alcesta Posted October 4 Posted October 4 https://www.tennis.com/news/articles/novak-djokovic-aryna-sabalenka-have-dream-double-date-with-wife-jelena-boyfriend-georgios
alcesta Posted October 6 Posted October 6 Strah me i da pomislim šta je stvarno izgovorio, nadam se da nikom nije opsovao majku ali svakako petica za trud. Valjda ovo znači da je i fizički u dovoljno dobrom stanju kad ima vremena ovim da se bavi 2
Drug Crni Posted October 19 Posted October 19 Biće zanimljivo videti šta će Đoković igrati do kraja godine. I da li će?
Howie Roseman Posted October 19 Posted October 19 43 minutes ago, Drug Crni said: Biće zanimljivo videti šta će Đoković igrati do kraja godine. I da li će? Vjerovatno samo Atinu još. 1
Molina23 Posted October 19 Posted October 19 (edited) Provlačilo se negde da bi mogao da se vrati na završni Masters. Svaka pobeda u grupi 200 poena i uz solidan žreb, umorne rivale i neko novo 1/2 finale bi bila dobra zaliha za ostanak u top 5. Edited October 19 by Molina23 3
jevrem69 Posted October 19 Posted October 19 48 minutes ago, Molina23 said: Provlačilo se negde da bi mogao da se vrati na završni Masters. Svaka pobeda u grupi 200 poena i uz solidan žreb, umorne rivale i neko novo 1/2 finale bi bila dobra zaliha za ostanak u top 5. ja upravo to i ocekujem .................. Atinu bi komotno mogao da preskoci, sada posle ove povrede ima i pokrice za to, da se pojavi tamo samo u ulozi sponzora turnira ................ 3
Drug Crni Posted October 22 Posted October 22 Pogledao sam pre neki dan neke highlightse Đokovićevih mečeva iz Bercyja 2023..neverovatno kakvu razliku su napravile dve godine na igraču. Jesu to veteranske godine, ali koliko je samo fizički onemoćao u poređenju sa finišom te sezone.. 2
Besni lala Posted October 23 Posted October 23 16 hours ago, NMX said: šta narod pravi na Temuu Likčine ... 'de se setiše
fancy Posted October 23 Posted October 23 1 hour ago, Besni lala said: Likčine ... 'de se setiše Jača fora bi bila da je umesto ovog srca Wimb 2019 na privesku bio prst one gospođe. 2
jevrem69 Posted October 23 Posted October 23 20 hours ago, Drug Crni said: Pogledao sam pre neki dan neke highlightse Đokovićevih mečeva iz Bercyja 2023..neverovatno kakvu razliku su napravile dve godine na igraču. Jesu to veteranske godine, ali koliko je samo fizički onemoćao u poređenju sa finišom te sezone.. ima najvise do godina, ali navodno i da manje trenira nego pre, cini mi se da je to negde neko skoro izjavio od ljudi iz teniskog sveta .............................. 2
Recommended Posts