Jump to content

Juan Pablo Montoya

Član foruma
  • Posts

    14,573
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    14

Posts posted by Juan Pablo Montoya

  1. 12 hours ago, Radoye said:

    SkyF1

     

    Placam nesto sitno neki ilegalni iptv, imam ovaj kanal i to sam i uradio, ali svejedno momci su stvarno uzasni i neverovatno je da prenose nesto o cemu pojma nemaju. Kapiram da su boje bolida u indycar raznolikije ali ako ti je nesto zanimanje, valjda trebas biti upoznat.

     

  2. Quote

    Do incidenta je došlo kada se dete naginjalo preko ograde da bi Đokoviću dalo svesku za potpis, a flaša za vodu od aluminijuma je ispala iz dečijeg ranca i udarila najbolje rangiranog igrača u vrh glave, saopštili su organizatori.

     

  3. 1 minute ago, Constantin said:

    Namerno, puna flašica rekao bih, ali je doletela ko zna odakle, a masa puta ubrzanje. Možda ne boli toliko, ali....sreća je što je pljoštimice pogodila u teme Novaka, a ne ivicom dna, gde je zadebljana plastika...tu bi bilo i površinskih povreda minimum.

     

    Uzak je prolaz. Mora da je neko vrlo precizno bacao kad je ovako izdaleka uspeo da pogodi. Zamisli ti taj projektil i njegovu trajektoriju izdaleka...

  4. Oprostite mi ako se ogresim o Novaka, ali ne deluje mi toliko strasno da bi se previjao od bolova.

    Svakako ovog sto je ovo uradio moraju da uhapse, i malo zatvorske kazne.

  5. 8 hours ago, Radoye said:

    Za sada ostaje samo na diskvalifikaciji. S tim da je Mekloklin pritisnuo dugme van dozvoljenog samo par puta (2-3, ne secam se tacan broj) dok ga je Njugarden pritiskao svaki put. A posto su i kazne dosle za inzenjere na Njugardenovoj strani, plus njegovo neubedljivo pravdanje pred proslu trku, sve su jace sumnje da je on i direktno bio ukljucen u ovu ujdurmu i da je tacno znao sta radi. Ali nece Penski parkirati proslogodisnjeg pobednika Indi 500.

     

     

    Na koju foru se ovo sa Penskeom ne vodi kao sukob interesa?

  6. 1 hour ago, Maharaja said:

     

    Ovo je prva pobeda Landa od mnogih koje će tek da dođu.

     

    Amen to that brother.

     

    Inace, trka meni nista posebno nego smo svi jedva cekali da neko drugi pobedi pa nam zanimljivo.

     

    Landa je bas prosralo, lose kvale, slab start i user SC bas kad je trebalo i mnogo svezije gume od Maxa, sve se podesilo fino.

     

    Ali srecu treba zasluziti, a Lando i ponasanjem i talentom zasluzuje mnogo srece.

    • Like 1
  7. 12 hours ago, Jurgen said:

     

    JPM, vise od 10 godina sam ostavio prognozu za svaku trku, svake kvale ili sprint, ali nakon sto sam bio sprecen da ostavim prognozu za VN Japana zbog nepravednog bana i nakon sto sam ostao bez sanse da se borim za pobedu, kompetitivni duh mi ne dozvoljava da nastavim da ucestvujem ove godine. Nadam se da razumes. 

     

    Skroz te razumem, i ja sam nekoliko puta banovan potpuno neopravdano cak i bezobrazno. Tako da ako tako hoces, ja razumem, ali posto volis ovaj sport meni bi bilo draze da ipak predjes preko toga i nastavis. Ionako je ovo sve zabava, nema nagrada.

  8. Lando je imao brzinu čak i za pol poziciju, napravio je dve velike greške, u sektorima 1 i 2 i prosto nije mogao da nadoknadi u sektoru 3.

     

    Ovi na F1TV pričaju da crvene gume imaju život samo za jedan hotlap, što je zaista smešno. Verujem da u trci uopšte nećemo imati korišćenje mekih guma među vodećima, a u sprinutu že biti i onih na belim gumama.

     

    Inače po mom skromnom mišljenju, sprint vikendi su teška kurčinela, izvinite na mom francuskom...

×
×
  • Create New...