Jump to content

Novak Djokovic

wwww

Recommended Posts

Moja komsinica je operisala oba kapka koja su joj tako bila pala ali to je vezano za godine, ne verujem da je Novakov slucaj :classic_laugh: operacija je totalno rutinska i cisto estetska mada ona se zalila da joj je smetalo da gleda na kraju kad kapci bas padnu, tada se odlucila da operise

5 hours ago, McLeod said:

Nosim sociva 25 godina, nikada nisam imao takav problem. Niti znam ikoga ko ga ima.

Ovo njegovo izgleda kao da ima trajni konjuktivitis, samo sto mu oci nisu crvene. Oko tako "padne" kad se javi konjuktivitis obicno, tako da je moguce da je posledica infekcija.

Samo pretpostavljam.

Zavisi koja sociva nosis. 

Ja nosim polutvrda i desi mi se, s vremena na vreme ovako kao kod Novaka, nekad od umora, nekad od klime, nekad od dima... 

U principu samo izgleda lose, ne smeta nista

4 hours ago, Wesley Sneijder said:

Zavisi koja sociva nosis. 

Ja nosim polutvrda i desi mi se, s vremena na vreme ovako kao kod Novaka, nekad od umora, nekad od klime, nekad od dima... 

U principu samo izgleda lose, ne smeta nista

Meka ceo zivot. Da, pretpostavljam da i to utice.

Sad gledam sajt ATP-a, na prvoj strani nema ama bas nista o Novaku i istorijskom pohodu na CYGS. Covek bi pomislio tako nesto se desava svake godine, no big deal! A ono prvi put posle 50 godina!

Na pocetnoj strani je udarna prica pobeda Tiafoa nad Endijem, pa onda ide prica o PCB u WS, pa onda ide clanak o predstojecem USO, gde je ovo na pocetku:

World No. 1 Novak Djokovic will arrive at the US Open aiming to create even more history as he bids to become just the second male player in the Open Era alongside Rod Laver in 1969 to capture a Grand Slam in New York.

The Serbian, who last lifted the title at the USTA Billie Jean King National Tennis Center in 2018, has claimed the first three major championships of the year, drawing level with Roger Federer and Rafael Nadal on 20 majors after his Wimbledon triumph in July.

A fourth US Open crown would also move the 34-year-old ahead of his rivals onto 21 major championships, but despite Federer and Nadal’s absence, the 85-time tour-level titlist will face stern competition in New York.

bas su se pretrgli!

u nastavku clanka pisu o Zverevu, Medvedevu, Tsitsipasu, pa onda neke osnovne cinjenice o USO. Covek bi pomislio: sasvim normalan GS, nista bitno se ne ocekuje da se desi, sto sad da smaraju neke potencijalne gledaoce (buduce fanove) da se tu nesto deranziraju i probaju da nabave karte i prisustvuju istorijskom dogadjaju koji se (potencijalno) desava jednom u pola veka!

ostale price na naslovnoj strani su o Ameru Wolfu (onom koji fura frizuricu nemackih fudbalera iz 80-tih godina 20. veka), pa 3 clanka o Zverevu, pa jedan o Rubljovu, pa nesto malo o Puiju, Gaskeu, Popirinu u WS.

u dnu ide prica o Nadalu koji se povukao s turnira, kao i o safeguarding pravilima.

apsolutno nista znacajno nije na vidiku! :classic_dry:

ja ne znam da li i jedan drugi sport namerno propusta da napravi pompu o dogadjaju koji se (potencijalno) desava jednom u pola veka!!! samo tenis (i to u slucaju Novaka Djokovica - sad cekam da mi dezurni kriticari objasne kako dizem frku bez razloga i kako je sve ovo normalno i samo izmisljam teorije zavere)!

(bas se nesto pitam da li bi slicno bilo da su Fed ili Rafa u situaciji u kojoj je Novak sada? :smiley33: )

• Like 4

Sad gledam pocetnu stranicu USO sajta:takodje nema nista o Novakovom pohodu na CYGS.

Danas je udarna vest da se Serena povukla, onda slede informacije o Safety protokolima, kvalifikacijama, link za live stream practice court kao i slike (Simonina slika), onda informacije o kartama, smestaju&Co, pa highlights iz kvalifikacija, da bi onda dosao opsti deo, gde je prvi clanak o Endiju (o njegovom ucescu na USO 2005.), pa clanak o mecu Nadala i Tima od pre nekoliko godina, pa neki clanak c slikom Venus iz mladjih dana.

I onda idu intervjui s Amerima: Nakashima, Stivens, Tjafo, Dzonson.

Ispod je slika Tima od prosle godine s peharom, pa nesto o Arturu Asheu, Althei Gibson, a skroz na dnu je kompozicija slika s Serenom, Arturom Asheom, BJK i onih 8 zena koje su zapocele WTA, ako se ne varam na jednoj slici je mozda Mendela - pretpostavljam prica o ucescu Afroamerikanaca.

Tu je jos i prica o Endiju i njegovom osvajanju USO, slika s mamom, pa nesto o LGBTQ+.

J* ga, sto rece Tignor kad je Novak osvojio "Novak slem", valjda nisu imali dovoljno vremena da pripreme adekvatni clanak o Novakovom pohodu na CYGS! :classic_dry:

Edited by wwww

sad gledam sta ima na tennis.com (da vidim da li je Tignor sada nasao dovoljno vremena da napise nesto o Novakovom pohodu na CYGS).

Udarna vest je takodje da se Serena povukla, onda ide clanak o knjigama o Federeru i Sereni, pa nesto o Kobeu, pa o Althei Gibson. Potom ide nekoliko videa s tennis ch (o mecu Tiafoe-Endi itd.), pa u rubrici this week in tennis idu clanci

- David Kane (Benov drugar): An open mind: previewing the final major tournament: tekst je bla-bla-truc, s Osakinom slikom.

- "diskusija" Joel Druckera i Tignora o tome koliko bi istorijski bio znacajan Novakov CYGS u poredjenju s Lejverovim, gde dobar deo teksta zapravo pise o Lejveru, vrlo malo o Novaku, a onda ima dobar deo o drugim sportovima. Bice da Tignor ponovo nije imao dovoljno vremena da se udubi u "slucaj Djokovic" :classic_dry:

- clanak o Nadalu koji vec mesecima "pati u bolovima"

ispod je Baseline s slikama:

Novak nesto zonglira s fudbalskom loptom,

Coco nesto pozira

Rafa igra golf

Ricardo Acosta i njegove slike, gde je na sajtu stavljena Fedova

Dubl Stosur-Zhang s trofejom,

Muguruza

Barti

Osaka pozira i prica o mentalnom zdravlju

Zverev-Tsitsipas frka

medju tennis stories:

Teichman, Barti, McDonald, neka teniserka (ne prepoznajem), Rafa, Zverev-Novan na OI (the upset of the season),

Novak i Nina na OI, Svitolina, Voundrousova

na dnu je reklama za Tennis magazine, gde su na naslovnim stranama Osaka i Fed.

sasvim obican GS pocinje za 5 daana, nista znacajno na vidiku...