Jump to content

Novak Djokovic

wwww

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Sutra mu sigurno nije zadnji meč ove godine osim ako neće da baci u vodu arapsko milionče (kad smo kod toga nisam baš razumela ni je li Rafa otkazao ili ipak ide tamo).

A nije još rekao ni da neće igrati u Parizu, zbog Lakosta možda i ode.

Sasvim dobar turnir obzirom na nivo treninga, spreme i šou biz momenata. Definitivno mu treba kršten trener i neka sveža lica u stafu i da se jako napadne AO i Vimbi gde su tradicionalno najveće šanse i legacy koji traje. A i da konačno 100% zaleči to koleno. Imam utisak da crv još radi i posle RG, svaka špaga/istezanje i duži reli je nekako nedorečen stoga su i rešenja klimavija. Nije za staro željezo i oproštajna plakanja, to je najbitnije.

• Like 10
  • Thanks 1

29 minutes ago, Molina23 said:

Definitivno mu treba kršten trener i neka sveža lica u stafu i da se jako napadne AO i Vimbi gde su tradicionalno najveće šanse i legacy koji traje.

Meni se čini da je tim ovako provizoran zato što ni sam još nije siguran koliko će igrati. Sastavljanje novog tima znači dugoročne planove ili makar neki zadati fiksni rok, a on mi deluje da nema ni volje ni želje da donosi definitivne odluke u dogledno vreme.

• Like 1

I da ne zaboravimo da je ova godina bila posvecena zlatnoj i da je cilj ispunjen :smiley2:

Skroz se slazem sa @Molina23 a nekako mi i zao sto nema vise Gorana njih dvojicu sam nekako videla do kraja Novakove karijere

Po meni mogao bi Ljubicica to bi bilo lepo, oni su bili vrlo dobri pajtosi pre nego sto je Ljuba bio angazovan kod Fekija. On valjda ima svoju akademiju ali pa sta i Muratoglu ima naprimer :classic_smile:

I veeeliki pozdrav @jevrem69 :classic_smile:

Edited by ciao
  • Like 3

• 2 weeks later...

Bas losa odluka, posto prica da je umoran od tenisa u godini u kojoj je odigrao najmanje meceva vise ne pije vodu. Ako vec nece da igra Pariz, zasto ne odigra Beograd, podigne malo samopouzdanje, plasira se na zavrsni turnir i prikupi bodova da ostane medju prva cetiri igraca na ATP listi  i samim tim izbegne meceve sa Alkarazom i Sinerom pre polufinala. Ovako, ima sanse da na AO ukrsti reket sa njima vec od 1/8 ili 1/4 finala. Nije mi jasno sta on trenutno hoce od tenisa, sem da ne izgubi od Sinera jos jedan mec u nizu ..........................

• Like 1

Pa zašto bi igrao ako mu se ne igra? Nema više šta kome da dokazuje. I dalje misli da će biti konkurentan za slemove, a očigledno mu mesto na listi samo žreba radi nije dovoljna motivacija. Posle ako dobije pretežak žreb sa nižeg mesta, njegov problem, očigledno je to prihvatio. Treba i trenirati i spremati se za turnire između slemova ako ima nameru da na njima osvaja dovoljno poena za visok ranking, a on sad očigledno te turnire vidi samo kao pripremu za slemove. Pošto se neće za AO spremati u Parizu i u Torinu, a još manje u Beogradu, bolje da ih i ne igra ako bi se pojavio samo da otalja par mečeva.

Edited by alcesta
  • Like 2

3 hours ago, alcesta said:

Pa zašto bi igrao ako mu se ne igra? Nema više šta kome da dokazuje. I dalje misli da će biti konkurentan za slemove, a očigledno mu mesto na listi samo žreba radi nije dovoljna motivacija. Posle ako dobije pretežak žreb sa nižeg mesta, njegov problem, očigledno je to prihvatio. Treba i trenirati i spremati se za turnire između slemova ako ima nameru da na njima osvaja dovoljno poena za visok ranking, a on sad očigledno te turnire vidi samo kao pripremu za slemove. Pošto se neće za AO spremati u Parizu i u Torinu, a još manje u Beogradu, bolje da ih i ne igra ako bi se pojavio samo da otalja par mečeva.

par meceva tamo, moze mu doneti solidnu zalihu bodova ............... kapital je veliki, i moze mu mnogo pomoci u tom napadu na AO ................ kog djavola je trazio u Saudisjkoj Arabiji (kao i svi ostali ucesnici)i igrao tamo neku egzibiciju za seike koji nikada pre u zivotu nisu ni culi za tenis ................. a vidim da ga ceka jos jedna sa Del Potrom u Argentini ................. Slemove nece osvojiti, bude li umesto pripremnih turnira igrao tamo neke egzibicije ............................

Teško je raditi bilo šta ako ti se ne da i ja se slažem sa Alcestom-nama gospod bog ne bi ugodio.

Ono u Arabiji je bila fina para za dva meča, a verovatno i važno za promociju lakosta u Kini i produženje ugovora sa njima.

I potpuno verujem da mu nedostaju druga dvojica i da mu treba vremena da se prestroji i udahne 

A gde i kako može da odbije Del Potra?

3 hours ago, jevrem69 said:

kog djavola je trazio u Saudisjkoj Arabiji (kao i svi ostali ucesnici)i igrao tamo neku egzibiciju za seike koji nikada pre u zivotu nisu ni culi za tenis .

Ne mogu da verujem da ovo ozbiljno pitaš :classic_biggrin:

• 2 weeks later...