Jump to content

neko me sabotira

Član foruma
  • Posts

    3,569
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

neko me sabotira last won the day on January 11 2022

neko me sabotira had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

neko me sabotira's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated
  • Reacting Well
  • First Post
  • Posting Machine

Recent Badges

3.9k

Reputation

  1. Kakav sam amater ispao sa “velikim ulogom” na Španjolce, kao da se nikad nisam kladio. Totalno sam zanemario da su počeli u 9 ujutro, kontam da su se Španjolci morali ustati tri sata ranije nego inače. Ali prognoza za Hrvatsku ostaje, to bi moralo doći. Može se povezati sa pobjedom Danske u rukometu (1.35), bolji dojam u eliminacijama su ostavili Nijemci ali su realno Danci klasa za sve.
  2. Znači prošli petak trčala kvalifikacije za finale 5000, u ponedjeljak osvojila broncu na 5000, u petak broncu na 10000 i dan i po nakon toga osvaja zlato u maratonu uz olimpijski rekord. Nemoguće.
  3. Pošto su zadnji otvarač PL tema ( @Charles De Ketelaere i @Drug Crni) odlučili prepustiti otvaranje nove PL teme nekome drugome da napomenem da nova PL sezona počinje za 5 dana i da označim ranije otvarače PL tema @Shunsuke Nakamura i @mr clutch i da ih priupitam jesu li voljni otvoriti temu za novu sezonu. Svatko od navedenih forumaša je predobar posao bio napravio, toliko dobar da sam ih sve iz glave nabrojao (mislim da nisam nigdje pogriješio). Ako neće nitko od vas, neka se odluči tko će a da nisam ja.
  4. Ja inače kad igramo sa Srbijom skoro nikad nemam dobar osjećaj, nebitno koji je sport u pitanju ali danas očekujem zlato i baš bi me iznenadilo da ga ne osvojimo. Čini mi se da trenutno postoji jasna razlika u kvaliteti a za svaki slučaj imamo najboljeg golmana na svijetu. Jedino što me malo brine je što Mandić nijednom nije pogodio u polufinalu i da eventualno naši ne uđu sa “lako ćemo” stavom u finalu. Možda ovo zvuči podcjenjivački ali nije mi to namjera. Svi znamo šta je Srbija u vaterpolu ali znamo i da ova ekipa ne može u istu rečenicu sa prethodnim dvama koje su osvajale OI.
  5. Hrvatska će na kraju osvojiti 7 medalja, osim ako se neko čudo ne dogodi na ženskom maratonu. Kladionice su uoči Igara stavile granicu 8.5 s čime sam bio baš iznenađen, bio sam uvjeren da nećemo prijeći tu granicu. Granica na zlatne medalje je bila 2.5, premašimo li ju ocijenit ću ove OI kao uspješne, osvojimo li srebro u vaterpolu neću biti zadovoljan iz perspektive uspjeha na ovim OI. Vjerujem da tako razmišlja dobar dio mojih sunarodnjaka.
  6. Drvena medalja za Kolak na kraju. Lijep rezultat. Amer u skoku u vis kaže - “Jump”! Ja sam zadovoljan, nadam se da si i ti @Romantik Bilo bi urnebesno da izgubi zlato zbog ovoga i time omogući Kini 1. mjesto na OI.
  7. Predlažem da preventivno produžite ban Bugl Khanu za još 10 dana jer se bojim da će nakon sutrašnjeg finala biti u stanju da izmami jedan dugotrajni, možda i trajni ban.
  8. Nije mi jasno kako ali upravo počinje Šapina. Šapina vodio 1-0 i 6-4 u drugoj rundi 5.5 sekundi do kraja, zatim kod rezultata 8-7 za Iranca pogodio čisto u glavu (da mu je to priznato vodio bi 10-8 na 1.7 sekundi do kraja druge runde). Ne mogu vjerovati da njegov trener nije zvao challenge, vidjelo se baš da je Šapina pogodio Iranca u glavu, ovome se pomjerila kaciga pa ju je popravio Iranac, koji je na kraju rutinski dobio treću rundu.
  9. Što se nastupa Sare Kolak tiče, mislim da će biti ili 9.-12. sa najboljim hicem 59 metara ili će osvojiti medalju sa 64-65 metara. Edit: Znači medalja 😁🙂
  10. Ivan Šapina nakon teške borbe prošao u polufinale taekwondoa gdje ga čeka Iranac koji je prilično uvjerljivo (premda su bile 3 runde) slavio protiv favoriziranog Meksikanca. Gledajući obje borbe, rekao bih da je Iranac pokazao više, premda je Šapina 3. a Iranac 10. nositelj. Polufinale za cca pola sata, nadam se da nije crk’o Ivan.
  11. Atletiku si zaboravio? Realno tu ostaje najveći žal.
×
×
  • Create New...