double fault Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 danas sa keiem, bez one smesne majice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Meni se majica bas svidja 🥰 A on je srecan kao petak na ekskurziji Bas mi je drago sto je otisao tamo, predivan osecaj je kad vidis da te poznaju sportisti celog sveta Poslusao je srce, a ne razum i verujem da se nece pokajati 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Ima li neka slika, gif ili link sa otvaranja gde je Noksa (propustih, arbajt)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Mislim da nije bio na otvaranju, usnimili bi ga sigurno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Nije bio. Dosta je kasno bilo otvaranje, pa pretpostavljam zbog sutrasnjih obaveza, meca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Načekali su se je li ovo levo Kecmanović? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Mislim, ne znam šta da otkucam. Pa kakva je to organizacija, što mu nisu stavili meč drugi dan 1. kola? (ne znam kakav je američki drimtim ove godine) Ali ima li veća aktuelna sportska zvezda od NĐa da je došla u Tokijo? Ili sam problem ja (koji bi možda trebalo da prati i ostale sportove)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Mislim da si ti Njemu više odgovara ovaj raspored, mislim da će tako imati dan više odmora između mečeva, ako naravno stigne dovoljno daleko. Nije bio ni u Riju na otvaranju, a ni druge reprezentacije nisu izlazile kompletne. Mislim da nije preporučljivo za sportiste koji se sutra takmiče da drežde do pola noći tamo plus stajanje nekoliko sati, dosta se tu potroši bez obzira na kondiciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Ma da, dan više odmora između 2. kola i osmine finala, grdna privilegija. Mislim, oni stavljaju razmaženo uobraženo derište koje se zove Naomi Osaka da pali olimpijski plamen. O čemu dalje da se kuckamo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Sviđalo se to nama ili ne, razmaženo derište je danas globalno daleko najpoznatiji sportista Japana, tako da taj izbor ima savršenog smisla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Sve se slažem u vezi Osake. Samo (jbg), ako mi imamo tenisera koji je osvojio pet puta više slemova od nje, koji igra na OI, šta, kao to je tako kako je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Pa šta bi ti hteo, da on pali baklju? Dovoljno je što ga jure sportisti sa svih kontinenata po selu da ne može ni da jede na miru 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 (edited) 6 minutes ago, alcesta said: Pa šta bi ti hteo, da on pali baklju? 😂😂 Jos jedan dokaz zavere protiv njega… mrze ga jer je najbolji. Srbija do Tokija a ne daju Najvecem Srbinu da upali baklju 🤬 Edited July 23, 2021 by Darth Steva 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 1 hour ago, stray_cat said: (ne znam kakav je američki drimtim ove godine) Ali ima li veća aktuelna sportska zvezda od NĐa da je došla u Tokijo? Ili sam problem ja (koji bi možda trebalo da prati i ostale sportove)? Razmisljao sam na ovu temu. Pa jedino Kevin Durant iz drim tima moze da mu parira. Za ostale sam siguran da je Nole veca zvezda 1/1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Ja sam se iznenadila da su Osaku izabrali da pali plamen. Zar nije bilo prica da je japanci ne dozivljavaju kao svoju? Ne govori japanski, a i boja koze im se nije svidjala, kao previse je pocrnela. Ili su svemoguci sponzori sve te "nedostatke" zabasurili i pretvorili je u bozanstvo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Dajte ljudi budite ozbiljni. Ako pricamo o globalnoj prepoznatljivosti verovatno je u top 10, ali ako pricamo o Igrama i znacaju na njima tesko da je u 50. Golden slem je tu, ali daleko ispod recimo Ledecki koja ima sansu da bude najuspesnija olimpijka u istoriji. I tenis i generalno, poput fudbala, na OI nema ni blizu znacaj kao van njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 11 minutes ago, Milica said: Ja sam se iznenadila da su Osaku izabrali da pali plamen. Zar nije bilo prica da je japanci ne dozivljavaju kao svoju? Ne govori japanski, a i boja koze im se nije svidjala, kao previse je pocrnela. Ili su svemoguci sponzori sve te "nedostatke" zabasurili i pretvorili je u bozanstvo Pa Japancima nije baš u prilog da pokazuju celom svetu koliki su rasisti, tako da im je Osaka došla ovde kao poručena baš zbog tog multikulturnog elementa koji je sad in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 3 minutes ago, McLeod said: Dajte ljudi budite ozbiljni. Ako pricamo o globalnoj prepoznatljivosti verovatno je u top 10, ali ako pricamo o Igrama i znacaju na njima tesko da je u 50. Golden slem je tu, ali daleko ispod recimo Ledecki koja ima sansu da bude najuspesnija olimpijka u istoriji. I tenis i generalno, poput fudbala, na OI nema ni blizu znacaj kao van njih. Hoće to....Među deset na svetu, ali među pedeset na igrama. Neobična nauka ta logika. 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Pa nema nikakve veze uspeh i značaj sporta na igrama sa prepoznatljivošću. Ne znam koliko bi plivača osim Felpsa ljudi prepoznali na ulici. Ako govorimo o zvezdama "pravih" olimpijskih sportova ja bih na prvo mesto stavila Simon Bajls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 9 minutes ago, de Havilland Mosquito said: Hoće to....Među deset na svetu, ali među pedeset na igrama. Neobična nauka ta logika. Vrlo je logicno. Ucestvovale su i velike fudbalske zvezde na Igrama, pa se toga niko ne seca niti su u fokusu dok su tamo. Zna se sta je broj jedan na OI, kosarka, dva je atletika, tenis je rang dzudoa otprilike. Plivanje na primer, iako globalno nebitan sport u poredjenju sa tenisom, je na OI u daleko vecem fokusu. 8 minutes ago, alcesta said: Pa nema nikakve veze uspeh i značaj sporta na igrama sa prepoznatljivošću. Ne znam koliko bi plivača osim Felpsa ljudi prepoznali na ulici. Ako govorimo o zvezdama "pravih" olimpijskih sportova ja bih na prvo mesto stavila Simon Bajls. Verovatno bi se iznenadila onda. Bajls je eto jako prepoznatljiva i velika zvezda. Sto se tice personalnih preferenci nama ovde je stoni tenis nebitan ali ne postoji covek u Aziji koji ne zna ko je Ma Long. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Pa nisam sigurna da bih stavila košarku ili bilo koji drugi sport ispred atletike na OI, to mi je baš onako nategnuto. Posle atletike plivanje pa sve ostalo. Ali imaju tu ulogu i lične preference naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Definitivno kosarka zato sto je to jedino mesto gde mozes da vidis Drim Tim, 90% fanova sporta to zeli da gleda. Pa originalni Drim Tim je jedan od najvecih dogadjaja u istoriji sporta uopste, kamoli OI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 De ste mačići? 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Da je, štajaznam, Kristijano Ronaldo došao na igre sa Portugalom ( ne znam ni dal' učestvuju ali argumenta radi ) , bio bi ( arguably ) najveća zvezda igara, nebitno što je fudbal neki šezdeseti po važnosti kao olimpijski sport. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts