Jump to content

fillam

Član foruma
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

158 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. A bila bi korektna fora da zapravo prolaze grupu 😄
 2. Najcrnje od svega sto jako lako moze da se desi da na kraju budete treci sa 10 bodova 😄 i onda kod nas medju velikane
 3. A mozda je jednostavno cirkulacija ljudi kroz Afriku, sto poslovno, sto turistcki, na visestruko manjem levelu nego sto je to slucaj u Evropi.
 4. 'Cepam,necu ulaziti na vasu temu vise'
 5. Vecinu mora Zeljko da podseca da odrastanje ne funkcionise na relaciji Oktobar-Novembar
 6. Glasova step back trojka mi je dovoljan razlog za optimizam, ozbiljan kosgeter cuci u decku. Kako bese - srce, ruke, Glas!
 7. fillam

  Tata

  haha rado bih se pridruzio zabavi, al nakon udvajanja sa 'secer i voda' sam skontao da ste spremniji usli u ovaj stand-up derbi, pa mi je preostalo samo da vam sportski pruzim ruku 😂
 8. Mene je Davidovac kad je u elementu uvek vise asocirao na Duska Savanovica
 9. fillam

  Tata

  Lako zaboraviste 13 godina zivota.
 10. Zeljko na konferenciji: 'Ko je mislio da ce u Novembru da bude ovako, kapa dole!' Iskreno, preterano se sere. Da, odigrali smo dosta losih utakmica ove sezone, i epilog je 11-2. Prostora ima iskljucivo za napredak.
 11. Meni je prosto neverovatno da postoje stanovnici ove drzave koji zaista ovo misle. Najiskrenije se nadam da je samo 'airball' u pokusaju da se na bilo kakav nacin kontra-argumentuje, a ne tvoje iskreno uverenje.
×
×
 • Create New...