Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mene vise brinu ljudi oko njega da se ne zaraze i zbog bliskog kontakta bude i on u izolaciji. Ne mogu Goran, Vajd, Uli & Co non stop biti u pritvoru. Ljudi imaju svoje porodice, prijatelje i kad nisu sa Novakom vode normalan zivot i vrlo lako mogu negde nesto da pokupe. 

Ali da ne mracimo previse i prizivamo nevolju, nece se nista lose desiti jer je vec toliko malera imao do sad da ih je za ovaj zivot ispucao sve :ss:

Idemo bre po zlato u Tokio!!! 

Posted

Juce bas komentarisem tu gomilu oko njega, ali nije da se previse ni ustrucavao iskreno. Eno pun IG fotki iz CG ne sa jednim, dvoje troje, nego sve po pet-sest ljudi u grupi. Uff.

Intervju, uz idemo po zlato [emoji4]

• Thanks 2
  • WOW 1
Posted
4 hours ago, noćna frajla said:

Juce bas komentarisem tu gomilu oko njega, ali nije da se previse ni ustrucavao iskreno. Eno pun IG fotki iz CG ne sa jednim, dvoje troje, nego sve po pet-sest ljudi u grupi. Uff.

Intervju, uz idemo po zlato emoji4.png

1. Levi kapak će uskoro skroz da padne 😃.

2. Izgleda da je svestan da je glavni deo posla u ovoj sezoni završio - osvojio 3 slema.

3. Meni sve izgleda da će posle OI da propusti možda i Kanadu i Sinsi, odigra Vinston Salem pa na US open.

Posted
1 minute ago, stray_cat said:

3. Meni sve izgleda da će posle OI da propusti možda i Kanadu i Sinsi, odigra Vinston Salem pa na US open.

Baš sam razmišljala da bi mu možda to i bilo najpametnije, beogradski recept :classic_smile:

• Like 1
Posted
On 7/16/2021 at 11:57 AM, NMX said:

Evo jednog ne toliko lepog teksta

kraj je epic shit:

2017 ne može GOAT da bude neko ko nije broj1 najduže

2019: ne može GOAT da bude neko ko nema najviše slemova

2021: ne može GOAT da bude neko koga jednostavno ne volimo

I zbog ovakvih nesrećnika koji pišu ovakve i slične splačine, svaki naredni trofej, makar bio fjučers u Banja Luci će mi biti draži od svakog prethodnog.

Jebem vam mamu licemernu svima. 

Kad procitam ovakav tekst udjem u neki Vojvoda Seslj mod u fazonu: Mozete samo da mu... 

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Ja to sve lepo preskačem, čim vidim takav naslov. Ne znam što ste toliki mazohisti :classic_tongue: 

2 hours ago, ciao said:

@alcesta Novak izjavio da se u CG oseca kod kuce jer je celog zivota otprilike letovao u CG , kao dete sa roditeljima i kasnije, sada je tamo sa prijateljima ...

Ovo moze da bude dobra reklama za Montenegro generalno

https://www.welovetennis.fr/atp/djokovic-au-montenegro-je-suis-comme-chez-moi

Najbolja reklama je bila svadba svojevremeno :classic_smile: sad ako neko tamo vidi ove snimke treninga po kiši pomisliće da nam je klima kao u Engleskoj :classic_biggrin:

• Ha-ha 1
Posted
4 hours ago, Drakaris said:

Ja se baš nadam da će da izgubi u drugom kolu da se ne mrčvari puno, pusti koju suzicu za kamere i onda svom snagom na USO.

Ono u Riju nije bilo za kamere i ja sam plakala sa njim..

On je GOAT i može sebi da dozvoli i OI.

Gospode, pet godina je prošlo, prosto ne verujem🙄

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Delpo bacio udicu

Interesantno je da je posle odigranih OI 2012 i 2016 izgubio finale USO. Zaista, nikad nisam bio nezadovoljniji što ide na neki turnir.