Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/03/2024 in Posts

  1. Moram da priznam da je bilo baš zanimljivo čitajući postove oko trejda Westbrook-a, pogotovo navijača Lejkersa: @Miki28 Teoljub: @DameTime (znam da ne navijaš za Lejkerse, izvini): @Dracarys: @alpaka Bereta Sida nije pao na hajp, kao i velika većina navijača drugih timova. Elokventno je izrazio svoje mišljenje o trejdu: @HAMMER takodje, mada nešto manje elokvencije od Alpake: U medjuvremenu, @delgado je lagao sam sebe, ali duboko u duši je znao istinu:
    1 point
  2. Ukljucite titlove (CC).
    1 point
  3. @alpaka Bereta Sida veoma smesno izgleda to sto vas dvojica pisete tako samouvereno i sigurni ste u svaki svoj stav, kao da to nije samo neko forumasko teoretisanje, a onda se to zavrsi spinom da smo mi veliki znalci koji mislimo da znamo bolje kosarku od Entoni Dejvisa?!?! (Sta koji kurac bukvalno, ko je to rekao jbt) Menadzment je doveo tog trenera, dao mu poverenje i poprilicno dugo ga ostavio na klupi. Ne sede 3 veverice u LAL i pustaju Hema da se zajebava. Losiji ste od bar 3 ekipe na zapadu i to je to, zavisno od rasporeda neki trener je mogao da vas odvede korak dalje gde bi se put svakako zavrsio. Malo vise realnosti vam na bi skodilo, kao i uvek
    1 point
  4. Da bi sa davanjem kontinuiteta ekipi koja je ostisla do WCF prosle sezone play-in sigurno bio izbjegnut i ne bi igrao ni sa OKC ni sa Nuggetsima u prvoj rundi. Vrlo je prosto ako se cita sa razumijevanjem. Prince kao kvalitetno krilo u rotaciji koje prosli PO nisi imao, Hayes i Wood pod kosem kao poprilican upgrade na Gabriela kojeg se pominjalo kao pojacanje Zvezde sto dovoljno govori o kvalitetu istog i les Tristana Thompsona, Dinwiddie nakon buyouta kao treci bek koji nista nije losiji od Schrödera ali je krupniji i kao takav defanzivno upotrbljiviji za vise uloga sem klasicnog ganjanja niskih bekova u cemu je Dennis jedino bio dobar. Gabea necu racunat jer je svakako propustio skoro citavu sezonu. Ta ekipa prosle sezone nakon trejda RWa je imala 18-8, a ona je preko ljeta bila nadogradjena sasvim solidnim igracima rotacije. Sigurno ekipa za 50+ pobjeda da je iskoristena kako treba i kao sto rekoh sigurno izbjegavanje Denvera u prvoj rundi. Jeste i onda je prva 3 mjeseca sezone odustao od osovine koja je omogucila taj run da bi se vratio na ono sto dokazano funkcionise tek u februaru. Zasto? Mislim da se odgovor na to sam namece. Kao sto rekoh zadrzana osovina koja je imala rezultat i dodano par igraca koji su neuporedivo korisniji od onih koje prosle sezone nisi mogao koristiti kako treba tipa Gabriel ili Troy Brown. To je vec solidan upgrade. Tako je i zamisljen ali je koristen preko svake mjere sto je rezultiralo da postane negativan dok nije vracen u rolu koja mu odgovara i postao koristan. Opet do trenera, ne do igraca. LeBron je bio neuporedivo zdraviji nego prosle sezone i igrao na nevjerovatnom nivou i za mnogo mladje igrace, a Davis od 30 godina je u primeu i odigrao je najvise utakmica u karijeri. Vrlo moguce ali je problem sto je ekipa dovedena do toga da igra sa Nuggetsima u prvoj rundi (ili OKCem, irelevantno) i opet je odigrala kvalitetnu seriju gdje je imala vodstvo protiv najbolje ekipe lige u 69% odigranih minuta uz sve greske i trenera i igraca koju su na kraju odlucila 2 Murrayeva suta. To nisu odlike krs ekipe.
    1 point
  5. Vrhunska utakmica. Steta za Makabi, bez pravog domaceg terena, bez najboljeg igraca iz RS, malo im je falilo. Realno bi pobeda u OAKI u majstorici bila malo cudo, ali ajde da vidimo. Ovde su odigrali izuzetno dobro, Blatt je muski povukao, ali treba reci i da je PAO bio na nivou kad je dupe zvakalo gace. Pre svega Nunn, koji je jos jednom pokazao klasu i da je igrac koji je nekada bio ozbiljan strelac i na NBA playoff nivou.
    1 point
  6. Kao juce je sa JNA razglasa grmelo "A ja imam tugu 6 godina dugu..." By Seki Turkovic. A u svlacionici Aca Stojanovic sa svojim igracima u delirijumu skace i njace "Kurva umire, kurva gasi se" Zato ih ne zalim. Srecna titula svima koji vole Zvezdu idemo jos malo i po cetvrtu zvezdicu na grbu.
    1 point
  7. https://meridiansport.rs/kosarka/topic-teodosic-dozet-jorovic-intervju/ Za svaku preporuku za pročitati. Zašto će Topić obeležiti košarkašku priču naše zemlje u decenijama pred nama. Samo zdravlje da ga posluži. ❤️
    1 point
×
×
  • Create New...