Tara isto za svoje godine fino igra tenis, ona i brat uzimaju miks dubl titulu na Wimbledonu tamo neke 2040. 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 11 Share Posted July 11 🥳 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 11 Share Posted July 11 MCHammer, kakav flešbek na školske dane... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 11 Share Posted July 11 O bože, kako će on pući ovaj Vimbldon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted July 11 Share Posted July 11 Samo se ceka kad ce Ana Vintur da ga bukira za americku naslovnjacu Voga, ovo adria, madria je sitna boranija 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 11 Share Posted July 11 Kao da je ogrnuo zeleno ćebe, ono kao u filmovima što daju preživelima u nekoj nesreći za slučaj šoka, pu pu pu daleko bilo 1 hour ago, Helena said: O bože, kako će on pući ovaj Vimbldon Pa ovo je pravo vreme baš zbog toga, ne bi bilo zgodno da se objavi posle finala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted July 11 Share Posted July 11 https://www.b92.net/sport/tenis/vesti/39258/novinar-tajmsa-necu-da-se-izvinjavam-sto-se-divim-novaku/vest Sjajan, sjajan tekst o Novaku, sa sajta koji je igubio svoj renome, ali ja po navici pratim teniske vesti i tamo. Plus sam iz Makedonije pa mi nista ne znaci politicka opsednutost 🙃 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts