Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Mesto u areni nije ljudima koji klubu ne zele dobro a ljudi sa razmisljanjrm kao ti da je bitna samo pobeda a neka se pisa po navijacima ne zele klubu dobro
  3. S obzirom na to da su nas prvi put u istoriji pročitali kao prve, mislim da smo jedva prošli ovde. Hrvatsku su ostavili za kraj zbog dramskog efekta (lol), ali sam uverena da su pocepali ovo polufinale.
  4. Dobro bre Edy...pa pretvori situaciju u svoju korist.
  5. Kada nemas sta da da kazes ubacujes Nebojsu. Ne razumem zaslepljenost Covicem i zelje da klub igra EK umesto EL... Takvima nije mesto ni u Areni ni u Pioniru... Evo opet Nebojsina stoka pravi sranja, sto nije tacno. Prave svi okolo sranja.
  6. https://kossev.info/kosovo-vesti-jasmina-lukac-veton-suroi/ nema demokratije nigde gde većina tvrdi da je manjini dobro a manjina nema pravo da kaže svoje mišljenje pa trpi i ćuti.
  7. Au haose sta ispisa 😄 Ajde za pesme, ali dizacica tegova, Pjetra Mjede ti je bukvalno Majkl Dzordan Evrovizije za sve koji su bili tamo sinoc, rang Ruslane recimo, ti bas ne pratis. Sto se tice pesama, hapsi brate odma! Portugal je definitivno tesko sranjiste od pesme i salju istu pesmu svake godine. Ok kome se svidja fado, meni je to prepotentno smaranje, vezi me za stolicu i dovedi bend koji ce da svira slobodnu formu dzeza kao na tonskoj probi manje cu da se smorim od jedne ovakve pesme. Sto se tice nase pesme, da sacekamo poene posle finala pa da vidimo koliko smo dobili, vrlo je moguce da smo prosli na zilet jer smo dobili 20 poena od Hrvatske i Slovenije. Irska ubedljivo najbolji scenski nastup, pesma ono manje vise, ali ovaj scenski nastup ulazi instant u top 10 istorije Evrovizije. Finska trol pesma na konto prosle godine, genijalna potpuno. Ostalo tu i tamo da se slozimo.
  8. Taman pomislim da se po prvi put potpuno slažem sa Chaosom u vezi muzike, kad se pokaki po upisu ovim: Blasfemija!
  9. Samo da bacim respekat za partiju Korneta sinoć, naročito u odbrani. Vrlo pozitivno iznenađenje.
  10. Pitao me skoro, jedan drug, cije ime vise ne smem da spominjem, da li sam i ja pomodar, ili sam ih oduvek voleo. Pa, bre, pfffft!
  11. ko sa tazbinom gleda tv? idi pecaj ribu ili razgledaj izloge
  12. Moramo kao navijaci da sprecimo ponizaanje nas samih igranjem u hali od 8 k mesta a prodali smo satro 12 k sezonskih karata, ako pustimo da to prodje onda i ne zasluzujemo nista dobro, jbg ali tako je, pa nek je atmosfera u pioniru 100 puta bolja nego u areni, a nije, to da lrodje ne sme
  13. Ali ne mozemo se drzati reputacije i istorije ako nisu usli u sezonu sa F4 sastavom. Pritom vec 10 godina ne igraju taj F4. Nemoj me drzati za rec jer ne mogu ovako na prvu da se setim, ali i za tih 10 godina uglavnom nisu imali ni blizu kvalitetan sastav kao ostale najjace ekipe. Cak i te sezone kada su uzeli trofej su napravili veliko iznenadjenje, nisu bili pravljeni za to.
  14. Za večeras Real i Briž. Na Briž je izvjesno i gg3+. Od ostalih Taborsko(1.8) iz druge Češke i Karagumruk vs Trabzon gg3+.
