Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. A što zvanična strana Meridiana tera šegu... 😄
  3. Fotke sa probe Teya Dore : "kamen" je poboljšan, to je sve što možemo videti.
  4. Evroligaski sudija koji od tog posla sigurno zaradjuje iznadprosecan novac krade parfem u vrednosti od DVE STOTINE EURA. To je za jednog sudiju koji treba da deli pravdu na utakmici mnogo gore nego da se saznalo recimo da je kroz neke mutne poslove ukrao par miliona evra. Lik je izgleda rodjeni lopov koji ne moze da se odupre toj potrebi da nekoga prevari ili nekome nesto ukrade. Njemu apsolutno vise nije mesto u sportu.
  5. Zašto mi je obrisan komentar sa Partizanove teme? Zar ne može svako da piše gde želi? Pošto se,, čoveku crta kako će da izgleda finale ABA lige?!", posle tri sportsko izgubljena derbija, dođe i lupi bez bilo kakvog pokrića i argumenta to što piše vi obrišete moj komentar a njegove nebuloze ostavljate i nikom ništa. Znači neko može da piše svašta a neko drugi ne. Da znamo samo, ako ne postoji kriterijum da nema poente ni da se piše više.
  6. @Ta'veren Stara, daj rakije, dolazi, PajO! PS.
  7. For the record, ne mrzim, samo tvrdim da ne vrijedi te pare i da koncepcijski predstavlja slabu kariku u ekipi, jer mislim da 1) nije u stanju da doprinosi čak ni u stvarima koje dobro radi ako nema jaku minutažu (ne djeluje kao microwave lik koji uđe na 7 minuta i trpa od provog kontakta sa loptom Lou Williams stajlom), što znači da 2) ti igru gradiš oko lika koga će protivnik 25-30 minuta po tekmi surovo da eksploatiše u odbrani (što je, između ostalog, jedan od elemenata objašnjenja zašto smo najgora odbrana EL) i koji će svojom taktičkom nepismenošću da ti usere situaciju koja direktno rešava utakmicu (što smo takođe u ove dvije sezone vidjeli bar nekoliko puta).
  8. I ja bih mrzio čovjeka zbog kog će me jahati po Terazijama, opušteno. 🙂
  9. We don't let this slip Kakav epski momenat. Red je da se na desetogodišnjicu prisetimo jednog od zabavnijih poteza u istoriji Premijer lige.
  10. 24 mpg, nastupio na svih 26 utakmica regularne sezone.
  11. Željko na još dve godine. A posle toga na po godinu, do penzije.
  12. Verovatno je do "nivoa vlasti"....u PLS i SLS "vedre i oblače" beogradjani. Misliš li da bi mogao Gašić da pretupa Terzu ?
  13. Ja se nadam prolasku Dalasa najviše jer se pošalica zvana Lou top trener neukusno odužila.
  14. Today
  15. I wanna be free to know the things I do are right I wanna be free Just me... PS. 'til i'm not.
  16. McLeod

    NBA 2023-24

    Slazem se, za Evroligu top topova. Za NBA bez sarma, sterilna, dosadna, van Edvardsa kazem. A i on je nekako nesimpatican.
  17. Tako je… nego zeljko potpisao ✅ B licenca - still waiting ako bude 2/2 neka odmah raspusti ekipu… posto se vec crta na sta ce da lici rventualno finale ABA
  18. Koja sranje prave opet sa Vosom. Ovog puta Lane jr. Bice ista prica kao sa Kabicem. Ulazemo pare u neke talente, a imamo nase mlade igrace koji ne dobijaju sansu, a ne verujem da ce istu kod Miloja dobiti ni ovaj. Plus nam ne donose instant kvalitet koji nam treba za evropu.
  19. Jedva čekam da vidim kakav je taktički masterclass za večeras spremio Macola.
  20. Razumem što Grobari (tiho i ušminkano) negoduju protiv "nepravde" ka Boltauzeru (zašto baš sada, zašto udba ne rešava druge stvari...), ali Cigani koji obelodanjivanje kleptomanije dokazanog zlotvora tumače kao masku za Megu u Pioniru - nema cenu.
  21. Upravo, vrhunac je bila ona trojka Gossa iz ocaja koja mu je nekako usla od tablu. Neverovatna odbrana ali sad koliko ce sudije dopustiti u Pireju pitanje je.
  22. Pa Punter je najbolji igrac kojeg je Partizan u mogucnosti da ima, to ne moze da bude nikakav kanal, kako su ljudi nekad nezahvalni.
  23. Čak i da jeste, perspektiva nam je ukanaljena Punterovim ugovorom skoro kao da se zovemo Phoenix Suns.
  24. Zeljko, EL dogodine. Za ostalo ne brinem (roster). Msm da je i Zeks izvukao neke lekcije.
  25. Rubio baš mnogo znači Barseloni, čak i kad je u Bricky izdanju kao sinoć. Kad je on tu makar Laprovitola ne igra, jer Laprovitola bezveznjak koji jedino što ima na EL nivou jeste samopouzdanje. Sa Rubiom su znatno kompaktniji, bolji u odbrani i strpljiviji u napadu. Sinoć su u nekim fazama uspijevali da dobrom odbranom okrenu Olijev kontrolisani napad protiv sebe samog, uvodeći ih u loše šuteve i izgubljene lopte. Ne sjećam se koliko puta je Oliju sinoć istekao napad, a koliko puta su samo bacili loptu ka košu reda radi, ali je definitivno bilo toga. Ne znam da li sam potcijenio Grimaua, ili nedovoljno uzimam u obzir da Barselona u sastavu ima 4 igrača (Rubio, Satoransky, Parker, Hernangomez) koji bi sad odmah dobili garantovane ugovore u NBA da ih to zanima, u svakom slučaju Barselona je solidnija nego što sam očekivao. Za mene je Oli i dalje favorit u seriji, i to ne toliko zbog dvije utakmice u Pireju, nego zbog toga što Barselona ne može da ih brani u reketu (Oli u prvoj tekmi skoro 70% za 2, u drugoj skoro 80%, istovremeno Barselona u obje tekme ispod 50%), ali sam siguran da će biti izjednačeno i dobro za gledanje.
  26. Dobro, od vestbruka se to i ocekuje. Kada on ima 0-7, to je i prijatno iznenadjenje.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...