Jump to content

MetalHead

Administrators
  • Posts

    3,646
  • Joined

  • Days Won

    5

Everything posted by MetalHead

  1. To je 6 poena a ne 4. Ajmo malo preciznije ovim da se bavimo.
  2. 1. Ver 2. Per 3. Nor 4. Sai 5. Pia 6. Lec 7. Alo 8. Rus 9. Str 10. Ham Fl Ver
  3. Sprint 1. Ver 2. Nor 3. Per Kval 1. Ver 2. Per 3. Nor
  4. 1. Ver 2. Sai 3. Per 4. Nor 5. Lec 6. Ham 7. Pia 8. Alo 9. Rus 10. Tsu Fl Ver
  5. Google Adsense je na autopilotu pa je zapoceo eksperiment. Od nikakvog revenue-a dosli smo do pola od toga, cak i trecinu od onog sto je bilo, pa sad pokusava nesto. Uobicajeno je da ovaj period godine bude slabiji, ali je sada iz nekog razloga bas lose, i to nesrazmerno uobicajeno manjoj poseti. On bi da eksperimentise 3 meseca, mnogo je to. Mislim da cu ugasiti pa kako bude. I ne prikazuje se svima - 50% ljudi dobije "obogaceni" sadrzaj reklamama.
  6. Zakinuo si mi poen. Imam ih 3. Bold. A da sam tipovao i kval, bio bih i pobednik dana.
  7. Propustio sam qual i barem jedan siguran bod. 1. Ver 2. Lec 3. Nor 4. Sai 5. Per 6. Pia 7. Rus 8. Str 9. Ham 10. Alo FL Ver
  8. Nema neke opcije da ti to lepo upakuje pa da ti download-ujes. Jedino tako da prikazes samo svoje postove, i da prebacujes u neki dokument.
  9. 1. Ver 2. Lec 3. Alo Per Mozda se predomislim posle fp3 Edit: predomislio sam se, ipak Perez umesto Alonsa.
  10. Mora da se zasluzi 🙂 Postoji mehanizam da ne moze neko da bane i ostavi 100 postova u jednom danu, a upgrade clanstva ide posle nekog vremena i odredjene aktivnosti ali je izgleda prezupcio pa nije automatski uradjen upgrade iz "Novi clan" u "Clan foruma". Provericu.
  11. 1. Ver 2. Lec 3. Per 4. Sai 5. Rus 6. Alo 7. Ham 8. Nor 9. Pia 10. Str Fl Ver
  12. Da podelim i ovde jer ste pitali:
  13. Tapatalk, trajno banovan. Stvarno mi je dosta vise cimanja sa TT, njihov support je nepostojeci, postovi sa problemima na svakom koraku bez odgovora. Svaki put kada izbace update TT prestane da radi. Onda nikako da prodjem verifikaciju ma sta da uradim, rizikujem spustanje sigurnosti foruma da bi ovo proradilo. I bukvalno svi savetuju da se TT ne koristi. Dosta je bilo. Postoji mobilna verzija foruma, svaki moderni browser ima mogucnost da ukljucite notifikacije. Radjie cu vreme potrositi na optimizaciju teme, da bude vise mobile friendly, pa cak i da platimo nesto nego sto se cimam sa TT.
  14. Ja imam predlog za neku medjuvarijantu starih i ovog predloga koji ima @John Terry 2 poena za pogodak na mestu, 1 poen ako se omasi za jednu poziciju. Ako omasis za 2 pozicije onda nista. Ekstra poen (ili 2) za pogodjenih svih 10 u plasmanu (nebitno da li su na pravoj poziciji), kao i do sada.
  15. Nema. Ali nema nas 100, mozes svakog da mention-ujes. 🙂
  16. Crk'o? Ja rekoh da vise necu popravljati ako se to desi, ali hajde, pogledacu sta je...
  17. Pa kad si opet poceo da preterujes sa onim tvojim postovima. P.S. poceo sam da trosim samo vino, sve ostalo je pocelo da mi ne prija.
  18. Mnogo me nerviraju ove karbonske liverije, zbog borbe da se ustedi svaki gram, dosta su tamne i lice jedna na drugu. Bas su mogli nesto bolje da smisle...
×
×
  • Create New...