Милица Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 Mene vise brinu ljudi oko njega da se ne zaraze i zbog bliskog kontakta bude i on u izolaciji. Ne mogu Goran, Vajd, Uli & Co non stop biti u pritvoru. Ljudi imaju svoje porodice, prijatelje i kad nisu sa Novakom vode normalan zivot i vrlo lako mogu negde nesto da pokupe. Ali da ne mracimo previse i prizivamo nevolju, nece se nista lose desiti jer je vec toliko malera imao do sad da ih je za ovaj zivot ispucao sve Idemo bre po zlato u Tokio!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 Doš'o i Jarić da proba ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 (edited) Edited July 19, 2021 by Andrej 6 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 Juce bas komentarisem tu gomilu oko njega, ali nije da se previse ni ustrucavao iskreno. Eno pun IG fotki iz CG ne sa jednim, dvoje troje, nego sve po pet-sest ljudi u grupi. Uff.Intervju, uz idemo po zlato [emoji4] 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 Nisam znala da je Janko otvorio akademiju u Portonovom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 (edited) Miks sa Ninom? Našao na netu ali nije potvrđeno. Ako jeste onda je LOOOD ko struja... Edited July 19, 2021 by Andrej Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 Mislim da nije potvrđeno, i Nina samo kaže da se nada tome. Ali bolje bi bilo da ove stvari pitamo gore na olimpijskoj temi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 4 hours ago, noćna frajla said: Juce bas komentarisem tu gomilu oko njega, ali nije da se previse ni ustrucavao iskreno. Eno pun IG fotki iz CG ne sa jednim, dvoje troje, nego sve po pet-sest ljudi u grupi. Uff. Intervju, uz idemo po zlato 1. Levi kapak će uskoro skroz da padne 😃. 2. Izgleda da je svestan da je glavni deo posla u ovoj sezoni završio - osvojio 3 slema. 3. Meni sve izgleda da će posle OI da propusti možda i Kanadu i Sinsi, odigra Vinston Salem pa na US open. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 1 minute ago, stray_cat said: 3. Meni sve izgleda da će posle OI da propusti možda i Kanadu i Sinsi, odigra Vinston Salem pa na US open. Baš sam razmišljala da bi mu možda to i bilo najpametnije, beogradski recept 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 Ja se baš nadam da će da izgubi u drugom kolu da se ne mrčvari puno, pusti koju suzicu za kamere i onda svom snagom na USO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 @alcesta Novak izjavio da se u CG oseca kod kuce jer je celog zivota otprilike letovao u CG , kao dete sa roditeljima i kasnije, sada je tamo sa prijateljima ... Ovo moze da bude dobra reklama za Montenegro generalno https://www.welovetennis.fr/atp/djokovic-au-montenegro-je-suis-comme-chez-moi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 On 7/16/2021 at 11:57 AM, NMX said: Evo jednog ne toliko lepog teksta kraj je epic shit: 2017 ne može GOAT da bude neko ko nije broj1 najduže 2019: ne može GOAT da bude neko ko nema najviše slemova 2021: ne može GOAT da bude neko koga jednostavno ne volimo I zbog ovakvih nesrećnika koji pišu ovakve i slične splačine, svaki naredni trofej, makar bio fjučers u Banja Luci će mi biti draži od svakog prethodnog. Jebem vam mamu licemernu svima. Kad procitam ovakav tekst udjem u neki Vojvoda Seslj mod u fazonu: Mozete samo da mu... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 Ja to sve lepo preskačem, čim vidim takav naslov. Ne znam što ste toliki mazohisti 2 hours ago, ciao said: @alcesta Novak izjavio da se u CG oseca kod kuce jer je celog zivota otprilike letovao u CG , kao dete sa roditeljima i kasnije, sada je tamo sa prijateljima ... Ovo moze da bude dobra reklama za Montenegro generalno https://www.welovetennis.fr/atp/djokovic-au-montenegro-je-suis-comme-chez-moi Najbolja reklama je bila svadba svojevremeno sad ako neko tamo vidi ove snimke treninga po kiši pomisliće da nam je klima kao u Engleskoj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 4 hours ago, Drakaris said: Ja se baš nadam da će da izgubi u drugom kolu da se ne mrčvari puno, pusti koju suzicu za kamere i onda svom snagom na USO. Ono u Riju nije bilo za kamere i ja sam plakala sa njim.. On je GOAT i može sebi da dozvoli i OI. Gospode, pet godina je prošlo, prosto ne verujem🙄 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 Ma je l tačno da tek danas u 14h leti (izvor: S.Žurnal)?Ja mislila da otišao juče [emoji19] Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 [emoji112][emoji8][emoji256] Konferencija pred put, od -19:27 (vratiti unazad) https://www.youtube.com/embed/lwFHU2vT6wg?feature=oembed 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 Zaspaće na prvom meču tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 Izgrli se sa svima i na kraju stavio masku i ode pokretnim stepenicama -.- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 Delpo bacio udicu Interesantno je da je posle odigranih OI 2012 i 2016 izgubio finale USO. Zaista, nikad nisam bio nezadovoljniji što ide na neki turnir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Mozda ni ne bude turnira...https://www.b92.net/sport/tokyo2020/olimpizam/vesti.php?nav_id=1893118Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Sleteo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Bitno je da su stolice na propisanoj razdaljini, to što će se islikati i izgrliti sa pola olimpijskog sela nema veze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts