Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Jedva čekam da vidim kakav je taktički masterclass za večeras spremio Macola.
  3. Razumem što Grobari (tiho i ušminkano) negoduju protiv "nepravde" ka Boltauzeru (zašto baš sada, zašto udba ne rešava druge stvari...), ali Cigani koji obelodanjivanje kleptomanije dokazanog zlotvora tumače kao masku za Megu u Pioniru - nema cenu.
  4. Upravo, vrhunac je bila ona trojka Gossa iz ocaja koja mu je nekako usla od tablu. Neverovatna odbrana ali sad koliko ce sudije dopustiti u Pireju pitanje je.
  5. Pa Punter je najbolji igrac kojeg je Partizan u mogucnosti da ima, to ne moze da bude nikakav kanal, kako su ljudi nekad nezahvalni.
  6. Čak i da jeste, perspektiva nam je ukanaljena Punterovim ugovorom skoro kao da se zovemo Phoenix Suns.
  7. Zeljko, EL dogodine. Za ostalo ne brinem (roster). Msm da je i Zeks izvukao neke lekcije.
  8. Rubio baš mnogo znači Barseloni, čak i kad je u Bricky izdanju kao sinoć. Kad je on tu makar Laprovitola ne igra, jer Laprovitola bezveznjak koji jedino što ima na EL nivou jeste samopouzdanje. Sa Rubiom su znatno kompaktniji, bolji u odbrani i strpljiviji u napadu. Sinoć su u nekim fazama uspijevali da dobrom odbranom okrenu Olijev kontrolisani napad protiv sebe samog, uvodeći ih u loše šuteve i izgubljene lopte. Ne sjećam se koliko puta je Oliju sinoć istekao napad, a koliko puta su samo bacili loptu ka košu reda radi, ali je definitivno bilo toga. Ne znam da li sam potcijenio Grimaua, ili nedovoljno uzimam u obzir da Barselona u sastavu ima 4 igrača (Rubio, Satoransky, Parker, Hernangomez) koji bi sad odmah dobili garantovane ugovore u NBA da ih to zanima, u svakom slučaju Barselona je solidnija nego što sam očekivao. Za mene je Oli i dalje favorit u seriji, i to ne toliko zbog dvije utakmice u Pireju, nego zbog toga što Barselona ne može da ih brani u reketu (Oli u prvoj tekmi skoro 70% za 2, u drugoj skoro 80%, istovremeno Barselona u obje tekme ispod 50%), ali sam siguran da će biti izjednačeno i dobro za gledanje.
  9. Dobro, od vestbruka se to i ocekuje. Kada on ima 0-7, to je i prijatno iznenadjenje.
  10. Svi smo gledali The Hustle, a Ant Man nije toliko dobar glumac da bas odigra lika totalno suprotnog sebi 😁
  11. Today
  12. Srećom po O'Stoju, nema potrebe da zamaraš glavu... https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/pao-dogovor-obradovic-i-partizan-nastavljaju-saradnju/ Još uvek nezvanično, doduše, ali na konfi u 15h bi trebalo da se ozvaniči.
  13. Sledili bi i prva dvojica da su im očevi zaradili milione u Zvezdi
  14. Posle 5.12.2023: Boltauzer nam je od tada sudio dvaput u EL. Kuci protiv Baskonije i na strani protiv Reala (porazi). U ABA kuci protiv Krke (pobeda). Komsijama jedanput u EL. Kuci protiv Maccabi (pobeda). U ABA na strani protiv Cibone i Buducnosti (obe pobede) U Madridu mi je ostao u neprijatnom secanju (vise nego inace), za Baskoniju se ne secam.
  15. ko visoko leti visočije pada, što bi rekao rambo amadeus.
  16. Sa necega se skrece tema. S recimo sto se Zvezda seli u Pionir mozda?
  17. Ostoyah najavio vanredni konf danas. Ako ne bude ono što svi vjerovatno mislimo da jeste neće mi biti teško da sjedem u auto i da mu odem tamo da ga nabodem glavom. Bosanskom.
  18. Služba zna koju marku parfema krade košarkaški sudija ili sa kim je opozicija u krevetu (slučaj Miketić prim.prev), ali se neke druge stvari nikad ne saznaju. Da se razumemo, nije mi žao Boltauzera, ali interesantan je trenutak u kom je zataškana situacija isplivala.
  19. Hteo je onaj Kravčenko iz Gasproma da daje više para Zvezdi ali je hteo da njegov čovek vodi finansije u klubu( čak i odredio osobu za to) ali gde pored dr.zvezdana da neko bolje zna finasije.
  20. DameTime

    NBA 2023-24

    You can solve the housing crisis with those bricks hahahahahaha
  21. Probaj da se zaposlis na nekom poslu koji traze dokaz da nisi krivicno gonjen, pa im onda kazi da to sto si divljao u voznji, bezao od policije i napravio silnu stetu i opirao se hapsenju, nema nikakve veze s poslom za koji apliciras jer se na toj poziciji ne vozi automobil, sedi se u kancelariji... Ne pitaj me kako znam.
  22. Sector

    NBA 2023-24

    Klipani krcati zarđalih zvezda. Dončić ih izbacuje sa 20% šuta. Sota djeluje ozbiljno sa moćnim Edwardsom, mada mi nije jasno gdje je nestao onaj Booker koji lagano saspe 40 pts, baš djeluje neubjedljivo. Nadam se da Baksi ispadaju.
  23. Ma kakvih 50mil po sezoni, šta vam je... Pa to je 250mil za 5 godina. Takvi ugovori su pojam i cifra i za Real, Barsu, Mančester... Ferenc planira povećanje budžeta za igrače sa 25 na 50mil... Tako je prenjeo mozzart... A ovi ostali random mediji se uhvatili te cifre od 50mil... Eksluziva u Mađarskoj je da se ušlo u pregovore, a naši mediji znaju već i cifru 😂😂😂 i to KAKVU CIFRU😂
  24. Juce ste pljuvali D Lo-a za 0-7 iz igre ali ispod rada prolazi da je isto i Westbrook imao. :D
  25. Sa obzirom da je prošlo 4 meseca od ovog incidenta, i više je nego očigledno da se upravo to i desilo.
  26. https://www.instagram.com/reel/C6O6EA-yaTS/?igsh=MW9ybXRkdW4xamJ4Yw==
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...