Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/04/2024 in Posts

  1. Uživa Bil trenutno
    1 point
  2. Misliš u roku od tri četvrtine? Nemamo mi toliko vremena, vikend Ultras je u pitanju 😁. Ajde, mi te usvajamo 😜😁 Jebiga, daj šta daš, pa makar i ćelavog Ciganina... Šalu na stranu, put na F4 je bio planiran još otkako je bilo objavljeno da je i Berlinu, KKP bi bio samo cherry on top. Trebalo je još prošle godine da idemo međ Litvanke, al nam žene zabranile 🤕
    1 point
  3. Mislim da bolje zvuci Principles of the Principality.
    1 point
  4. Ne valja kad drzavni projekti natrpaju 30-40 razlike, ne valja kada budu neizvesne utakmice jer je sramota da tako igraju za te pare. Odluci se koji od ta dva scenarija ti je vise po volji. Iskreno te molim da razmotris ( ne teram te s teme jer niko to nema pravo, ovo je samo molba, svi smo jednaki )da prebacis svoje verglanje jedne te iste price na ABA temu, umesto nase i grobarske jer zaista postaje dosadno i mucno. I jedni i drugi ( neko manje, neko vise medju forumasima ) smo bili kriticni prema iracionalnim potezima ( sto puta mi je bio drazi svaki Radonjin roster od ovog wannabe Armanija ) ili igri nasih timova, ali zaista nema potrebe za ovim gotovo svakodnevnim ispiranjem mozga. Hvala ti unapred
    1 point
  5. Ali kako je žicao nagradu, vrijeđao Jokića. Kao ta nagrade je najbitnija stvar koja postoji u košarci. Kad ju dobiješ imaš potvrdu da si velikan, da si sve dobro radio. Ako netko kaže da ne razmišlja baš o nagradi, taj laže, razmišlja non stop o tome. Jer je Jokić rekao da razmišlja o naslovu prvaka, ne o MVP nagradi. Onda kmečanje kao ja ne znam šta bi trebao više napraviti, pa zabio sam najviše koševa. Vidi se sklop u glavi jednog i drugog. Embiid ima koga briga za momčad, daj da punim statistiku kod kuće, i sjedim u gostima( ako nisu raspad momčadi).
    1 point
  6. Ali opet staaaariii klasik gde ispada od nekog ne toliko zastrašujućeg protivnika. Ako si mvp kao što tvrdiš, onda moraš mnogo bolje od 2-4 protiv ekipe bez olstara, prepune povreda. Inače, i tu ga je Meksi bejlovao za tih par utakmica, inače bi ga očistili ko Boston one sezone kad je Simons osakatio. Evo i ok trenera je dobio. Batum i Ubre (koji je sjebo Batlera), su ga spasili od još jedne plej in utakmice. I da, lik je imao stinkere od partija, a pogotovo stinkere od četvrtina i sada. Sad mu fali jedan mvp za najvredniji pokušaj. Nšp za nemam šta prigovoriti. I jesam hejter, boli me patka, lik bi dobio kesu mokraće u glavu da živim u Filadelfiji. Baja ima skroz ok ekipu, eto "najbolji" je skorer ikada, "dpoy", "td mašina" postao, dobra druga opcija pa da jebe rak raka nekad bi ga usralo za ovo kurčevo vreme da mu ekipa zapravo valja kurcu. Nikada nije u kondiciji. Nikada nije gde treba mentalno, fizički, spiritualno. Nisu mu čakre otvorene, treće oko ima Belovu paralizu a tu je i uvijek neugodni kriptorhizam. Premalo se sere.
    1 point
  7. Ali zato u ovoj seriji u zadnjim četvrtinama ima 23% šut iz igre, 11% za tri i gomila izgubljenih. Baš je loše izgledalo, očigledno ima veliki problem sa kondicijom a i mentalni sklop mu ne ide u prilog.
    1 point
  8. Mislim da ne rade za Vucica, nego ne znaju sta zele. Djilasov SSP je prvo bio za okupljanje svih opozicionih stranaka (pa otud i saradnja sa Dverima, DS i NS). Kada to nije uspelo, od 2020. do 2023. pricaju kako su oni proevropski pokret, kako je njihov cilj da ne bude ni SNS ni desnice na vlasti (na sta mu je Boban Stojanovic u "Utisku nedelje" lepo odgovorio da to nije moguce ni realno), onda su opet prihvatili da idu svi zajedno protiv rezima, pa onda su strajkovali gladju i evo sad ide bojkot jer znaju da od pobede nema nista. Ljudi koji odlucuju u ZLF i NPS (ostali su nebitni) nisu glupi, oni znaju da SPN kao lista sama ne moze do 50%+ odbornika u Beogradu. Mozemo mi da kukamo koliko god zelimo, da pricamo kako bi bilo normalno da u BG pobedi "gradjanska opcija" bez desnice, ali jasno je da se bez NDSS/POKS ne moze nista, a i sa njima je pitanje, morali bi tu da budu i jos neki, neka treca lista (tipa pokojna NS, pokojne Dveri, SDS). Sustina je da ZLF i NPS svojim izlaskom na beogradske izbore nece dobiti nista - na strani "bojkot koalicije" je prosto umor opozicionih biraca koji ne zele samo da stalno glasaju samo da bi opozicioni odbornici nesto blebetali za govornicom. To su ogromne drzave i u njima demokratija i nije prakticna. Mi ne treba da se ugledamo na njih, nego na zemlje EU (kod kojih postoje i slobodni izbori i sve stranke, od krajnje levice, preko centra, do krajnje desnice).
    1 point
×
×
  • Create New...