Jump to content

Unknown

Novi član
  • Posts

    250
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Unknown

  1. U 90% slucajeva bi Piksi bio u pravu, ali ovde je ispao debil, a to je neminovno kad se ponasas nadobudno. Svilar zasluzuje mesto prvog golmana na EP.
  2. Svilar brani kao lud. Nije on nista kriv za gol toliko.
  3. Mislim da nam miler nije nudjen, ne znam za melona.
  4. Najzdraviji moguci nacin da se napravi tim jeste da se Topicu pridoda snazan i pouzdan plej stranac koji pravi razliku i da se Djurisicu pridoda bek stranac koji pravi razliku u oba pravca. Kada imas ovakva 4 igraca onda je lako da ih zacinis sa Teom i Jagom. Sa tih 6 igraca moze da se iznese naporna EL sezona na poziciji 1 i 2. Ako imas Kalinu na 3, onda su i Dobric i Lazic sasvim pristojan bek ap. Ako na 4 i 5 pored Bolomboja imamo dva dominantna stranca, onda Mitar i Plavsic skroz vrse posao. I to je rostor sa 9 domacih igraca i 6 stranaca, koji je fizicki mocan, a ima i magije. Bukvalno ti ne treba nekakva posebna pamet za ovo, ali to onda znaci da nema Davidovca, nema Nedovica itd
  5. Nedovic, Jago, Teodosic meko i bez odbrane. Roviti Hanga. Bukvalno bolje da ne igramo EL nego da se blamiramo. Od pomenutih igraca jedino Teo treba da ima mesto u 12. Nedovica ne bih komentarisao, a stranac u Zvezdi mora da bude nosilac ili nema sta da trazi. A to nisu ni Hanga ni Jago, iako bih Jaga mogao da progutam kao treceg pleja.
  6. Kakav fajt, mi nismo normalni ako nam je Topic zdrav a mi ga ne povedemo na OI.
  7. Kakvi uzasni napadi oly na kraju. Napravise im 6:0 za manje od minut i jos su imali napad za poravnanje.
  8. Kao sto sam rekao ovaj potpis moze da se proguta samo ako je Mitar druga opcija na 4, kao zamena nekoj mitskoj zveri. To dalje snaci da je potreban jos jedan centar ozbiljnog kvaliteta. Sa tih 5 igraca teket bi bio iznad prosecan. Ali to znaci da za Dedu nema mesta u 12. Svakako ima razloga za zabrinutost jer ovako svaki mec koji bi Bolomboj propustio za nas bi bio poraz u najavi. Meni je Miki odlican meč ap na nas trenutni reket kao ravnopravan centar sa Bolombojem, a Plavsic je tu da popuni minute koje njih dvojica ne uzmu zbog povreda i umora. Ovo i mene plasi.
  9. Unknown

    NBA 2023-24

    Skupi ce Denver prodati kozu, verujem da mogu do 2 pobede. Ali treba reci da ovo nije sampionska ekipa. Marej je rovit i to je tako, KCP igra drasticno losije nego prethodni PO, nema crnog Brauna koji je bio X faktor prosle sezone. Zbog gubitka pol pozicije u startu su isli na LA umesto da bude setnja do polufinala. Jeste u ovako bila skoro metla, ali je potrosnja bila ogromna. Propustili su priliku da otvore sotu u prvom mecu gde su igrali lose, a opet vodili. Sve to kumulativno donelo je nocasni mec u kojem su pocisceni. O publici ne bih trosio reci sem sto bih sada voleo da Jokic ode iz Denvera. Takodje mi je draze njegovo ucesce na OI nego novi prsten, ako jedno uslovljava drugo.
  10. Imas 11 igraca i 5 izmena. U startu 16 igraca pod uslovom da igraju stalno isti. Svakako smatram da je lepo iskustvo za nekog mladog igraca sve i da ne upise minut na terenu.
  11. Lazovic se upisao, do duse sa penala, ali nevezano za to igra dosta dobru utakmicu. Generalno je u odlicnoj formi.
  12. Nisam video to da je Micko igrao levog beka, ali kao bivsi igrac mogu da kazem da je to najodvratnija stvar koju trener moze da uradi igracu. Da mu na njegovu poziciju stavi nekog ko veze sa tom pozicijom nema. To sam jednom doziveo i dan danas mrzim tog trenera.
  13. Pa ako imas dominantnu cetvorku plus Treja i Kalinu povremeno, Luka na 4 je samo jedna od opcija. A ako je Luka drugi centar onda od njega mnogo zavisi sto nije bas pozeljno.
  14. Podnosljivo ako bi Bolomboj gazio cele sezone bez da se povredi ili padne u formi. Centarski tandem Mitar-Plavsic ne moze ni Asvel da dobije. To prakticno ni na EC nivou ne pravi razliku. Ove sezone Bolomboj zamalo nije slomio prst. Srecom po nas izbegnut je najgori scrnario, ali on sa takvom potrosnjom i igrom u kost ima dobar rizik od povreda.
  15. Jos gora je opcija da na 5 imamo Bolomboja, Mitra i Plavsica jer bi imali jednog prvog i dva treca centra. Tako da bih lakse prihvatio Mitra na 4 uz jednu dominantnu cetvorku i Treja. Plus Kalina kao smol bol.
  16. ?, Mitrovic, Trej Bolomboj, ?, Plavsic Sto bi znacilo Davidovac out. Odmah bih potpisao ovakav reket, stim da opcije pod znakom pitanja moraju biti ozbiljni igraci. Posebno cetvorka mora da bude mamojebac.
  17. Dobra odluka, ali neshvatljivo da su cekali nepun dva meseca do pocetka prvenstva. Nama to znaci jer imamo puno slicnih solidnih igraca koji su promenljivih formi i onda i povrede igraju ulogu. Da imamo 15 top igraca bilo bi nam svejedno je l 23 ili 26. VMS, Rajko, Petrovic Eraković, Milenković, Babić, Pavlović, Veljković, Gudelj(Simić) Živković, Lazović, Radonjić Kostić, Ristić, Mladenović Lukić, Maksimović, Grujić, SMS Tadić, Samardzić, Gaćinović Mitar, Vlahović, Jović, Ratkov
  18. Rivero je trebao da izvadi oni loptu i reketa ili jbg da pogodi kos, unesto plus 3, dosli su do minus 1.
  19. Ogromna pobeda Olimpijakosa. Vidi se da im je stalo da igraju finale u Atini. Fiorentina iscupala pobedu, ali nece se Briz predati. Pola-pola mi je tak dvomec. Oly ne hi trebao da ima problema u revansu.
  20. Ozbiljan otpor pruza Oly u Birmingemu. Posle Istanbula jos jedno dobro gostovanje za njih. Ovo za sada je za postovanje.
  21. Oly je ovo morao da zavrsi u 4. Ovako su sanse minimalne da ponove brejk.
  22. Nadavao se Njegos lepih golova, nekako je utisak da je mogao bolje da prodje preko. Nije top kvalitet, ali nije ni dunster.
  23. Nece suditi jer znaju dobro kakva bi to sprdnja bila. Bukvlano bi bilo jahanje 24/7, o kosarci se ne bi ni pricalo. Morace ostoja da nadje novog slovenca.
×
×
  • Create New...