  15. Ma ne bih se bas slozio sa tobom brate. Gledam ljude oko sebe koliko su nervozni, cim se nesto desi predmeti lete na teren sa svih strana. Ne kazem da nema tih koje spominjes, ali znam da ima gomila budala koje dodju na utakmicu da se istresu, a kud ces bolje od Partizana. Pritom pricamo o tome kako je navijacka grupa neka prepreka u normalizaciji atmosfere, a eto na Aba ligi na kojoj njih nema se desava najvise incidenata i najvise uvreda se skandira. Najbolja atmosfera bude u momentima kada se pevaju uvredljive pesme. Do nas svih je.
  16. To nikad i ne rade obicni navijaci nego Nebojsina stoka ubacena tu
  17. U Pioniru je naravno uvek bolja atmosfera jer je hala "kosarkaskija" za razliku od Arene, ali ovosezonski derbi u Aba ligi koji smo odigrali kao domacini je bio skroz dobar po pitanju atmosfere, iako hala nije bila do kraja puna. U finalu ce sigurno biti krcato i naelektrisana atmosfera, nema sanse da se ne oseti prednost domaceg terena. Nego, ja se iskreno nadam da cemo mi kao publika konacno prvi da presecemo i kazemo - dosta sranja i prekidanja utakmice, sta je bilo do sada bilo je, aj da budemo malo normalni i pruzamo podrsku svom timu bez incidenata. Naravno, zvizduci, pa i koja uvredljiva pesma za protivnika, je nesto sto je normalno i sto treba biti prisutno s obzirom da je najveci rival preko puta, ali moze se to sve u granicama normale. Secam se jednog derbija pre 10ak godina u Pioniru gde se potpuno ignorisao Partizan od strane navijaca, u svakoj cetvrtini je otpevana po jedna zvezdaska pesma i atmosfera je bila vrhunska.
  18. Za klub reputacije Makavija ovo je jos jedna neuspesna sezona. U tom kontekstu sam pisao.
  19. Jbg nesto se mora istrpiti. Probaj da ukucanima uvalis bebu a ti bjezi napolje. Moze se to izvesti, mlad si ti. Znam iz svog iskustva.
  20. Dobro Nebojsa u redu je razumeli smo, zato cemo sl god da peglamo evrokup ako Bog da
  21. A sta se to pitamo, ili smo se pitali do sada? Ja kupujem sezonsku 10 godina unazad i svasta sam dozivljavao pa opet mi je Zvezda iznad svega, i interes kluba iznad sebe a pogotovu tebe npr... Msm nista licno. Uvek glasam za tamo gde su nam vece sanse za Titulu, a svakako bi svi koji imaju sezonsku usli u Pionir... U Areni nemamo prosto domaci teren, kada smo tamo odigrali poslednju utakmicu i trenirali? Ali bitno je da sezonac u finalu koje znamo kakva su i kolika su bitna ima vazduh 2h ako moze i neki hot dok i pivo bilo bi super.
  22. Ne vidim sto je bitno da li cemo u Pioniru ili Areni, dobijamo Buducnost 3:0 gde god da igramo
  23. Hahahaha vrhunski hot take Finci su poslali ogroman F U ziriju jer su ih pokrali prosle godine. UK?
  24. Kazes kao da nisu nista napravili ove sezone. Daleko su oni po sastavu od F4 tima, a ipak su bili jako blizu. Cele sezone bez domaceg terena, skoro celu plej-of seriju bez najboljeg igraca i opet je malo falilo, u cetvrtoj utakmici je mozda jedna uspesna odbrana mogla da prelomi na njihovu stranu. Cak i u petoj utakmici ocekujes pojesce ih Oaka i Pao, ali drzali su se momacki skoro ceo mec. Opet kazem, imaju 10ak miliona manji budzet od tog Panatinaikosa. Nije da su sa istim budzetom preplatili i bacili novac na tih par igraca koji nemaju kvalitet za F4, nego prosto manja ulaganja i nesto skromniji sastav u odnosu na najjace.
  25. Mnogo je zajebano kada ostanes bez 1 od 2 glavna igraca tj od igraca od koga se sve vrti tamo. Dobro se Makabi i drzao i izborio majstoricu. A PAO da se zapita jer su potegli sve zivo i nezivo da bi izborili uslove za game 5.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...