Jump to content

Tunji Awojobi

Član foruma
  • Posts

    988
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tunji Awojobi

  1. Pa zar vokativ od Ataman nije (Hej,) Atamane? Ne znam tačno pravilo o menjanu stranih imena kroz padeže ali generalno je tendencija da se imena uklope u naš jezički sistem kad god je to moguće. (Nadam se da ne naslovljavaš mejlove sa “Poštovani gospodine Petrović”)
  2. Ovo pitanje za navijače Reala?
  3. A zašto im država daje najviše para? 🤔
  4. Ma da, ponasanje za primer, nema sta. Verovatno ni Ivica Kralj nije mislio nista lose kad je rekao da bi navijaci trebalo da "pozdrave sudiju", a ni ovi sto su razbili prozore na sudijskoj svlacionici posle par dana. Sve pet.
  5. Izjava Ivice Kralja za povraćanje. Bolesno.
  6. Ne znam na sta mislis, ovde nema nista neuobicajeno?
  7. Toliko je salty da ga zovu Željko Sobradović
  8. Koji flopovi Avramovića, katastrofa
  9. A napao ga (navodno) Nikola Petković, bivši igrač FKCZ (uvek bio dileja).
  10. Ko priznaje, kakvo saopštenje i koje greške na njihovu štetu? Ovo je čista izmišljotina od teksta, sa sve pozivanjem na “Ataman rule” koji je uvela EL (što ne znam kakve veze ima s ABA ligom). Pritom, razlog zbog koga se Sferopulos bunio pre svega je čista greška Avramovića, a to je glavni uzrok cele situacije, dakle, greška na štetu Zvezde. Da ne pričam o seriji drugih odluka na štetu Zvezde.
  11. Pravi problem ovde nije samo ponašanje Ledeja, nego izostanak adekvatnih sankcija za takvo ponašanje. Previše puta je prošao bez ikakvih posledica, a i juče bi to bio slučaj da prvo Teo, a zatim Rokas, nisu reagovali i popili tehničke.
  12. Uopste ne ulazim u to kakav je on licno, ali ako tako kategorisno iznosi neku tvdnju, onda bi trebalo i da moze da je potkrepi.
  13. A ti znaš tačno koliko su preuzeli? Prosvetli nas, molim te!
  14. I Duško i Šabaz su odmah prešli u drugi klub, ne vidim kako to može da nas košta prilično?
  15. Partizan je tim potezom osramotio i obezvredio samo sebe, a nikako srpsku košarku. Srpsku košarku je osramotilo samo to što su prošli bez ikakvih sankcija.
  16. Nemanja Maksimovic ode u PAO. Posle Djuricica i Mladenovica, ovi kao da imaju neki fetis na nase bivse igrace, ili mozda obrnuto.
  17. Bukvalno je postavio snimke čovek. Da neko posle onakvih poteza i dalje ima garantovano mesto u timu je dokaz samo po sebi.
  18. Ma sta mi naprica. Kuzmic, Simonovic i Deda mogu da zaradjuju 2 miliona samo ako im neko uzima milion za sebe. Ako to neko zove orgomnim parama za Zvezdu, onda ok. Mi smo nesposobni da se dogovorimo s Kaboklom, a oni su sposobni, verovatno je do slatkorecivosti njihovog direktora ili je mozda lepsa klima u njihovom delu Beograda.
  19. Svaka čast na svemu, ali može da bude samo lider ekipe veterana.
  20. Mislim da je bilo 20+ miliona maraka, najskuplji transfer u istoriji Saragose. Džaja se fino opario. Kakva kombinacija Bunja iz zadnje linije za Drulića, i onda lagana ekzekucija. Velika šteta tu sezonu kad smo izgubili od Selte na bizaran način. Kupuj brate, ne razmišljaj. Mnogo gotivan igrač, strelac protiv Barse na Marakani za 1:0, između ostalog.
  21. Eh, pa eliminisali smo i Jang bojs onomad. A i Kopenhagen smo prošli i tada uz mnogo sreće, uostalom kao i nas Omonija, Šerif i Haifa.
  22. Hitno da se preimenuje tema u: KK Crvena zvezda 2023/24 - Trice i kurchine
×
×
  • Create New...