Jump to content

Triticum vulgare

Član foruma
  • Posts

    112
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Triticum vulgare

  1. treba ugledati na Oto Rehagela i setiti se 2004!!! Napred Srbija
  2. Oda N. Jovića očekujem da bude Bjelica 2.0 Provo da izgubi nevinost pa da trpa sve redom
  3. 2014 Srbija igra protiv Irvinga, Hardena, Curry, Clay, Davis, Drummond, Derek Rose 2016 Srbija igra protiv Irvinga, Durenta, Derozana, Clay, Pol Džordž, Carmelo, Lowry, Green oni protiv nas sipali sa 10m trojke ovo danas protiv Italije,... ako prođemo u finale još ću se i nadati pobedi!
  4. Jel će biti rokade Simanić/Radanov kao što je bilo u Indijanapolisu Radmanivić/Smiljanić? ili kad Šterbik bio naknadno pozvan posle povrede španskog golmana pa postao igrač utakmice u finalu..
  5. "Ne bih da glorifikujem ovo mesto, jer mnogi kažu da samo lud čovek može da preuzme reprezentaciju u ovom trenutku. Uvek sam voleo ovakve izazove. Cilj i moja želja je da budemo najprijatnije iznenađenje, ali ću eksplicitni cilj moći da dam kada budem video kojih 12 igrača vodim na prvenstvo. Najbolje bi bilo da podmladimo tim i ostvarimo rezultat. Međutim, ako neko talentom pokaže da može da pomogne našoj košarci u narednih tri, pet ili sedam godina, bio bih lud da ga odbacim i ostavim po strani. Ginućemo, a ako poginemo, poginućemo gospodski." Moka Slavnić
  6. Šta kažu doktori u vezi povrede Pokuševskog? Nadam se da nije ništa ozbiljno..
  7. Sad kad Deda se probudi u eleminacionoj fazi i kreće poezija..!
  8. Fali Tejic da svi u petorci budu '95 godište (ali tu je Ristić)
  9. A onda koliko je loš Petrušev da i ne igra? Tu je i Kuridža. Koprivica, Pecarski, Mišković, polako nestaju
  10. Ako bude prekobrojan u Realu, može li Hanga?
  11. Šta se desilo sa projektom Petrušev? Ako završi sa letnjom ligom, može biti od koristi, ili ne?
  12. Ako se ne varam Pešić je dao šansu N. Bjelici onomad u Zvezdi. Uz dobru minutažu našao mu i ulogu plejmejkera. Koji kao iskustvo puno značio Bjelici tokom karijere. Moj predlog je da Pešić lepo pozove opet reprezentativnu akciju za mlade. Koji u oktobru nažalost izostao. Pa lepo krene po receptu sa Bjelicom. Neka nađe dvojicu, trojicu koji su spremni da grizu, da damo šansu njima u narednim prozorima. Mislim da imano jedinstvenu priliku da promovišemo par mladih igrača uz prekajenih aseva u ovim kvalifikacijama. Može se praviti lep kontinuitet i u narednim utakmicama. Slažem se sa ostalima da igraju što više mladih ove utakmice. Pa će njima lakše pasti kad na kraju NBA asovi će nekolicine njih izgurati iz konačnih 12, ali sam siguran da jedan ili dva ipak naći na konačnom spisku. Samo da se kvalifikujemo.
  13. Jel Zagor, Trifa, Ristić, Danguba, Radanov, Novak su samo specijalci za defanzivne zadatke? U isto vreme pitanje kakav kvalitet ima Belgija ako uticaj u napadu spomenutih igrača i ne vidi se.. I ovo što ostali pominjaju da Koprivica, Jović i D. Ilić mogu isto to da urade ja se uopšte se ne sumnjam.
  14. Pa da pusti sekiricu kao Bjelica protiv Velike Britanije onomad. Lepo da pokaže da nije samo talenat nego karakter takođe
  15. Jedino Teova magija može da zamaskira Zagorcev igru u reprezanaciji. Air ball pa faul...
  16. Marko "Grušanović" Kuridža!!! Najstariji debitant
  17. Ajde sad onaj stari Teo "na **cu te nosam.."
×
×
  • Create New...