Jump to content

Урош19

Član foruma
 • Content Count

  385
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

346 Excellent

Recent Profile Visitors

218 profile views
 1. Ja sam odgledao 6 sezona pa sad malo pauziram, pokušavam da utempiram da odgledam taman pred početak 10. sezone da ne bih dugo čekao. Vrhunski glumi Džejms. Inače me niko ne može ubediti da Robert California nije lažni Redingtonov identitet. (Nadam se da si odgledao office).
 2. Распашће се у 30тој години живота играч који се не ослања на брзину и скок у игри?
 3. Неко гледао новог Стрејнџа, какви су утисци? Мени је први део најбољи од марвелових ( не рачунајући инфинити вор).
 4. Опет гледам ГОТ и опет јебем маму овим ментолима који су толико усрали тако добру серију. Који ђавол су последње две сезоне скратили на 7 и 6 епизода и онда наравно све збрзали и набили у упола мање епизода од потребних и направили онакав изрод од завршнице. Још су 2 године радили на последњој сезони, имбецили. Само да су нормално наставили са по 10 епизода у последње 2 сезоне све би било ок.
 5. Лојд наравно. Берон једино у чему је бољи је шут за 3 и то питање колико. Лојд је изгинуо прошле сезоне и тукли га сваки пут кад је ишао према блоку, удвајали мање више чим добије лопту+ је имао 0.5 крштеног играча уз себе у нападу све до плеј офа где су искочили и Ноко( који је додуше и дошао мало пре плеј офа, не морамо се присећати фантастичних центара пре њега) и Добрић, а да не заборавимо да плеја нисмо ни имали (Лексингтон Хол није постојао од повреде у дербију па све до финала КЛС и био је ту неко време Рочести који осим ликом тад и игром подсећао на син Драгана) него је Лојд и то изиг
 6. Фанови Филаделфије би сад рекли да он то ради да би избегао повреде.
 7. Финале абе прошле године је било језиво. Ем што сам замало изломио ноге у крљању да се утрчи у халу ем што је било 700 степени. Кад сам изашао после утакмице лагано сам могао цеђењем мајице напунити чашу знојем.
 8. Лагано смо их решили у другом полувремену. Бацања изненађујуће добра, Митру и Вајту пријала ова пауза а и Џони коначно одиграо како уме. У понедељак да завршавамо ову серију.
 9. Чиста неспортска. А победа лакше него што сам очекивао, рутинирали смо их у другом полувремену.
 10. Урош19

  Tata

  Сезона 2012/13 (3:2 за нас), сезона 2007/08 (4:1 за нас)? Док сте ви добили ЧАК 1 дерби у овом нашем низу титула. Не мислим на Робија (то је ваљда очигледно) него још неколико дербија које си "заборавио" за време вашег низа титула.
 11. Урош19

  Tata

  Замало да си у праву. Па да, овде само у вези кошарке а тамо фудбал. Верујем да део људи који посећује тату апсолутно не занима фудбалска прича.
 12. Урош19

  Tata

  Па зато што они не доведу играча из шпанске лиге не смемо ни ми, логично. Нема везе што смо 5 година за редом у групној фази европског такмичења (2 лш 3 ле) и два пута прошли групну фазу ЛЕ и ове сезоне стигли до осмине финала. Логично је да морамо имати играче истог квалитета и плата ако не и да они ипак имају мало јачи буџет Одувек ме занимало зашто не постоји тамо тата. Лакше би било.
 13. Нисам ја правио, наишао на слику само.
×
×
 • Create New...